Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Pácienseinek szervezett szűrőnapot egy Sarló utcai háziorvos Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. június 19.
ImageSaját páciensei körében szervezett egészségügyi szűrőnapot a Sarló utcai rendelőintézet egyik háziorvosa. Dr. Patik Ferenc rendelőjében 25-27 ellátottat vártak három speciális vizsgálatra, melyekre a rutin háziorvosi ellátás keretében nincs lehetőség. A szűrőnap a Humán Szolgáltató Intézet közreműködésével valósult meg.
Tovább...
 
Aba-Novák sétával indul a Múzeumok Éjszakája Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. június 19.
A mester fehérvári alkotásainak helyszínein végigvezető sétával, majd a Csók Képtárbeli kiállítás megnyitásával indul Székesfehérváron a Múzeumok Éjszakája. Az idei évben Aba-Novák Vilmos emlékének szentelik a június 24-i programot, hiszen nagyon sokat köszönhet a város az alkotónak. Éppen ezért kezdeményezte az Önkormányzat az életművéből válogatást adó tárlatot is, amely a Szent István Király Múzeum szakmai közreműködésével az elkövetkező hónapokban lesz látható a Csók István Képtárban.
Tovább...
 
Illatolj levendulát! Nyomtatás E-mail
Írta: Fazekas Krisztina   
2017. június 16.
Tudtad, hogy volt, mikor még a provance-i levendulamezőket is magunk mögé utasítottuk..? Bizony! Dr. Bittera Gyula –korának neves gyógynövényszakértője- az 1920-as években startup-olt egyet: Franciaországból hozott levendula szaporítóanyagot, földet bérelt a Tihanyi Apátságtól, beledugványozta amit bele kellett, és várt.
Tovább...
 
Közösen többre megyünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Új Nemzedék Székesfehérvári Közösségi Tér, Kész-Varga Mónika   
2017. június 16.
ImageKeresd és szeresd a teret! szlogennel indítanak országos akciót az Új Nemzedék Központ Közösségi Terei. A kezdeményezés célja a minél élhetőbb városi környezet kialakítása. Székesfehérváron a Béke térre várják június 17-én, szombaton a szervezők az önkénteseket a városszépítés jegyében.
Tovább...
 
Összefogással az érzékenyítés érdekében Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 15.
ImageA város polgármestere nyitotta meg az esélyteremtéssel foglalkozó civil szervezetek bemutatkozását célzó belvárosi rendezvényt. A Városháza előtt jó néhány pavilon kihelyezésre került, ahol különböző interaktív programok és foglalkozások várták egész nap az érdeklődőket, valamint emellett különböző látványos műsorok is váltották egymást a sokszínűség jegyében.
Tovább...
 
Hook onto healthy lifestyle Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 15.
Szerdán mutatták be a Hoook onto healthy lifestyle elnevezésű nemzetközi programot a Szivárvány Óvodában. Nagyné Cseterics Éva óvodaigazgató beszámolót tartott az egészséges életmódra nevelést középpontba állító projekt céljairól, a megvalósult európai találkozókról és a vállaláshoz kapcsolódó tevékenységekről. A Csibe csoport óvodásainak foglalkozásán ételpiramissal játszottak a gyerekek, angol nyelvű dallal mozgatták át magukat és gyümölcsmátrixot raktak ki.
Tovább...
 
Arconic(OK)osan  versenyt rendeztek középiskolásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 14.
Arconic(OK)osan címmel szakmai versenyt rendezett középiskolásoknak a Next Generation Network. A kezdeményezést, amelynek évzáró programja az egész napos játékos vetélkedő, a pályaorientáció támogatásának céljával indították útjára.
Tovább...
 
A barátság olyan érték, amit ápolni kell Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 14.
ImageKötetlen találkozóra került sor Székesfehérváron. Dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke városunkban fogadta Jan Dziedziczakot, Lengyelország Külügyminisztériumának a Lengyelség, parlamenti és konzuli ügyekért, kulturális diplomáciáért felelős államtitkárát
Tovább...
 
Június 18-án ismét botanikai séta Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 14.
ImageA soron következő botanika sétára a fehérvárcsurgói kastélyparkban június 18-án, vasárnap, 14 órakor kerül sor. A látogatók felfedezhetik a 22,5 hektáros történeti kertet, amely egyben természetvédelmi terület; a rekonstrukció kapcsán frissen telepített növényeket; a 100-170 éves meglévő őshonos és egzóta faállományt, a csónakázó tavat és a gloriette épületét.
Tovább...
 
Thardi-Veress Márta kapta a Székesfehérvár Ifjúságáért díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 14.
ImageA Hiemer-házban dr. Cser-Palkovics András polgármester adta át a Székesfehérvár Ifjúságáért díjat. Az idei elismerést Thardi-Veress Márta, a Székesfehérvári SZC I. István Szakgimnáziumának tanára kapta, akinek a diákönkormányzatot segítő munkáját köszönték meg a Székesfehérvári Diáktanács javaslatára. Az ünnepség keretében a diákokat segítő pedagógusoknak és a közösségi programokban szerepet vállaló fiataloknak is gratuláltak.
Tovább...
 
Szobrot avattak a Hétvezér előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 13.
Tegnap avatták fel Máhr Ferenc Óvó kezek című szobrát a Hétvezér Általános Iskola előtt. Az intézmény 35 éves jubileumára elkészített alkotásnál dr. Cser-Palkovics András polgármester és Deák Lajosné önkormányzati képviselő mondtak ünnepi beszédet. A szoborleleplezést ünnepi tortázás követte a gyerekek nagy örömére.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11793 - 11803 / 20344