Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Régiós polgármesterek találkoztak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 20.
ImageA Városháza Dísztermében tartották a régiós polgármesterek találkozóját a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége Közép-dunántúli Régiójának a szervezésében. A rendezvénnyel a honvédelem és a társadalom kapcsolatát szeretnék erősíteni. A találkozót Molnár Tamás ifjúsági és civil tanácsnok köszöntötte, a BEOSZ működéséről Esküdt Lajos nyugállományú ezredes, elnökhelyettes beszélt.
Tovább...
 
Folytatódik a burkolatfelújítás a Móricz Zsigmond utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 20.
ImageElkezdődött a Móricz Zsigmond utca burkolatfelújításának a második üteme. Az ÚT 2017-19 Program 42,5 millió forintos beruházása során az első ütemből kimaradt, valamint a Huba köz és a Géza utca közötti szakasz újul meg. Kérik a lakosság közreműködését a lezárások során.
Tovább...
 
Alkotótáborok a Kézművesek, a Mesterségek és a Művészetek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 20.
ImageA népművészetek, a mesterségek titkaiból leshetnek el praktikákat azok a felnőttek és gyerekek, akik a Kézművesek, a Mesterségek és a Művészetek Házának alkotótáboraiban vesznek részt. Július végétől szerveznek foglalkozásokat, nemezeléssel, bőrművességgel, ékszerfestéssel, kosárfonással és fafaragással.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Fiskális úti rendelőben július 27-28-án Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 20.
ImageAz E-On értesítése alapján áramszünet lesz július 27-28-án a Fiskális úti felnőtt és gyermek háziorvosi rendelőben. A betegeket a háziorvosok az Orvosok Házában fogadják.
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha támadnak a molyok? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. július 19.
A molyok elég undorító rovarok. Ellentétben a pillangókkal – a molyok szépségében senki se akar gyönyörködni (mivel az nincsen nekik, legalábbis én még nem fedeztem fel), és még a virágok beporzásában sem segítenek. Ellenben rengeteg kárt okoznak, ha befészkelik magukat a lakásba, és rendkívül gyors szaporodásuk miatt nagyon nehéz kilakoltatni őket. Mostanában egyre többen panaszkodnak a molyok megjelenésére, sőt szinte inváziónak is nevezhetjük már ezt az állapotot.
Tovább...
 
Ismét felvonulnak az óriásbábok és a hagyományőrzők a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 19.
Ismét óriási élményeket kínálnak az óriásbábok Székesfehérváron! A történelmi alakokat ábrázoló bábok közül újra többen felvonulnak szombaton a Belvárosban, hogy népszerűsítsék az augusztusi ünnepségeket, útjukon hagyományőrzők kísérik őket. Szeretettel várják az érdeklődőket szombaton 18.00 órára színház elé.
Tovább...
 
A gondtalan autós vakáció az abroncsokkal kezdődik Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Krisztina   
2017. július 19.
ImageMinden második magyar család évente egyszer, minden harmadik pedig évente két alkalommal is gépkocsival indul vakációzni, 10-ből 8 esetben belföldre. Vakációik során a magyar családok 35%-a 500-750 km-t, 15%-a 1000-1500 km-t, 8%-a pedig 1.500 km-nél is nagyobb távolságot tesz meg gépjárművével, mégis azt autósok 70%-a nem ellenőrzi gépjárművének abroncsait az utazás előtt – derül ki a Bridgestone legfrissebb, 700 autós megkérdezésével készített felméréséből.
Tovább...
 
Szúnyogirtás lesz a héten Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. július 18.
Magyarország Kormánya elrendelte hazánk területén a csípőszúnyog gyérítést. Ha az időjárás engedi, Székesfehérváron július 20-án, csütörtökön kerül sor a permetezésre. A felhasznált anyag melegvérű állatra és emberre veszélytelen, de kérik, hogy a méhészek tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket
Tovább...
 
Múzeumdetektíveket és ifjú kézműveseket keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 18.
Július utolsó napjától múzeumdetektíveket toboroznak a Szent István Király Múzeumban: a napközis táborban fura, titokzatos történetek után nyomozhatnak a gyerekek. A Szabadművelődés Házában július 31-től kézműves foglalkozásokat tartanak, szabás-varrás, gyöngyfűzés, üvegfestés és textilszobrászat is várja az ifjú érdeklődőket.
Tovább...
 
Kegyelettel teli emlékezés a 17-es gyalogezred tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 18.
ImageA Magyar Királyi 17-es Honvéd Gyalogezred hőseinek tiszteletére szerveztek megemlékezést  a Zichy ligetben. Emlékező beszédet mondott Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, honvédelmi miniszterhelyettes és Mészáros Attila alpolgármester. A méltósággal és kegyelettel teli eseményen felhangzott az ezred indulója, majd a résztvevők koszorúkat helyeztek el a hősök emlékművénél.
Tovább...
 
Elkezdődött a Napraforgó tábor harmadik turnusa Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. július 18.
ImageAz Új Nemzedék Közösségi Tér nyitotta a harmadik turnust a Napraforgó Városi Napközis Táborban. A Bregyó Sportcentrumban társasjátékokkal, csapatépítő játékokkal, pályaorientációval várták a közel 400 gyerekeket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11705 - 11715 / 20365