Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Folytatódik a városrészi rehabilitáció Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 22.
Közbeszerzési eljárást írt ki Székesfehérvár Közgyűlése pénteki ülésén „Sóstó Rehabilitáció Közúti elérhetőség fejlesztése II. ütem” elnevezéssel. Folytatódnak ugyanis az állami forrásból megkezdett út- és parkolóépítések. Az egész városrészt érintő rehabilitációs program keretében az elmúlt hónapokban is több sétány, járdaszakasz újult meg és elkészült egy, a sóstói temetőbe érkezőket is szolgáló parkoló.
Tovább...
 
Kettős könyvbemutató és fotókiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 22.
Két új programot kínál a hét folyamán a Szent István Király Múzeum. Szerdán könyvbemutató lesz az Új Magyar Képtárban: két fiatal költőnővel, Borda Rékával és Ferencz Mónikával ismerkedhet meg a közönség; csütörtökön pedig először nézhetjük meg a Városi Képtár – Deák Gyűjteményben a Kőhidak és vasalóházak pályázatra beküldött fotókat.
Tovább...
 
Erősítsd immunrendszered kínai datolyával! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 22.
ImageNégyezer évvel ezelőtt szent faként tisztelték Kínában a jujubát, mely íze a nyers datolyához hasonlít. A rómaiak időszámításunk kezdete előtt is termesztették ültetvényeiken e növényt. A kínai datolyaként is emlegetett gyümölcsöt hazánkban alig ismerik, pedig vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, s kiváló immunerősítő.
Tovább...
 
Kis táplálkozási ABC: Nyomelemek - Szelén, Réz, Mangán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - PatikaPlus   
2017. november 22.
ImageA nyomelemek elengedhetetlenül fontosak anyagcserénk megfelelő működéséhez. Fő feladatuk, hogy a biokémiai reakciók és folyamatok normális lefolyását biztosítsák. Legfőbb nyomelemek közül a vassal, a cinkkel és a jóddal már foglalkoztunk, most pedig a mangán, a szelén és a réz kerül e cikk középpontjába.
Tovább...
 
Remekeltünk Szombathelyen Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsu Press   
2017. november 22.
ImageMindhárom mérkőzését megnyerte a fehérvári röpladbás lány gyermek korosztályú együttese a hétvégi, szombathelyi fordulóban. A dr. Kotsits Attiláné U15 Országos Gyermek Bajnokság alapszakaszának második tornáján mindössze egy szettet engedtek ki a kezek közül Fésüs Irén játékosai.
Tovább...
 
Elmarad a Seuso kedd Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 21.
A szervezők értesítik az érdeklődőket, hogy a november 21-én 17 órai kezdettel meghirdetett Seuso kedd ismeretterjesztő előadás betegség miatt elmarad.
Tovább...
 
13 millió forintos beruházás Felsővároson Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 21.
ImageFelújítják a Felsővárosi Közösségi Házat. A sok éve várt beruházásról a szeptember végi költségvetési rendelet módosításakor döntöttek, október végén kezdődött el a kivitelezés, a tervek alapján december 15-re készül el. 13,24 millió forintból újul meg a teljes belső tér: szigetelik a falakat, elbontják a régi faltakarásokat, kifestik a helyiségeket és újraparkettázzák a színpadot.
Tovább...
 
Jó ütemben haladnak a város útfelújításai Nyomtatás E-mail
Írta: Közlekedési Iroda, Fraller Ildikó   
2017. november 21.
Folyamatosan zajlanak az útfelújítások Székesfehérváron: a héten a Ligetsoron aszfaltréteg kerül a Mészöly Géza utca és a Hotel közötti útszakaszra, befejezéséhez közeledik az iskola előtti parkoló építése; a Távírda utcában a Budai út – Fal köz közötti szakaszon beépítik az útburkolat végső aszfalt kopórétegét, és elkészül a térköves járda; valamint teljesen elkészülnek a járdák a Pozsonyi úton.
Tovább...
 
Készíts szappant házilag!  Vegyszermenteset, finom illatút, amire mindig vágytál! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 21.
ImageA múltkor említettem, hogy a tusfürdők nem tisztítanak eléggé, mert nem távolítják el az elhalt hámsejteket – s közben túl sok zsiradékot oldanak le a bőrfelszínről. Míg a szappan lúgos kémhatása miatt elpusztítja a bőr felületén élő kártevőket, így fertőtlenít és hatékonyan tisztít. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a tévhittel ellentétben nem szárít, hanem hidratál. Ezért is érdemes szappant használnunk tusfürdő helyett.
Tovább...
 
A huszonötezredik látogatót köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter, Csordás Csilla   
2017. november 20.
A Seuso-kincs kiállítás huszonötezredik látogatóját, Alföldi Zsuzsannát köszöntötték szombaton este a Szent István Király Múzeumban, a fiatal hölgy Szabadbattyánból érkezett.
Tovább...
 
Drága a citrom? Legyen saját citromfád! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 20.
ImageA citrom az egyik legismertebb gyógyír a megfázás kezelésére, amitől most nagyon sokan szenvednek. Gyulladáscsökkentő, antibakteriális és nyákoldó hatása közismert, ahogy sokan tudják azt is, hogy lázcsillapításra is használható, s jó tulajdonságai közé tartozik, hogy vérképző és idegnyugtató hatással is bír. Kalóriatartalma alacsony, s jelentősnek mondható a benne található C-vitamin, glikozid, illóolaj és rost mennyisége is. Minden ok megvan hát arra, hogy beszerezzünk egy saját citromfát!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11210 - 11220 / 20365