Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kellően alapos a személyes higiéniánk? Nyomtatás E-mail
Írta: Cser Zsófia   
2017. július 27.
ImageA vécézés és a vécéhasználati szokások mindig a kényes témák közé tartoztak. Nem beszélgetünk erről társaságban vagy a nyilvánosság előtt, még az interneten is lopva kutakodunk az ezzel kapcsolatos információk után, nehogy valaki meglássa, hogy épp miről olvasunk. Pedig az, hogy hogyan használjuk a WC-t, ráülünk-e, vagy használat előtt leterítjük, milyen típusú törlőkendőt használunk, mosunk-e kezet a használata után, vagy sem, ugyanolyan fontos szerepet tölt be a személyes higiéniánk megőrzésében, mint a fürdés, vagy a zuhanyzás.
Tovább...
 
106 ezer felvételiző várta a ponthatárokat Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2017. július 27.
ImageIdén összesen 106 ezer jelentkező izgulhatott, sikerült-e elegendő pontot összegyűjtenie, hogy szeptembertől ott kezdhesse meg felsőfokú tanulmányait, ahova a legjobban szeretett volna bekerülni. Az oktatási szakértő szerint azoknak sem kell elkeseredniük, akik nem kerülnek be a vágyott szakra, hiszen a gyakorlatorientált, rugalmas időbeosztásban végezhető OKJ-s képzések kiváló „B” tervet jelenthetnek a számukra.
Tovább...
 
Megkezdődhet a tornacsarnok építése a Széna Téri Iskolánál Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2017. július 27.
ImageA régóta várt fejlesztés a Köfém SC beruházásában, elnyert TAO-s pályázat révén valósul meg, bruttó 693 millió forintból, az összegből 220 millió forintot Székesfehérvár Önkormányzata biztosít. Az 1000 négyzetméteres tornateremben helyet kap egy szabvány méretű, 20x40 méteres kézilabda pálya és egy 250 fő befogadására alkalmas lelátó is.
Tovább...
 
A város 24 intézményében folynak fejlesztések Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Biró Éva   
2017. július 27.
ImageA Napsugár Óvoda Nefelejcs Tagóvodája is megújult a KÉPES program segítségével. Mészáros Attila alpolgármester és Ács Balázs, a Masterplast alelnöke tegnap közösen adták át az óvoda felújított tetőszerkezetét az intézmény vezetőjének, Mályi Lillának.
Tovább...
 
Kis táplálkozási ABC: mire jók a vitaminok és az ásványi sók? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. július 26.
ImageAkárhányszor kapcsolom be a tévét, mindig ömlik ki belőle megállíthatatlanul azon készítmények reklámja, amelyek rengeteg vitamint tartalmaznak, és a hirdetés szerint ajánlatos azonnal meg is venni mindet, különben lebetegszünk. Vajon mennyire fontosak a vitaminok, hogyan tudunk megfelelő mennyiséget fogyasztani belőlük, s lehet-e túladagolni ezeket? Ennek járunk most utána.
Tovább...
 
Hajrában a velencei kilátó építése Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 26.
ImageAz elmúlt időszakban a tervekhez képest kissé lassabban haladtak a Bence-hegyi új kilátótorony kivitelezési munkálatai, ezért Velence polgármestere, Koszti András személyesen tájékozódott a helyszínen.
Tovább...
 
Az összefogás és barátság tábora Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 26.
A Söréden táborozó fogyatékkal élők és az önkéntes segítők kedden este egy kis műsorral köszönték meg a felajánlást és a munkát azoknak, akik nemes összefogással egy pergolát építettek a Teljes Élet Szociális Alapítvány táborának udvarán. Deli József kuratóriumi elnök és Dr. Csada Imre Zoltán turnusvezető mondtak köszöntőt, az építményt Barta Tibor plébános szentelte fel.
Tovább...
 
Finn tanulópadok érkeztek a Kodályba Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 25.
A finnországbeli Hollola városából ajánlottak fel tanulópadokat és székeket a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI intézményének. Az iskolába hétfőn délelőtt érkezett meg a szállítmány, amivel ősztől öt osztályt szerelnek fel új bútorokkal.
Tovább...
 
Horváth Zoltán György: Szent László kultusza Erdélyben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 25.
ImageA 376. Hétvezér Est előadója első alkalommal vendégeskedik Székesfehérváron. Horváth Zoltán György, aki 1991-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett diplomát, azóta pedig az egyetem oktatója. A Kárpát-medencében és Európa sok országában tett utazásai alapján rendszeresen tart vetített képes előadásokat, számos könyv és újságcikk szerzője, valamint több fotókiállítása is volt.
Tovább...
 
II. Velencei-tavi Ütős Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Németh Zoltán   
2017. július 25.
2017. július 28-30. között kerül megrendezésre a II. Velencei-tavi Ütős Fesztivál az agárdi Szabadstrand területén. Az ütős hangszerek seregszemléje és a zenei irányzatot művelő együttesek koncertjei hiánypótló eseménynek számítanak Magyarországon, ez a tavaly szeptemberben Velencén megrendezett I. Ütős Fesztiválon is bebizonyosodott, ahol az esti koncertek majd 3000 néző előtt zajlottak. A tavalyi fesztiválra épülve idén is fergeteges hangulattal és kiváló programokkal várjuk az érdeklődőket.
Tovább...
 
Már az ájurvédában is írnak jótékony hatásairól, avagy mi mindenre jó a kurkuma Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. július 24.
Volt egy csodálatosan szép kurkumám. Igen, arról a fűszernövényről van szó, amely élénksárga színével és különleges aromájával azonnal aktivizálja az ízlelőbimbókat mindenkinél, aki szereti az ázsiai ízeket, és Pavlovi reflexként e növény neve hallatán már indul is a nyálelválasztás. A gyógyhatással is bíró indiai sáfrány különleges dísze lehet a szobánknak, kertünknek - ha nem megenni szeretnénk, csupán gyönyörködni benne.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11683 - 11693 / 20365