Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Programok a SZÉNA-val Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA   
2017. augusztus 22.
ImageA SZÉNA Egyesület a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány fehérvári képviseleteként számos programmal várta a nyári időszakban a családokat. Székesfehérvár MJV Önkormányzat támogatásával kirándulást, táborokat, gyermek- és ifjúsági programokat szerveztek a családok számára, illetve útjára indult a Gólyára Várva programsorozat is, mely a gyermektelen pároknak nyújt hasznos információkat.
Tovább...
 
Díszközgyűlés Szent István ünnepén Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna, Fraller Ildikó   
2017. augusztus 21.
A Városháza Dísztermében tartották Székesfehérvár Önkormányzatának ünnepi közgyűlését. Szent István napján itt került sor a városi kitüntetések – a Székesfehérvár Díszpolgára, a Pro Civitate és a Tiszteletbeli Polgár címek – átadására.
Tovább...
 
"Sziklaalapra kell építeni az országot" Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 21.
ImageSpányi Antal megyés püspök a Székesfehérvári Egyházmegye papságával közösen celebrálta a Bazilikában a Szent István-napi ünnepi szentmisét, melynek keretében a főpásztor megáldotta az új kenyeret.
Tovább...
 
Kemencét avattak a Palotavárosi Közösségi Kertben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 21.
ImageKemenceavató ünnepséget tartottak a Palotavárosi Közösségi Kertben. Viza Attila önkormányzati képviselő köszöntötte a megújult közösségi téren megjelenteket, a kemencében sütött új kenyeret Dózsa István plébános áldotta meg. Szeptemberben, a közösségi kertek éjszakáján már a helyi közösség rendezvényét szolgálja a hagyományos építmény.
Tovább...
 
Jubilál a Fehérvár Szépe  Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Szanyi-Nagy Judit   
2017. augusztus 21.
A 2003-ban útjára indított szépségverseny idén a tizenötödik születésnapját ünnepli. Kezdetben a Fejér Megyei Hírlap még csak a verseny médiatámogatója volt, így külön, az olvasók segítségével választotta meg saját királynőjét. Ennek köszönhető, hogy az eddigi győztesek névsora tizenötnél több főt tartalmaz. A két cím (Fehérvár Szépe és a Fejér Megyei Hírlap Királynője) 2009-ben egyesült.
Tovább...
 
Coco Jamboo és tűzijáték a Korzón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. augusztus 21.
ImageHiába ijesztgettek már délutántól esővel és erős széllel az időjósok, a lassú mozgású hidegfront nem tette tönkre Velence születésnapi programjait. A negatív előrejelzés otthon tartott sokakat, ám így is több ezren megfordultak a Korzón, ahol az események zajlottak.
Tovább...
 
Koronázási Szertartásjáték - ma este Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 21.
ImageAz erősödő széllökések miatt hétfőre halasztották a Koronázási Szertartásjáték szombati előadását. A programra így ma, 21 órakor kerül sor a Nemzeti Emlékhelyen. 
Tovább...
 
Színes programok, borlovagrendek felvonulása, kenyér- és boráldás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 21.
ImageHagyományosan a Szent István napját megelőző napon, augusztus 19-én rendezték meg a 26. Öreghegyi Mulatságot a Bory-vár előtti téren. A városrész egyik legnagyobb ünnepén idén is minden korosztály számára kínáltak kikapcsolódási lehetőséget. Ismét felvonultak a megye és a térség meghívott borrendjei, illetve idén először vörös- és fehérbor kategóriában is kihirdették az Öreghegy Bora 2017 címet.
Tovább...
 
Együttműködési gyakorlat a Kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Udvardi János tűzoltó alezredes   
2017. augusztus 21.
ImageA Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházzal együttműködésben, komplex katasztrófavédelmi gyakorlatot tartott az iparbiztonsági és a polgári védelmi szakterület, valamint a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állománya.
Tovább...
 
Testvérvárosi delegációk is részt vettek a Királyi Napokon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 21.
ImageSzékesfehérvár városának meghívására idén is érkeztek testvér- és partnervárosi delegációk a Királyi Napokra. Dr. Cser-Palkovics András augusztus 20-án a Városházán köszöntötte a küldöttségeket az ország és a történelmi főváros legnagyobb ünnepe alkalmából.
Tovább...
 
Ünnepi menet zarándokolt Szent Istvánhoz Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 21.
Szent István ünnepén hagyományosan a Nemzeti Emlékhelyen tisztelegtek az államalapító király előtt. Az Osszáriumnál dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke mondott ünnepi beszédet, felhívva a figyelmet az államalapító király és a keresztény kultúrkör értékrendjére, a múlt, a vallás, a hagyományok és a törvény megőrzésének fontosságára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11628 - 11638 / 20399