Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Marslakócskák - Erősítsük meg gyermekeink immunrendszerét! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaPlus   
2017. szeptember 26.
ImageBeköszöntött az ősz, s gyermekeink a nyári szünet után újra óvodába, iskolába járnak. Immunrendszerüket folyamatosan fenyegeti a változó időjárás. A hűvös időben könnyen megbetegedhetnek, s a közösségekben gyorsan megfertőzhetik egymást. A tömegközlekedési eszközök használata is különös veszélyt jelentenek ilyenkor. Ezért nem árt, ha támogatjuk immunrendszerüket, hogy szervezetük hatékonyan tudjon szembeszállni a vírusokkal / baktériumokkal!
Tovább...
 
Szüreti mulatság és Megyei Értéknap Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 25.
ImageA Maroshegyi Böndörödő szüreti mulatsága mellett a Fejér Megyei Értéknap programjaival találkozhattak a Gárdonyi Géza Művelődési Házhoz látogatók. A hintós-szekeres felvonulás szombat délben indult el, hogy körbejárva a városrészt vigyen vidámságot az otthon maradóknak, és hogy tovább őrizze a szüreti hagyományt.
Tovább...
 
Közel 600 milliós fejlesztés három fehérvári iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 25.
ImageA Székesfehérvári Tankerületi Központ nyertes EFOP pályázatának köszönhetően három székesfehérvári általános iskolában kerül sor különböző infrastrukturális, technikai- és eszközfejlesztésekre a következő időszakban.
Tovább...
 
Az Európai Sporthét keretében is mozoghatnak a fehérváriak Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. szeptember 25.
ImageSzékesfehérvár idén harmadik alkalommal csatlakozik az Európai Sporthéthez. A Nyitott tornatermek programjaira alapozva szeptember 30-ig is számos sportolási lehetőség várja a város lakóit.
Tovább...
 
Rágcsálóirtás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 25.
ImageRágcsálóirtás lesz Székesfehérvár területén a főbb vízfolyások és csapadékvíz-elvezető árkok mellett szeptember 25-től. A véralvadásgátló hatóanyag miatt emberre és állatra egyaránt veszélyes az irtószer, ezért a lakosság fokozott figyelmét kérik egészségük és a rágcsálóirtás sikere érdekében. Az irtószeres dobozokat egy hónap után szedik vissza.
Tovább...
 
Konferencia a szakképzés, a munkaerőpiac problémáiról és fejlesztéséről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 22.
ImageA szakképzés problémái és fejlesztése, a munkaerőhiány megoldása lesz a témája annak a konferenciának, melyet október 3-án tartanak Székesfehérváron, a Jancsár Hotelben. A programra várják a munkaadókat, a munkavállalókat, a szakképzési intézmények képviselőit.
Tovább...
 
Székesfehérvárról Európa polcaira Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. szeptember 22.
ImageSzékesfehérváron gyártja a teljes európai piacra legújabb táblás csokiját a Milka. A Mondelez csoporthoz tartozó Győri Keksz Kft. új Milka Waves csokija már a harmadik termékfejlesztés, ami a fehérvári gyáregységhez kötődik.
Tovább...
 
Bemutatták a Currus Aries  Volvo Euro VI. autóbuszt Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Artúr   
2017. szeptember 22.
ImageBemutatták az Ikarus Járműtechnika Kft. és a Currus Zrt. kooperációjában készült Currus Aries – Volvo Euro VI. prototípust, amit Székesfehérváron gyártanak. A jármű használható akár helyközi és távolsági autóbuszként, illetve speciális katonai, katasztrófavédelmi és büntetés-végrehajtási igénybevételre is alkalmas.
Tovább...
 
Döntésünk a jövőnk! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 22.
ImageDöntésünk a jövőnk! szlogennel versenyt hirdetnek középiskolás diákoknak a felelős szexuális magatartás témakörében. A kreatív programra október 6-ig várják a 2-4 fős csapatok jelentkezését.
Tovább...
 
V. Fehérvári Egészségpiac a Jancsárkertben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 22.
ImageA Humán Szolgáltató Intézet munkatársai és a Jancsárkert Termelői és Biopiac ötödik alkalommal rendezi meg a Fehérvári Egészségpiacot. Több mint ezer féle termék kínálata mellett egészségre nevelő programok sokaságával, ismert sportolókkal és szakemberekkel várják az érdeklődőket szombaton reggel 7 órától a Balatoni út 10. szám alatt.
Tovább...
 
Szüreti felvonulás és hagyományos borlopás Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 22.
ImageHa itt az ősz, akkor Böndörödő! Maroshegyen tizedik éve töltik meg a hagyományos szüreti mulatságok programjait hintós-szekeres felvonulással, énekkel, tánccal, főzéssel, borlopással és főképpen sok-sok vidámsággal. Szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik az egész napos városrészi rendezvény, a Gárdonyi Géza Művelődési Háznál mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11496 - 11506 / 20399