Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A legtehetségesebb fiatal hokisok elismerése az Ifj. Ocskay Gábor Akadémián Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. október 24.
ImageMegtartották az Ifj. Ocskay Gábor Tehetséggondozó Ösztöndíj Program idei díjátadását. Nyolc tehetséges ifi és junior korú jégkorongozó kapja meg a fejlődéséhez szükséges körülményeket biztosító ösztöndíjat, őket edzőik javaslata alapján választotta ki az ösztöndíj-bizottság.
Tovább...
 
Székesfehérvári Kempo SE  Hullanak az aranyak, közeleg a VB! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. október 23.
ImageNem volt hosszú nyári pihenőjük a Székesfehérvári Kempo SE tagjainak, hiszen már augusztusban gőzerővel folytak az edzések Gáncs Ferenc és Polgár Tamás mesterek irányításával. Cél – mint mindig, úgy idén is - a VB, ami sok tanítvány számára elérhető közelségbe került az utóbbi hónapok eredményei alapján.
Tovább...
 
Legyen otthon lázmérő! Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Lívia PhD szakgyógyszerész - Patika Magazin   
2017. október 23.
ImageDélután még vidáman játszik a gyerek, estére pedig annyira belázasodik, hogy az anyuka azon töpreng, hívja-e az ügyeletet. Ismerős a helyzet… A láz bármikor elérheti a gyereket. Nem árt készenlétben lenni és lázmérőt tartani otthon!
Tovább...
 
Bátorságért Érdemjellel tüntették ki Berkes Krisztiánt Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2017. október 23.
ImageKiemelkedő helytállása, bátor magatartása elismeréséül Bátorságért Érdemjelet adományozott dr. Pintér Sándor belügyminiszter Berkes Krisztián tűzoltó főtörzsőrmesternek, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjének, aki augusztus huszadikán, Móron, egy kárpitosüzemben keletkezett tűznél az omladozó csarnoképületben felkutatott és onnan kivitt egy felhevült gázpalackot, megakadályozva ezzel, hogy bárki megsérüljön.
Tovább...
 
Atila és/is István - a magyarság zivataros évszázadai Atilától Szent Istvánig Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. október 23.
ImageA Fejér Szövetség Hétvezér Estéinek soron következő, 388. előadója - nem először, s talán nem is utoljára - Dr. Boór Ferenc műegyetemi tudományos munkatárs, a Szent György Lovagrend lovagja, a Fejér Szövetség alapító társelnöke, s az MVSZ Fejér Megyei Szervezetének elnöke lesz. S amint megszokhattuk már, most sem lesz meglepetésektől, meglepő állításoktól mentes az előadása. Már a cím főszereplőinek neve is sugallja, Atila és Szent István alakjának összehasonlítása, egybevetése semmi esetre sem nevezhető mindennapinak.
Tovább...
 
SZÉKESFEHÉRVÁR TÖRTÉNETI KÖZPONTJA 2017 Nyomtatás E-mail
Írta: MMA   
2017. október 20.
A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Építőművészeti Tagozata kiemelt figyelmet fordít a fiatal építészgenerációra: feladatának tekinti, hogy segítse az értékfelismerést, a tehetségek szakmai előmenetelét, ezért idén már ötödik alkalommal hirdet pályázatot a fiatal (40 év alatti) építészek számára.
Tovább...
 
A legnagyobb létszámú fehérvári sakkversenyt rendezik meg Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. október 20.
A hagyományos Fehérvár Böllhoff Kupa a Fejér Megyei Sakkszövetség egyik legnagyobb és legfontosabb rendezvénye az évben, mindig száz fölötti nevezővel, a nemzetközi szövetségnél (FIDE) is bejegyzett verseny. Idén az ünnepi hosszú hétvégén, négy napon át tart a Novotel Hotelben.
Tovább...
 
Új játszótér és fitneszpark a gyermekotthonban Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás, Lugosi Balázs   
2017. október 20.
Edző- és játékeszközök, piknikasztal, négy évszakos házikó – játszótérrel és fitneszparkkal gazdagodott a Gyermekvédelmi Központ. A több korosztályt kiszolgáló játszó- és fejlesztőparkot ma délután avatták fel a Tüzér utcai gyermekotthonban.
Tovább...
 
Idén is sikeres volt a Gólyabál Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. október 20.
A Székesfehérvári Felsőoktatási Hallgatói Tanács javaslatára tavaly új hagyomány született, ezt folytatva a városban működő egyetemi és főiskolai karok hallgatói idén is közösen báloztak a Hotel Magyar Királyban. A Laguna KTSE látványos nyitótáncát színvonalas zenei produkciók követték: a Funthomas Band partyzenekar, majd az Intim Torna Illegál vette birtokba a színpadot.
Tovább...
 
A Tűz csiholói október 23-án Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 20.
ImageOktóber 23-án, nemzeti ünnepünkön utcaszínházi előadással ünnepel Székesfehérvár a Városház téren. „A Tűz csiholói” című produkcióban 150-en vesznek részt, hogy felidézzék a város 1956-os eseményeinek egy újabb szeletét, és méltó emléket állítsanak a hősöknek.
Tovább...
 
Dunaújváros támogatja Székesfehérvár EKF pályázatát Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. október 20.
ImageDunaújváros támogatja Székesfehérvár indulását a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa pályázaton. Erről egyhangúlag – tartózkodás és ellenszavazat nélkül – fogadott el szándéknyilatkozatot Dunaújváros Közgyűlése.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11353 - 11363 / 20386