Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az egykori székesfehérvári ejtőernyősökre emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 04.
Katonai tiszteletadás mellett emlékeztek a Repülős és Ejtőernyős emlékműnél a 62. Önálló Ejtőernyős Zászlóaljra. A 66 évvel ezelőtti eseményeket Juhász József ny. ezredes idézte fel. A megemlékezés Székesfehérvár Önkormányzata, az MH Összhaderőnemi Parancsnoksága, valamint a különböző szervezetek és egyesületek képviselőinek koszorúzásával ért véget.
Tovább...
 
Adománygyűjtő program a gondtalan sulikezdésért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 03.
ImageGondtalan sulikezdés mottóval szerveznek adománygyűjtést Székesfehérváron, a Next Stop Üzletközpontban. A rászoruló gyerekeknek szóló tanszereket jövő csütörtöktől öt napon át várják.
Tovább...
 
Időutazás a Koronás napköziben! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 03.
ImageJövő héttől újra napközis táborba várja a kisiskolásokat a Koronás Park. Az időutazás a historikus középkor világába kalauzolja el a gyerekeket sok játékkal, kirándulással, hagyományőrző foglalkozással. Az árnyas játszóparkba minden jelentkezőt szeretettel várnak.
Tovább...
 
Véradások augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 02.
ImageAugusztusban két fehérvári helyszínen is szervez véradást a Vöröskereszt. 4-én és 5-én a FEZEN fesztiválon, majd 25-én a Fehér Palota Üzletközpontban várják az önkénteseket.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. augusztus 02.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat augusztus 23-24-én vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatást kapnak.
Tovább...
 
Forróságra, viharokra hangolva Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. augusztus 02.
ImageÜlök a szobában, ütöm a billentyűket, miközben folyik rólam a víz. Függönyök elhúzva, redőny leeresztve, de a szoba falán a hőmérő rendületlenül 32 fokot mutat, miközben kint 37 a „divat”, a városi betonrengetegben pedig a 40 fokot is eléri, sokszor meghaladja a hőmérséklet. Ma már megszokott nyári „járulék” a hőguta-közeli állapot, de nem volt ez mindig így. Én még emlékszem gyermekkorom szép, kiegyensúlyozott nyaraira, s nyilván nem vagyok ezzel egyedül.
Tovább...
 
Pótfelvételi augusztus 7-ig Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 02.
ImagePótfelvteli lehetőségeket kínál a 2017/2018-as tanévre a BCE Székesfehérvári Campusa és az ÓE Alba Regia Műszaki Kara. Jelentkezni augusztus 7-ig, a www.felvi.hu honlapon elérhető elektronikus felvételi rendszeren keresztül lehet.
Tovább...
 
Hogyan védekezzünk a szúnyogok ellen? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. augusztus 01.
ImageFüstölő? Elektromos riasztók? Különleges, „távoltartó” növények? Bűzlő spray a testünkre fújva? „Érdekes” kipárolgást eredményező ételek fogyasztása? Mivel tudjuk távol tartani a kis vérszívókat? Van-e hatásos módszer, vagy marad a hessegetés, csapdosás, s a sértett bőrfelszín vakargatása?
Tovább...
 
Kollégiumi férőhelyek Pécsen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. augusztus 01.
Három fehérvári fiatal elhelyezését biztosítja Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A férőhelyekre mindazon székesfehérvári lakosok pályázhatnak, akik valamely pécsi felsőoktatási intézmény nappali tagozatos képzésének beiratkozott hallgatói, és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.
Tovább...
 
Nemzetközi együttműködés a sportosabb, egészségesebb gyerekekért Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. július 31.
ImageKözös Erasmus+ programon indulhat a Tóvárosi Általános Iskola török és finn partnerekkel. Ehhez kapcsolódóan érkezett előkészítő látogatásra három fős delegáció Kemiből. Olli Kelhä projektvezető-testnevelőtánárt, Matti Molandert, a városháza sport-és ifjúsági menedzserét valamint Pekka Tiitinent, a helyi hokiakadémia képviselőjét Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte a Városházán.
Tovább...
 
Véradás lesz Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 31.
ImageVéradást szervez a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban. Az önkénteseket július 31-én, hétfőn délután várják minden vércsoportból. Az adatfelvételhez fényképes igazolványt, lakcímkártyát és TAJ kártyát kell vinni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11661 - 11671 / 20365