Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Teljes hosszában elkészült a Móricz Zsigmond utca burkolatfelújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 24.
A Móricz Zsigmond utcában befejeződött az aszfaltréteg-csere második üteme. A több mint 42,5 millió forintból megvalósult beruházás műszaki átadására a napokban került sor, ahol a részletekről Deák Lajosné önkormányzati képviselő és Bozai István városgondnok adott tájékoztatást a sajtó képviselőinek.
Tovább...
 
Jótékonysági bál az Amadé-Bajzáth-Pappenheim kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 24.
ImageA Finn Köztársaság függetlenségének 100 éves évfordulója alkalmából jótékonysági bált rendeznek szeptember 9-én az iszkaszentgyörgyi Amadé-Bajzáth-Pappenheim kastélyban. A társasági rendezvényre szeptember 3-ig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Szent László király köszöntése Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 24.
ImageA „Szent László király köszöntése” című képzőművészeti pályázatra szeptember 24-ig lehet alkotásokkal nevezni. Diákoktól és felnőttektől egyaránt várnak alkotásokat kötetlen művészeti ágban, a legjobb pályamunkákat Székesfehérváron és Zágrábban is kiállítják.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. augusztus 24.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat augusztus 23-24-én vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatást kapnak.
Tovább...
 
Szitakötő tehetséggondozó képzés indult Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2017. augusztus 23.
Három napos, 30 órás akkreditált tehetséggondozó képzés kezdődött pedagógusok számára a Liget Műhely Alapítvány szervezésében a Munkácsy Mihály Általános Iskolában. A Szitakötő egy integrált ökológiai oktatási program, amely 2008 óta több száz hazai és határon túli iskolában sikerrel működött.
Tovább...
 
Negyedmillió forintos iskolakezdési adomány a rászorulóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 23.
ImageKözel 250 000 forintos tanszeradomány gyűlt össze annak a jótékonysági akciónak köszönhetően, amit a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ a Next Stop Üzletközponttal közösen hirdetett meg. A fehérváriak által augusztus közepén leadott és a cég által megkétszerezett adományok szétosztása mától kezdődik.
Tovább...
 
Az élő finn-magyar barátságot ünnepeljük idén Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 23.
ImageEmléktáblát avattak a Csónakázó-tó partján Székesfehérvár és Kemi testvérvárosi kapcsolatának 60. évfordulója alkalmából: a finn várostól kapott hajóhorgonyra került fel újra az együttműködést megerősítő felirat.
Tovább...
 
Székesfehérvári kultúra: Ki akarunk lépni az araszolásból! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. augusztus 23.
ImageDr. Cser-Palkovics András polgármester bejelentette, hogy Szent István városa pályázni kíván a 2023. évi Európa Kulturális Fővárosa cím elnyeréséért.
Tovább...
 
Az Arconic új felületkezelési eljárással jelentkezett Nyomtatás E-mail
Írta: Dávid Lilla   
2017. augusztus 22.
Az Arconic (NYSE: ARNC) bejelentette, hogy az Alcoa® kerekek termékválasztékát kibővítette a kombinált Dura-Bright®/Dura-Flange® felületkezeléssel rendelkező kovácsolt keréktárcsákkal.
Tovább...
 
Coaching  Hogyan hozzuk ki a legtöbbet magunkból? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. augusztus 22.
ImageEgyre gyakrabban bukkan fel a „coaching” fogalma Magyarországon, ahogyan egyre nő a coaching szakemberek száma is. Azt viszont, hogy mit takar e fogalom, kevesen tudják. – Ezért most áttekintjük ezt a területet.
Tovább...
 
Emeletes vonatok a Velencei-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. augusztus 22.
A MÁV 11 nagykapacitású, emeletes motorvonat vásárlásáról írt alá szerződést a Stadlerrel a két cég közötti nyolcéves, 40 darab motorvonatra szóló keretmegállapodás alapján – közölte a vasúttársaság. Az úgynevezett KISS (Komfortabler Innovativer Spurtstarker S-Bahn-Zug) vonatokat a Budapest-Vác-Szob és Budapest-Cegléd-Szolnok elővárosi vasútvonalakon állítják forgalomba, 2019 és 2020 között.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11617 - 11627 / 20400