Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Székesfehérváron tanácskoznak a V4-ek honvédelmi miniszterhelyettesei Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. október 18.
ImageSzékesfehérváron tartják kétnapos tanácskozásukat a Visegrádi négyek honvédelmi miniszterhelyettesei, államtitkárai. A házigazda királyi város a Hiemer-házban rendezett kulturális esten köszöntötte a V4 Senior Body Meeting résztvevőit.
Tovább...
 
EGYETEM+DIPLOMA Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 18.
ImageGyönyörű munkák, izgalmas technikák – megnyílt a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium őszi tárlata EGYETEM+DIPLOMA címmel. A grafikai tervezésekből, a díszlet- és jelmeztervekből, a 2D-3D tervezésből és az autonóm képzőművészeti alkotásokból álló kiállítás ezúttal a volt művésztanítványok egyetemi feladatmunkáit és diplomamunkáit mutatja be.
Tovább...
 
Világkiállítás és restaurálás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. október 17.
80 éves Aba-Novák pannója: a hatalmas falképnél több programot is szervez a Múzeum. Csütörtökön egy a restaurálásról, majd a világkiállítás sikereiről szóló előadást is meghallgathatunk a Csók István Képtárban. A rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak.
Tovább...
 
Vadgesztenye: nem ehető, mégis gyógyít! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. október 17.
ImageNarancsban, vörösben és lassan barnává olvadó sárgában úszik a kert és az erdő. A fák és a bokrok napról napra változtatják színüket a késő nyári, kora őszi napsütéstől búcsúzva, mintha elhagyott nőként kényszert éreznének arra, hogy gyorsan átfestessék hajukat – siratva a múltat, s bízva a boldogabb jövőben. Ilyenkor a vadgesztenye is kihullik fa-anyja féltő karjaiból. Koppan egyet a földön, majd lelkes gurulásba kezd, hogy aztán kinyújtózva megpihenhessen az avarban.
Tovább...
 
Torokfájás, meghűlés gyógyszerei  recept nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Marianna PhD és Dr. Budai Lívia PhD szakgyógyszerészek  Patika Magazin   
2017. október 17.
ImageMindig azt mondjuk, fel kell készülni a téli időjárásra, mégis mindig elkapunk valamit a felső légúti megbetegedésekből. Ennek az "enyhe" megfázástól a teljesen letaglózó influenzáig millió változata lehet. Ha utolér a meghűlés, mire figyeljünk a gyógyszeres kezelés kapcsán?
Tovább...
 
Rajzkiállítás és szavalóverseny a HEROSZ szervezésében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. október 17.
ImageKét programot is szervez 25 éves jubileumi rendezvénysorozata keretében a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Hétfőn állatos rajzokból nyílt kiállítás a könyvtár gyermekrészlegén, illetve meghirdetnek egy szavalóversenyt is az általános iskolások számára.
Tovább...
 
A felsővárosi Szent Sebestyén parkban avatnak emlékszobrot Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 17.
A második világháború polgári áldozatainak emlékére avatnak szobrot csütörtökön a Szent Sebestyén parkban. Nagy Edit szimbolikus fehér márványszobra a tragédiák fájdalmas emlékét idézi, amit a családok a mai napig őriznek. A kezdeményezés a Honvédelmi Minisztérium, az Önkormányzat és a Doni Bajtársi és Kegyeleti Szövetség összefogásával valósul meg.
Tovább...
 
Idén is várják a jelentkezőket a Kisangyalok karába Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2017. október 17.
ImageA negyedik adventi gyertya lángjának fellobbanását idén is gyermekhangok kísérik majd Székesfehérváron: a szervezők október 20-ig várják az iskolai osztályok, kórusok jelentkezését a Kisangyalok karába.
Tovább...
 
Őszi temetői séta Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. október 17.
ImageTöbb éves hagyomány immár, hogy ősszel is temetői sétára hívják a Székesfehérvár várostörténete iránt érdeklődőket a Székesfehérvári Városszépítő és Védő Egyesület tagjai. Így van ez most is: október 25-én, szerdán, 16 órától a Hosszú-temetőbe invitálják e népszerű programra Olvasóinkat.
Tovább...
 
A szociális intézmények helyzete és a parkolóbővítés is téma volt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. október 17.
ImageAktuális ülését tartotta tegnap a Székesfehérvári Érdekegyeztető Fórum a Városházán, dr. Cser-Palkovics András polgármester, a testület elnöke vezetésével. A résztvevők tájékoztatást kaptak a szociális intézmények helyzetéről, az augusztus 14-i munkaidő-kedvezmény lokális bevezetésének lehetőségéről és a városi parkoló-bővítési programról.
Tovább...
 
Károlyi Csilla lett Ezerjó Szépe Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 16.
Második alkalommal rendezték meg Móron az Ezerjó Szépe szépségversenyt. Az esemény záró gálaestjén a BlueCaféban a sárkeresztesi (Facebook-adatlapja szerint székesfehérvári) illetőségű Károlyi Csilla fejére került a korona, megelőzve két udvarhölgyét, a tatabányai Varga Ildikót és a sárkeresztesi Vieger Viktóriát.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11375 - 11385 / 20386