Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Egészségnap volt szombaton Köfém Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 30.
ImageA Köfém Művelődési Házban ingyenes állapotfelmérésen és különböző szűrővizsgálatokon vehettek részt az érdeklődők: mértek testzsírt, vérnyomást, koleszterinszintet, valamint BMI-számítást is végeztek.
Tovább...
 
Kis táplálkozási ABC: Zsírban oldódó vitaminok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - PatikaPlus   
2017. október 27.
ImageA vitaminokat fizikai oldékonysági tulajdonságuk alapján két nagy csoportja oszthatjuk: vízben oldódó és zsírban oldódó vitaminok. A múltkor a vízben oldódó vitaminokat (B, C, P) tekintettük át, most pedig a zsírban oldódó vitaminokat vizsgáljuk meg.
Tovább...
 
Esküvői Nyílt nap a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Turi Krisztina   
2017. október 27.
ImageOktóber 28-án, szombaton Esküvői Nyílt napot szerveznek a Hiemer-ház Báltermében és a Házasságkötő teremben. A programra 10-től délután 18 óráig várja az érdeklődőket, jegyespárokat.
Tovább...
 
Apáknak, tanítóknak, mestereknek nyújtanak elismerést Nyomtatás E-mail
Írta: Somogyi Eszter   
2017. október 27.
ImageHazánk legnagyobb férfiközössége, a Férfiak Klubja idén először hirdeti meg Gránit Oroszlán Példakép Díját. A férfiúi életszerepek négy jelentősebb területére fókuszálva apai, mesteri, pedagógusi és közéleti kategóriában osztják majd ki az elismeréseket. A szervezet a kezdeményezéssel és a nagyszabású decemberi gálaünnepséggel a férfiak családi és társadalmi szerepvállalásának fontosságára kívánja felhívni a figyelmet.
Tovább...
 
Pályázati felhívás Területi Közigazgatási Ösztöndíjra Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. október 27.
ImageA Miniszterelnökség a Területi Közigazgatási Ösztöndíjról és egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 377/2014. (XII. 31.) Korm. rendelet 3. § a) pontja alapján pályázatot hirdet a 2018. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjra a területi közigazgatási életpálya iránt elhivatott, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére.
Tovább...
 
Természettudományos élményközpont nyílik Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita, Fraller Ildikó   
2017. október 26.
Székesfehérvár Megyei Jogú Önkormányzata döntött arról, hogy a Fehérvári Civil Központban helyszínt biztosít a Székesfehérvári Természettudományos Élményközpontnak, így megindulhatnak az előkészítési munkálatok annak érdekében, hogy 2018 szeptemberében megnyithassa kapuit.
Tovább...
 
Negyven éve jutott fel a MÁV Előre, emléktábla a Takarodó úton Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. október 26.
ImageÜnnepélyes keretek között, a hajdani MÁV Előre több játékosának jelenlétében avatták fel az emléktáblát a Takarodó úti, azóta felújított öltözőépület falán.
Tovább...
 
Fa Nándor is fair play díjat kapott Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 26.
ImageA Magyar Olimpiai Bizottság idén éppen 50 éves Fair Play Bizottsága átadta díjait azoknak a sportembereknek, illetve sporthoz kötődő embereknek, akik a 13 tagot számláló grémium szerint fair cselekedeteikkel vagy egész életpályájukkal rászolgáltak az elismerésre.
Tovább...
 
Mi az a "navigációs kapszula"? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. október 26.
ImageA navigációs kapszula egy forradalmian új technológia, amely az endoszkópos vizsgálatok kellemetlenségeit hivatott kiváltani. Fájdalommentes, non invazív módon végezhető vele gyomor és vékonybéltükrözés.
Tovább...
 
Láttál már ezer kilós tököt?  Most fogsz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. október 25.
ImageNem könnyű hazacipelni a boltból a hatalmasra nőtt tököt, hogy aztán sütőbe toljuk, s míg édes levet fonnyasztva sistereg a sárga hús, arról ábrándozunk, milyen lesz majd kényelmesen elterülve a fotelben megízlelni a forró csemegét. Ha már a beszerzési folyamatnál elgyengül a kar, megremeg a láb, s kritikaként felrója az agy, hogy választhatott volna kisebb példányt is a gondos háziasszony (karjait kímélvén), bizony gondoljon bele mindenki, hogy több száz kg-os tökök is léteznek! – Például Keszler László birtokán.
Tovább...
 
Megyénk körül megyünk körül 2. Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 25.
ImageAz elmúlt hét remek időjárása nagyon sok kirándulót vonzott a szabadba. Bár az indián nyár vasárnaptól a múlté lesz, a tél beköszöntéig lesz még bőven alkalmunk arra, hogy bejárjuk Fejér megye vadregényes, festményre illő tájait. Legutóbb a Gaja-völgyében időztünk, most tovább haladunk a Vértes irányába, egészen a Velencei-tóig.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11331 - 11341 / 20386