Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Felújított és új építésű járdák, biztonságos közlekedés az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 25.
ImageA kulturált, biztonságos közlekedést szolgálja az Öreghegyen két, a közelmúltban elkészült járdaépítési beruházás. Megújult burkolaton közlekedhetnek a gyalogosok a Máriavölgyi úton, a Bory-vár környékén, míg a Zsolnai út egyik oldalán új, betonlapos járda épült. A beruházások műszaki átadását tegnap tartották a szakemberek.
Tovább...
 
Oviból suliba - Készüljünk fel az iskolakezdésre! Nyomtatás E-mail
Írta: Webbeteg   
2017. augusztus 25.
ImageAz iskolakezdés sok esetben nehézséget okoz a gyerekek számára, hiszen egy teljesen új világba csöppennek, amikor elsőosztályosokká válnak. Ez az időszak nem csupán fizikailag és szellemileg jelenthet plusz kihívást, hanem pszichésen is megterhelő lehet. Hogyan könnyíthető meg az átmenet óvoda és iskola között? Mit tehet a szülő?
Tovább...
 
Miért jó meztelenül aludni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. augusztus 25.
ImageA kánikulában egyre többen dobják le ruhadarabjaikat, s dőlnek le a kanapéra a lehűsített lakásban. Hideg sör / limonádé a kézben, és jön a pihegés, valamint az elképzelt „ideálisabb” időjárás víziója. (Ha meg beköszönt az ősz, akkor persze visszasírjuk a nyarat, télen meg pláne.) Az izzadás elkerülése végett és a pihentető alvásra koncentrálva pedig a hálóing/kisgatya is kimenőt kap éjjel. Mai témánk: miért egészséges, ha meztelenül alszunk? (Merthogy az! Nagyon is!)
Tovább...
 
Négy díj adományozására várják a javaslatokat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 24.
Négy városi díj adományozására várják a székesfehérváriak javaslatait. A tisztelet és a megbecsülés kifejezésére a zenei munkásságával, a székesfehérvári Nemzeti Emlékhely megőrzésével, karitatív vagy gazdasági téren végzett tevékenységével kitűnő személyekre, illetve közösségekre lehet javaslatot tenni augusztus 25-ig.
Tovább...
 
Teljes hosszában elkészült a Móricz Zsigmond utca burkolatfelújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 24.
A Móricz Zsigmond utcában befejeződött az aszfaltréteg-csere második üteme. A több mint 42,5 millió forintból megvalósult beruházás műszaki átadására a napokban került sor, ahol a részletekről Deák Lajosné önkormányzati képviselő és Bozai István városgondnok adott tájékoztatást a sajtó képviselőinek.
Tovább...
 
Jótékonysági bál az Amadé-Bajzáth-Pappenheim kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 24.
ImageA Finn Köztársaság függetlenségének 100 éves évfordulója alkalmából jótékonysági bált rendeznek szeptember 9-én az iszkaszentgyörgyi Amadé-Bajzáth-Pappenheim kastélyban. A társasági rendezvényre szeptember 3-ig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Szent László király köszöntése Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 24.
ImageA „Szent László király köszöntése” című képzőművészeti pályázatra szeptember 24-ig lehet alkotásokkal nevezni. Diákoktól és felnőttektől egyaránt várnak alkotásokat kötetlen művészeti ágban, a legjobb pályamunkákat Székesfehérváron és Zágrábban is kiállítják.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. augusztus 24.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat augusztus 23-24-én vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatást kapnak.
Tovább...
 
Szitakötő tehetséggondozó képzés indult Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2017. augusztus 23.
Három napos, 30 órás akkreditált tehetséggondozó képzés kezdődött pedagógusok számára a Liget Műhely Alapítvány szervezésében a Munkácsy Mihály Általános Iskolában. A Szitakötő egy integrált ökológiai oktatási program, amely 2008 óta több száz hazai és határon túli iskolában sikerrel működött.
Tovább...
 
Negyedmillió forintos iskolakezdési adomány a rászorulóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 23.
ImageKözel 250 000 forintos tanszeradomány gyűlt össze annak a jótékonysági akciónak köszönhetően, amit a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ a Next Stop Üzletközponttal közösen hirdetett meg. A fehérváriak által augusztus közepén leadott és a cég által megkétszerezett adományok szétosztása mától kezdődik.
Tovább...
 
Az élő finn-magyar barátságot ünnepeljük idén Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 23.
ImageEmléktáblát avattak a Csónakázó-tó partján Székesfehérvár és Kemi testvérvárosi kapcsolatának 60. évfordulója alkalmából: a finn várostól kapott hajóhorgonyra került fel újra az együttműködést megerősítő felirat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11562 - 11572 / 20349