Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tetőzik a kánikula Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 10.
ImageMa egészen brutális, 34-38 fokos hőség lesz az egész országban. Ezen "lazíthat" egy-egy futó zápor és zivatar, de a jelentősebb enyhülésre a hét közepéig várni kell. Jelen állás szerint csütörtökön már csak 25-27 fok lesz, hétvégén pedig akár jelentősebb csapadék is lehet, 23-26 fok közötti csúcsértékek mellett.
Tovább...
 
Hogyan szabaduljunk meg a tetvektől vegyszerek nélkül? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - fmc.hu   
2017. július 07.
ImageA múltkori témát azzal zártuk, hogy a tetveket nem lehet csak úgy elriasztani a tejes spriccelgetéssel. Ezért most kertünk káros élősködőinek - más módszerű - eltüntetéséről lesz szó. Avagy: legális tömeggyilkosság felsőfokon!
Tovább...
 
Egészségfejlesztő programok a Napraforgó Táborban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 07.
ImageKözel négyszáz gyermek tölti vakációját ezen a héten a Napraforgó Városi Napközis Táborban. A programokba immár öt éve rendszeresen bekapcsolódik a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya, hogy játékos, kreatív, mulattató foglalkozások keretében megtanítsa az egészségmegőrzés fontos, hétköznapi tudnivalóit. A gyerekek ismereteket szereznek többek között a kórokozókról, a kézmosásról és a helyes gyógyszerszedésről.
Tovább...
 
Megkezdődnek Sóstón a rehabilitációs munkálatok Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. július 07.
ImageA 218 hektáros Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációja a megvalósítás fázisába érkezett: megkezdődnek a környezetvédelmi beruházásokra vonatkozó munkálatok. A részletekről Mészáros Attila alpolgármester adott tájékoztatást a természetvédelmi területen zajlott munkaterület átadáson.
Tovább...
 
Lake Side Rock'n Roll Weekend és Amerikai Autós Találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 06.
Nagy amerikai kocsik, rock and roll, fazonok és fazonírozottak, négy nap Álomkorszak, ottalvós mindenamibelefér, magyar és külföldi bandák Agárdon a Park Strand Kemping és Túrafaluban.
Tovább...
 
Fehérvári színész is esélyes a Kaszás Attila-díjra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. július 06.
ImageA Vörösmarty Színház művésze, Krisztik Csaba is szerepel a Kaszás Attila-díj jelöltjei között. A szakma által választott három színész közül a közönség dönti el, hogy ki kapja az elismerést. Augusztus 20-ig várják az online szavazatokat a www.kaszasattiladij.hu oldalon.
Tovább...
 
Folytatódnak a Mindigmás tematikus városnéző séták Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. július 06.
Image„Mindigmás” mottóval folytatja a tematikus városnéző séták sorozatát pénteki és szombati estéken a Tourinform Iroda. Az előttünk álló hétvégén a terek, padok és a zsalugáteres ablakok világába kalauzolják a résztvevőket, majd lesz egy rendkívül izgalmas gasztronómiai múltidézés is. A programok minden esetben az Országalmától indulnak.
Tovább...
 
Avarokról, hunokról, Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 06.
ImageDr. Aradi Éva indológus, őstörténet kutató lesz a vendége a "Történelmi témák - történelmi közegben" sorozat következő, HUNOK ÉS AVAROK című rendezvényének Velencén a Hauszmann Alajos Egységes Közművelődési Intézményközpont és Könyvtár (Velence, Tópart u. 52.) házasságkötő termében 2017. július 14-én, pénteken, 18.00 órakor.
Tovább...
 
Elindultak a nyári ellenőrzések Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 06.
ImageA korábbi évek gyakorlatát követve Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár idén is elrendelte a nyári szezonális élelmiszerlánc ellenőrzést. Július 1. és augusztus 31. között a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) és a területi élelmiszerlánc-felügyeleti szervek szakemberei elsősorban a nyári rendezvényekhez és az idegenforgalmi szempontból frekventált helyekhez kötődő élelmiszer-forgalmazást, vendéglátást ellenőrzik.
Tovább...
 
Elkészült a Teleki Gimnázium belső homlokzata Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. július 05.
A Teleki Blanka Gimnázium belső homlokzata az elmúlt hónapokban teljes felújításon esett át, amelyre Székesfehérvár Önkormányzata bruttó 113 017 300 forintot fordított. A tanintézményben ma tartottak sajtónyilvános bejárást, melyen jelen volt a város polgármestere és alpolgármesterei, valamint a Székesfehérvári Tankerületi Központ szakmai igazgató-helyettese.
Tovább...
 
Matematikatanárok találkozója Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 05.
ImageMagyarországi és határon túli matematikatanárok vesznek részt a Rátz László Vándorgyűlésen, melynek ezúttal Székesfehérvár ad otthont. A négynapos találkozót kedden a Városházán nyitották meg, ahol a köszöntőket követően díjazták a kiemelkedő teljesítményű pedagógusokat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11738 - 11748 / 20365