Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Terve! - szaunák, Muminok és fényből építkező falak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 06.
Könyvtárunk Éjszakája: ezúttal Finnország és a finn kultúra áll a Vörösmarty Mihály Könyvtár programjainak a középpontjában. Élménybeszámolók, északi mesefigurák, a jellegzetes finn építészet sajátosságai, a szaunák világa, kóstolók és nyelvóra is várja a látogatókat szombaton délutántól egészen estig. A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak: Tervetuloa!
Tovább...
 
A Dél-afrikai Köztársaságból érkeztek vendégek Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. október 06.
ImageA Dél-afrikai Köztársaság hazánkban tartózkodó delegációja látogatott Székesfehérvárra. Dr. Cser-Palkovics András polgármester fogadta a vendégeket, akik elsősorban a város ifjúsággal kapcsolatos intézkedéseiről kérdeztek, a duális képzések és a fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése érdekelte őket, valamint az Alba Innovárral is megismerkedtek.
Tovább...
 
Expo a továbbtanulóknak, börze az álláskeresőknek Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2017. október 05.
ImageKét fontos eseménynek ad helyet 2017 októberében az Alba Regia Sportcsarnok: október 16-án, hétfőn az Alba Regia Felsőoktatási Expo, október 17-én, kedden pedig a Fejér Megyei Hírlap Állásbörze várja az érdeklődőket. Az első napon a továbbtanulóknak kínál lehetőséget az expo, a következő nap pedig az álláskeresőké a börzén.
Tovább...
 
Töltve, sütve, rántva is finom a tökvirág! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. október 05.
ImageÚgy elburjánzott kertünkben a tök, mintha sötétzöld festékkel öntöztük volna meg a földet. Kacskaringós indái és hatalmas levelei őserdei hangulatot árasztva kúsznak az almafák alatt, bekukucskálnak a rozmaringok közé, magukba szívják a színes, őszi virágok mézes illatát, aztán szaladnak a holtából feléledt fügefa felé, hogy közben magukba kebelezzék az eperpalántákat és a dús ribizli-mezőt…
Tovább...
 
Új mintaokiratok civil szervezeteknek Nyomtatás E-mail
Írta: A Székesfehérvári Törvényszék Sajtóosztálya   
2017. október 05.
ImageAz Országos Bírósági Hivatal (OBH) az új jogszabályi előírásoknak megfelelően elkészítette az egyesületek, sportegyesületek és alapítványok egyszerűsített nyilvántartásba vételi és változásbejegyzési eljárásaiban alkalmazandó új mintaokiratokat.
Tovább...
 
Gál tanár úr ösztöndíj Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna, Fraller Ildikó   
2017. október 05.
ImageA matematika iránt érdeklődő középiskolás fiatalok részére indul ösztöndíjprogram Székesfehérváron, Gál József aranydiplomás matematika-fizika szakos középiskolai tanár emlékére, a pedagógus özvegyének felajánlásával.
Tovább...
 
Az ország egyik legmodernebb ultrahangkészüléke Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. október 05.
ImageÁprilis óta gyártják azt az ultrahangkészüléket, amelyből egy immár a Család- és Nővédelmi Központban működik. Az országban egyetlen önkormányzati fenntartású intézményként a székesfehérvári rendelkezik a kismamák vizsgálatát segítő korszerű berendezéssel.
Tovább...
 
Székesfehérváron tanácskoznak a V4-ek vasúti infrastruktúra vezetői Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. október 05.
ImageSzékesfehérváron rendezik éves találkozójukat a V4-ek vasúti közlekedési szakemberek. A háromnapos szakmai fórumon tanácskoznak az egyes országok vasúti infrastruktúrájának működéséről, karbantartásáról, illetve megtekintik Fehérvár felújított vasútállomását, amely mintaprojektként szolgálhat.
Tovább...
 
Konferencia a munkaerőpiac aktualitásairól és a szakképzés jövőjéről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. október 04.
ImageMunkaadók, munkavállalók, önkormányzati képviselők és a szakképzéssel foglalkozó intézmények vezetői kaptak meghívást arra a konferenciára, melyet a munkaerőpiac aktuális helyzetéről és a szakképzés jövőjéről rendezett a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége.
Tovább...
 
Gyógyító növényeik: A vadgesztenye Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - PatikaPlus   
2017. október 04.
Image"Gyógyító növényeink" - című sorozatunkban ma a vadgesztenye gyógyító hatásaival, s felhasználási módjaival ismerkedhetnek meg Olvasóink.
Tovább...
 
Ma startol a Kodolányi Szabadegyetem újabb szemesztere Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 04.
Újabb, öt előadásból álló szemeszterrel folytatódik a Kodolányi Szabadegyetem – a Harmadik Kor Egyeteme. A programsorozat témáját ezúttal az 1867-es kiegyezés és az azt követő időszak adja, a nyitó előadásra október 4-én, szerdán 16.00 órakor kerül sor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11430 - 11440 / 20386