Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Negyedszer keresik Fehérvár Hangját Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Andrea   
2017. szeptember 06.
ImageElindult a jelentkezés a Fehérvár Hangja versenyre: immáron negyedszerkeresik a Fejér megyében élő, vagy itt tanuló legtehetségesebb énekest. A verseny fődíja a rangos „Fehérvár Hangja” cím, amit a nyertes viselhet, aki egyéb értékes ajándékok mellett a Fehérvár Travel jóvoltából partnerével Párizsba utazhat.
Tovább...
 
Fehérvári katonahősök előtt tisztelegtek a Gyergyó emlékparkban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 06.
ImageA második világháborúban Gyergyószentmiklós határában elesett 159 székesfehérvári katonára emlékeztek kedden délután a fehérvári Gyergyó emlékparkban. A tiszteletadáson Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium miniszterhelyettese beszédében többek között arról szólt, hogy emlékeznünk kell a nemzet megmaradása érdekében
Tovább...
 
Iskolát vált a gyermekem - Hogyan vészeljük át? Nyomtatás E-mail
Írta: Webbeteg   
2017. szeptember 06.
ImageNem csak az iskolakezdés jelenthet nehézséget egy gyermek életében, hanem az iskolaváltás is. Ezt nagyban meghatározza, hogy milyen okból, és mikor kerül rá sor.
Tovább...
 
Zárjuk üvegbe a nyarat!  Aszaljunk zöldségeket télire! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. szeptember 05.
ImageHasználjuk ki a nyár utolsó napsugarait, és őrizzük meg a kertünkben termett zöldségek zamatos ízét/illatát télire! Nincs jobb – és egészségesebb – annál, mint amikor a napon aszalt növényekkel fűszerezzük ételeinket.
Tovább...
 
Felújítások a Tóváros legforgalmasabb átkötő útján Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 05.
ImageMűszaki átadást tartottak a Tóvárosban, ahol megújult a Horvát István út és a Toronysor közötti, nagy forgalmú átkötő út burkolata, akadálymentesítették a járdákat és felújították a parkolókat is. A beruházás bruttó összértéke csaknem 35 millió forint. A városrészi felújítások tovább folytatódnak.
Tovább...
 
2020-ra megújul a Velencei-tó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 05.
ImageA partfal rekonstrukcióról, a Velencei-tó komplex megújulásáról elsőként tavaly nyár elején adtunk hírt, akkor azt lehetett tudni, hogy a tó védművei, kikötői megújulnak, illetve a vízgyűjtő területet rekonstruálják.
Tovább...
 
Védelmi gyakorlatot tartottak Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 05.
A FLAGA Gáz Kft. telephelyén belső védelmi gyakorlatot tartottak tegnap délelőtt, amellyel egy konténer földre zuhanásával több palack felhasadását és robbanását imitálták. Ezzel párhuzamosan a Városházán is megkezdődött a külső védelmi terv részleges gyakorlása, a Helyi Védelmi Bizottság tagjainak részvételével. A délelőtt folyamán a fehérvári oktatási intézményekben tűzriadó gyakorlatot tartottak.
Tovább...
 
Megkezdődött a parlagfüves területek légi felderítése Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. szeptember 05.
ImageA Fejér Megyei Kormányhivatal munkatársai hétfőn megkezdték a parlagfüves területek helikopteres felderítését is, a gépjárműves területbejárások mellett. A légi felderítés során a megye teljes területét ellenőrzik a szakemberek.
Tovább...
 
Egyéves fennállását ünnepelte a székesfehérvári NATO bázis Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 04.
ImageNagyszabású ünnepséget rendeztek a magyarországi NATO Erőket Integráló Elem, az NFIU HUN egyéves fennállása alkalmából Székesfehérváron. Az eseményen Vargha Tamás honvédelmi miniszterhelyettes és Garas László ezredes, az NFIU parancsnoka mondtak beszédet, majd elismeréseket adtak át.
Tovább...
 
Színpadi programokkal és szűrővizsgálatokkal várják a családokat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 04.
ImageA tóvárosiak lendülettel tele és vidáman várják az őszt: a Tóvárosi Őszköszöntő rendezvényét pénteken tartják. Fellépnek az általános iskolások, majd zenés-táncos műsorok szórakoztatják a családokat, a legkisebbektől az idősekig mindenki talál majd kedvére valót. A program keretében ingyenes egészségügyi szűréseket is végeznek, az estét pedig utcabál zárja.
Tovább...
 
Varkocs György várkapitányra emlékezett a város Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. szeptember 04.
Varkocs György várkapitány 474 évvel ezelőtti hősi halálára emlékeztek a Fő utcai szobránál. Szlama László és Raffay Boglárka zenével idézte meg a kort, majd Vargha Tamás honvédelmi államtitkár, Székesfehérvár országgyűlési képviselője emlékezett a fehérvári várkapitány hősi halálára. Végül virágot helyeztek el a hősi várkapitány szobránál.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11573 - 11583 / 20400