Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Lecsófőző Vigasság: elindult a jelentkezés Nyomtatás E-mail
Írta: Jakab Rózsa   
2017. július 05.
ImageElindult a jelentkezés a XIII. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra: a Fehérvári Programszervező Kft. 2017. július 3–13. és augusztus 21–24. között várja a csapatok jelentkezését a főzőversenyre. Az eseménnyel kapcsolatos minden információ a www.fehervariprogram.hu honlapon olvasható.
Tovább...
 
Új parkolók és megújult útszakasz Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. július 05.
ImageA Városgondnokság három beruházása is befejeződött: Tóvárosban egy 16 férőhelyes parkoló, Palotavárosban pedig egy 13 férőhelyes parkoló és 300 méteres útszakasz műszaki átadását tartották kedd délelőtt. A város saját forrásából, a Városgondnokság ÚT 2017-19 Programján keresztül nettó 27,6 millió forintból valósította meg a három beruházást.
Tovább...
 
Egyenlő bánásmód, amely mindenkit megillet! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 05.
ImageBizonyára többen tapasztalják, hogy hátrányos megkülönböztetés éri őket különböző élethelyzetekben, vagy éppen egy ügyintézés során más emberekhez képest. Számukra nyújt segítséget az Egyenlő Bánásmód Hatóság megyei referense. Dr. Szatmári Éva júliusban két alkalommal tart ügyfélfogadást.
Tovább...
 
Elkészült a tetőfelújítás az Ybl Tagóvodában Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2017. július 04.
Közel 14 millió forintból valósult meg felújítás a Felsővárosi Óvoda Ybl Miklós Lakótelepi Tagóvodájában, ahol a folyton beázó, elrozsdásodott tetőkibúvót új, korszerű, hőszigetelt szerkezetre cserélték és kiépítették az új villámvédelmi rendszert is.
Tovább...
 
Elkezdődtek az önkormányzat nyári táborai Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 04.
ImageGyerekek százai töltik a vakációt idén is a Székesfehérvár Önkormányzata által szervezett nyári táborokban. Velencén dél-amerikai indián táborral nyitották a szezont, a Bregyóban zajló napközis táborban pedig mától hat héten át rengeteg izgalmas, hasznos és tartalmas programmal várják az iskolásokat.
Tovább...
 
Együtt wakeboardozott Nagy Réka és Jabin Peti Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2017. július 04.
ImageEgyütt kapták lencsevégre Nagy Rékát és Jabin Petit, amint a Velencei-tó partján wakeboardoznak. Mint kiderült, a képernyős-modell lábára most először került deszka, így inkább csak próbálgatta a dolgot, a fiatal DJ pedig készségesen vezette be őt a sport és az egyéb nyári kalandok rejtelmeibe. Az önfeledt vízparti pillanatokhoz Metzker Viki is csatlakozott. S hogy mi köti össze a három főszereplőt? Öt betű: EFOTT.
Tovább...
 
Az oktatás kiemelt jelentősége Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. július 04.
ImageSzékesfehérvár ad otthont a Pedagógusok Szakszervezete kihelyezett országos vezetőségi értekezletének. A három napos konferencia résztvevőit Székesfehérvár polgármestere és a Székesfehérvári Tankerületi Központ szakmai igazgató-helyettese köszöntötte a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltség székesfehérvári képzési központjában. A pedagógusok ülésének fő témája az elmúlt tanév értékelése.
Tovább...
 
Pipacs, a nyár egyik legvidámabb virága Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. július 03.
Annyira gyönyörű pipacsos/vadvirágos/életvidám fényképekre bukkantam két kedves ismerősöm, Márkus Hilda és Baráth Rozália Facebook-oldalán, hogy azonnal eldöntöttem: a következő témám a pipacs lesz, melyhez az ő fotóikat használom majd illusztrációként.
Tovább...
 
Szabadság vagy boldogság? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 03.
Ludányi Horváth Attila közgazdász, nyugdíjas külügyminisztériumi elemző, egykori kolozsvári konzul , aki már három alkalommal volt a Hétvezér Estek vendége, ismét ellátogat Székesfehérvárra, hogy a 374. Hétvezér Est közönségével találkozzon. Gyorsuló idő (Kérdezz – felelek ) az est címe, amely tömör megfogalmazása az est lényegének.
Tovább...
 
Echo Nyári Akadémia a Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 03.
ImageFülei Balázs Liszt-díjas zongoraművész ötlete nyomán és művészeti vezetésével ez év július 8. és 15. között második alkalommal rendezik meg az Echo Nyári Akadémiát a fehérvárcsurgói Károlyi kastélyban.
Tovább...
 
Nagyik a csúcson, ecsettel, tollal Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 03.
ImageA nyugdíjkorhoz közeledő, de főleg abba belépő emberek egy része nehezen éli meg azt, hogy hirtelen időmilliomossá válik, többen közülük úgy gondolják a társadalom koloncává, feleslegessé válnak, akiknek nincs más választásuk, mint ebbe beletörődni. Otthon ülnek, búslakodnak, jobb pillanataikban tesznek-vesznek kicsit a kertben, vagy unokáikkal játszanak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11749 - 11759 / 20365