Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Grandpierre Atilla: Lélek és Világegyetem  a lélek újjászületése Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. szeptember 12.
ImageA 382. Hétvezér Est vendége Grandpierre Atilla, akit kilencedszer üdvözölhet a HVE közönsége. A mostani előadását nyáron hallhattuk volna, de akkor az az előadás nem került megtartásra.
Tovább...
 
Történelmet írtak a Kiskút Tenisz Klub tagjai Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 12.
ImageA Városházán köszöntötte dr. Cser-Palkovics András polgármester a női szuperliga-győztes Kiskút Tenisz Klub tagjait, akik minden fordulót megnyerve vitték végig a tornát. A fogadáson került sor az érmek és kupa átadására. A találkozón részt vett Szűcs Lajos, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke.
Tovább...
 
A világ legnagyobb huszárszobrát avatják Pákozdon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 12.
ImageIsmét megrendezik a Honvédfesztivált szeptember 23-29-e között az 1848-as pákozd-sukorói csata emlékére. A programsorozatot jövő szombaton a Csatatéri sokadalom nyitja, majd lesz családi nap, honvédelmi csapatverseny és számháború iskolásoknak, honvédelmi nevelési konferencia és megemlékezés.
Tovább...
 
Everness Indián Nyár - zenék az elmélyülés jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Somogyi Eszter   
2017. szeptember 11.
ImageNaplemente chill out, spirituális zenék, hangfürdők, szóló és nagyzenekari fellépők - az Everness Indián Nyár idei zenei kínálata felhőtlen szórakozást, feltöltődést és elmélyülést ígér az őszi Balaton partján.
Tovább...
 
Lehet már szavazni Az Év Fájára! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. szeptember 11.
ImageIdén 48 jelölés érkezett az Év Fája versenybe a júniusi határidőig, amelyek közül tizenhármat juttatott a döntőbe az Ökotárs Alapítvány szakmai zsűrije. Az idén nyolcadik alkalommal szervezett vetélkedő olyan fákra hívja fel a figyelmet, amelyek különleges szerepet töltenek be a jelölő közösség életében.
Tovább...
 
Coaching  A kapcsolódás művészete Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. szeptember 11.
ImageA coaching nem a múlttal foglalkozik, csupán az erőforrásokért nyúl vissza oda. Segítségével másként látjuk személyes kihívásainkat, lehetőségeinket. Megerősödik gondolkodásunk, döntéshozó képességünk. Fejlődik személyes hatékonyságunk, nő önbizalmunk, és közelebb kerülünk munkánk és életszerepünk beteljesítéséhez. – No, de hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb coach-ot?
Tovább...
 
Külföldi tapasztalatszerzés az Erasmus+ programmal Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 11.
ImageA Székesfehérvári SZC I. István, valamint Hunyadi Mátyás Szakgimnáziumának diákjaival találkozott a Városházán Mészáros Attila alpolgármester. A középiskolások az Erasmus+ program keretében utaznak három hetes szakmai gyakorlatra Nagy-Britanniába, illetve Németországba.
Tovább...
 
Milliárdokat fizetne a Facebook Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 11.
ImageKőkemény magyar forintban számolva sok milliárdot, dollárban mérve százmilliókat fizetne a Facebook a nagy lemezkiadóknak és a zeneipar más képviselőinek, hogy jogtiszták legyenek a felhasználók által feltöltött videókban található zenék.
Tovább...
 
Sok ezren látogattak ki vasárnap a börgöndi Légiparádéra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 11.
Városunkban születhet újjá a magyar tervezésű és Székesfehérváron épített Nemere: az 1936-ban világrekordot repülő vitorlázó újjáépítéséhez társadalmi összefogást kezdeményeztek a Börgöndi Repülőnapon. A programhoz kapcsolódóan a Légiparádén megjelent több, a legrégebbiek közül megőrzött és repülőképes hazai gyártású, illetve tervezésű vitorlázó repülőgép.
Tovább...
 
Surdát végleg elfújta a forró szél Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 10.
Borivoje Surdilovics, ikonikus név a középkorú és idősebb generáció számára. Ő volt mindenki Surdája a 80-es évek elején hihetetlen népszerűségnek örvendő jugoszláv filmsorozat, a 10 részes Forró szél (Vruć vetar) epizódjai során.
Tovább...
 
Tóvárosi Őszköszöntő Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. szeptember 10.
ImageBenépesült péntek délután a Tóvárosi Általános Iskola előtti tér. Minden korosztálynak kedveztek a Tóvárosi Őszköszöntő programjai, amelynek résztvevőit Törő Gábor országgyűlési képviselő és Mészáros Attila önkormányzati képviselő köszöntötte. A színpadi műsor mellett egészségügyi szűrővizsgálatokkal várták a városrészben élőket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11551 - 11561 / 20400