Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ősszel is folytatódnak az útfelújítások Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea, Stettler Zsuzsanna   
2017. szeptember 04.
ImageEgy sikeres pályázatnak köszönhetően újabb három területen kezdődnek útfelújítások Székesfehérváron. A napokbana megtartották a munkaterület-átadásokat, a Sárkeresztúri úton, a Balatoni úton és a Feketehegyen összesen közel három kilométer hosszban zajlik majd a kivitelezés, amellyel október végére végeznek majd. A környékbeliek és a közlekedők türelmét kérik a munkálatok idejére.
Tovább...
 
Alzheimer Café Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 04.
ImageE héten, pénteken Alzheimer Café címmel indítanak programsorozatot a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A kezdeményezés lehetőséget teremt arra, hogy az Alzheimer-kórban vagy egyéb szellemi hanyatlásban szenvedők és az érintett családtagok, gondozók egy csésze kávé mellett beszélhessenek problémáikról, tapasztalataikról.
Tovább...
 
Elköszöntünk a nyártól Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 04.
ImageBár pénteken még többnyire fülledt, meleg idő volt, szombatra jelentősen romlott a helyzet, tovább hűlt néhány fokot a hőmérséklet, s délután már gyakran eleredt az eső is. Vasárnap szintén nem örülhettünk napsütésnek. Az előrejelzéseket böngészve nagyon úgy tűnik, hogy a kánikula, a strandidő jövő júniusig csak nosztalgikus gondolat lehet számunkra, a következő időszakban egyre inkább az őszé lesz a főszerep.
Tovább...
 
18 ezer diák, köztük ezer elsős és kétezer pedagógus kezdi a tanévet Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 01.
ImageA Szent István téren a jubiláló Hunyadi Mátyás Szakgimnázium részvételével tartották a városi tanévnyitó ünnepséget. Gyenei Magdolna igazgató köszöntője után dr. Cser-Palkovics András tolmácsolta ünnepi gondolatait, hangsúlyozva a jelentős intézmény-felújítási munkákat.
Tovább...
 
Idén is hőlégballonokkal búcsúzik a nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 31.
ImageCsütörtökön a székesfehérvári megnyitóval kezdődik a 23. Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballonkarnevál – Pálosfalvi Brúnó emlékverseny, amely szombaton az Agárdi Parkerdőben várja vendégeit. A színes programkínálat kuriózuma idén egy bohócfej alakú ballon, amit holnap az Alba Plaza előtt is láthatunk.
Tovább...
 
Októberben lehet kész az új kilátó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. augusztus 31.
ImageHátráltatta szél és fagy, a fővállalkozó céggel kapcsolatos probléma, ennek ellenére, ha a vártál lassabban is, de még az idén biztosan elkészül az új Bence-hegyi kilátótorony Velencén. A kis híján 20 méter magas, még állványzattal körülvéve is impozáns építmény kivitelezési munkálatai a hajrához értek.
Tovább...
 
Börgöndön, Szedreskertben és Kisfaludon is mulatoznak a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 31.
ImageHárom városrészi rendezvény színesíti szeptember 2-án, szombaton Székesfehérvár programpalettáját. Délelőttől egészen az esti órákig tartanak a Börgöndi Mulatságok, a Szedreskerti Mulatság és a Kisfalud Novaj-pusztai Vigasság eseményei. Kiváló kikapcsolódási lehetőség ígérkezik gyerekeknek, felnőtteknek, családi és baráti közösségeknek egyaránt.
Tovább...
 
Hétfőn megszólalnak a szirénák Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. augusztus 31.
ImageSzékesfehérvár külső védelmi tervének részleges gyakorlatára kerül sor szeptember 4-én, hétfő délelőtt. A program során a városban telepített, lakossági tájékoztató szirénák kétszer is megszólalnak. Az elhangzó riasztás lakossági intézkedést nem igényel. A délelőtt folyamán az oktatási intézményekben tűzriadó-gyakorlatot hajtanak végre.
Tovább...
 
Közösségi Kertek Éjszakája Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 31.
ImageAz országban egyre népszerűbbek a közösségi kertek: a Közösségi Kertek Éjszakája kezdeményezéshez szombaton a Palotavárosban és Szárazréten is csatlakozhatunk 18 órától. Szíves vendéglátás és vidám program várja a családokat mindkét városrészben a környezettudatosság, a friss zöldségek-gyümölcsök és a jó társaság jegyében.
Tovább...
 
15 éves a Kincs-Kultúra-Sport Kulturális és Szabadidős Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. augusztus 30.
Fennállásának 15. évfordulóját ünnepelte a kincsesbányai Kincs-Kultúra-Sport Kulturális és Szabadidős Egyesület, s nem is akármilyen módon: az immár hagyományossá vált családi napon!
Tovább...
 
Egészségnap és kiadvány a fogyatékkal élőkért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 30.
ImageJövő szombaton az esélyegyenlőség jegyében Nyílt családi egészségnapot rendeznek a Viktória Rehabilitációs Központban szűrővizsgálatokkal, játékos programokkal és az intézmény szolgáltatásainak kipróbálási lehetőségével.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11584 - 11594 / 20400