Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A megfázás nem köthető évszakhoz! Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus/www.patikamagazin.hu   
2017. október 25.
ImageA megfázás gyakorisága ma már nem köthető évszakokhoz. Télen az influenza és a felső légúti betegségek kísérő tüneteként jelentkezik a nátha, nyáron pedig a légkondicionáló berendezések egyre gyakoribb használata teszi „szipogóssá”, orrfolyásossá az embereket.
Tovább...
 
Kis táplálkozási ABC: Vízben oldódó vitaminok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - PatikaPlus   
2017. október 25.
ImageAz őszi-téli időszakban sokan félnek a megbetegedésektől, ezért előtérbe kerül ilyenkor az immunrendszer megerősítése. A legtöbben a C-vitamint keresik a patikákban, amely jótékony hatása közismert, ám azt is tudni kell, hogy ezen kívül más vitaminok és nyomelemek is szerepet játszanak abban, hogy kellőképpen védekezni tudjunk a baktériumok vagy a vírusok ellen.
Tovább...
 
Így turbózd fel gyermeked immunrendszerét az őszi szünetben Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2017. október 25.
ImageDübörög az iskolai szezon, így a gyerekek alig várják már az október 30-án kezdődő őszi szünetet. Az egyhetes vakáció nemcsak a pihenésre jó alkalom, hanem arra is, hogy az elcsigázott lurkókat kicsit felrázzuk, immunrendszerüket megerősítsük a nyirkos, megfázásos időszakban. Az alábbiakban Sebestyén Orsolya, a hévízi NaturMed Hotel Carbona gyermekanimátora ad egészséges tippeket, hogy miként turbózzuk fel gyermekünk szervezetét az őszi szünetben.
Tovább...
 
Internet a felhők között Nyomtatás E-mail
Írta: Vannet   
2017. október 25.
ImageNéhány évvel ezelőtt általános gyakorlat volt az utasszállító repülőgépeken kikapcsoltatni a mobiltelefonokat, elvágva az út közbeni kommunikáció lehetőségét. Ez azonban változóban van: már egyre több légijáraton fedélzeti wifi működik, amire az utasok is csatlakozhatnak.
Tovább...
 
Új laparoszkópiás berendezés a Szülészet-nőgyógyászati Osztályon Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. október 25.
ImageSzerda reggel mutatták be a kórház Szülészet–nőgyógyászati Osztályának műtőjében azt a laparoszkópiás tornyot, amelyet az önkormányzat által biztosított forrásból szerzett be az egészségügyi intézmény. A korszerű technológiának köszönhetően a műtétek után gyorsabb a regenerálódás, valamint eddig Fehérváron nem végzett beavatkozások lehetőségét is megteremti a berendezés.
Tovább...
 
"A szabadság az ember természetes állapota " - hírül adjuk ezt a tanítást! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Stettler Zsuzsanna   
2017. október 25.
A székesfehérvári fiatalok idézték meg az 1956-os forradalom és szabadságharc fehérvári hőseinek történetét a Városház téren: „A Tűz csiholói” című utcaszínházi produkcióban 150-en vettek részt. A dr. Matuz János által írt és rendezett előadás tovább írta a helyi krónikát Bokor Rózsa újságíró és Versegi Jenő Béla lakatos alakjaival. FlexArt, Csepel-színpad, írógépcsata és szaxofonnal kísért orgonajáték szólították meg a közönséget, hogy újra megfogalmazzák ’56 üzenetét a jelenkornak.
Tovább...
 
Elkészült a Napsugár Óvoda átfogó felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. október 25.
ImageA mindennapi működést jelentősen befolyásoló, átfogó felújítást hajtottak végre a Salétrom utcai Napsugár Óvodában. A bruttó 60 millió forint értékű munkálatok eredményeit bejáráson tekintette meg dr. Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Tamás önkormányzati képviselő.
Tovább...
 
JÁTÉK ÉS KÖZÖSSÉG  konferencia és kötetbemutató Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 24.
Játék és közösség címmel rendezi meg éves konferenciáját október 26-án, csütörtökön a Hetedhét Játékmúzeum, ismét Moskovszky Évára emlékezve.
Tovább...
 
Koszorúzással és színházi esttel tisztelgett a város és a megye Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. október 24.
ImageAz elmúlt napok iskolai és egyházi szervezésű ünnepi eseményeit követően közösen emlékezett meg a város és a megye az 1956-os forradalom és szabadságharcról Székesfehérváron. A kedvezőtlen időjárás miatt változott a tervezett program, ”A Tűz csiholói” utcaszínház elmaradt, a Bazilikánál pedig néma koszorúzás zajlott.
Tovább...
 
Ma pótolják a A Tűz csiholói utcaszínházi produkciót Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 24.
A székesfehérvári fiatalok hónapok óta próbáltak, hogy idén is méltón módon idézzék meg az 1956-os forradalom és szabadságharc fehérvári hőseit „A Tűz csiholói” utcaszínházi produkció keretében. Az esemény tegnap elmaradt az esős és rendkívül szeles időjárás miatt. A városvezetés és a rendezők döntésének értelmében a produkciót október 24-én, kedden 16.45 órától változatlan helyszínen, a Városház téren láthatják az érdeklődők.
 
Hatalmas tömeg fogadta Fehérváron a hazatérő telekiseket Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 24.
ImageMúlt szombaton, Teleki Blanka párizsi sírjától indult az a 47 fős csapat, akik éjjel-nappal, egymást 10 kilométerenként váltva futottak haza Székesfehérvárra.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11342 - 11352 / 20386