Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Remekelt a Magyar Ringen Márton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 13.
Márton Balázs ezúttal nem bízta pontozókra a döntést. Az első menetben elsöpörte fizikálisan erősebbnek tűnő ellenfelét a Budakalászon rendezett Magyar Ring profi ökölvívógála keretein belül megrendezett összecsapáson. - tájékoztatott a fehérvári sportoló edzője, Turós Arnold.
Tovább...
 
Miért együnk minél több szamócát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. június 13.
A szamóca méregtelenít, jó a láz csillapítására, depresszió ellen is használható, s a pattanásos bőrt is kiválóan lehet kezelni vele. Fogyasztásával megelőzhetők bizonyos szív- és érrendszeri betegségek, csökkenthető a vérnyomás. E gyümölcsben lévő flavonoidok segítenek az agyban lévő stressz okozta folyamatok ellensúlyozásában. Mi mindenre jó még még ez a lédús, illatos gyümölcs?
Tovább...
 
Két székesfehérvári csapat az Apró kezek, Csodakertek versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 13.
ImageJúnius első hétvégéjén két székesfehérvári csapat is képviselte városunkat a VII. Apró kezek, Csodakertek országos kertépítő versenyen. A mosonmagyaróvári rendezvényen szerzett élményekről, a versenyről és jövőbeli tervekről Deák Lajosné önkormányzati képviselő, Spanyárné Halász Szilvia városi főkertész és a résztvevő intézmények képviselői számoltak be.
Tovább...
 
Pisztolydurranás, harci járművek, vegyvédelmi eszközök a Vasváriban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 13.
ImageEgy Lorenz-féle csappantyús pisztoly elsütésével vette kezdetét tegnap az a Honvédelmi és Sport Nap a Vasvári Pál Általános Iskolában, mely már évek óta hagyomány az intézményben így a tanév vége felé. A program reggeli megnyitóján jelen volt a körzet önkormányzati képviselője, az MH ÖHP jogi és igazgatási osztályvezetője, valamint az I. András Lovagrend nagymestere is.
Tovább...
 
Küzdelem a rák és a gyógyszerlobbi ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 13.
Image„Mindenkiben ott van a gyógyulás kulcsa” vallja Prof. Dr. Dávid Tamás. Második, valójában a harmadik alkalommal lesz Prof. Dr. Dávid Tamás, nemzetközileg elismert rákkutató a Fejér Szövetség 372. Hétvezér Esték előadásának az előadója.
Tovább...
 
TERMÉSZETES FÜRDŐHELYEK ÉS AZOK AKTUÁLIS VÍZMINŐSÉGE Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. június 13.
ImageA természetes fürdővizekben való fürdés feltételeit és az engedélyezés rendjét a természetes fürdővizek minőségi követelményeiről, valamint a természetes fürdőhelyek kijelöléséről és üzemeltetéséről szóló 78/2008. (IV. 3.) Kormányrendelet szabályozza.
Tovább...
 
Átadták a Szent Sebestyén Parkot Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 12.
A felsővárosi Szent Sebestyén-templomban tartott vasárnapi szentmise után került sor a felújított Szent Sebestyén Park felavatására. A ligetben egyedi térbútorok, juhar- és hársfák, pompás virágok várják a sétára, beszélgetésre vágyó lakókat. A közösséget dr. Cser-Palkovics András polgármester és Földi Zoltán önkormányzati képviselő köszöntötték, a teret Nyárai-Horváth István plébános áldotta meg.
Tovább...
 
Internetes kártevőháború Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 12.
ImageFertőzött weboldalak, számítógép, laptop, tablet, okostelefon, zsarolóvírusok, amelyek világszerte milliókat érintenek. Globális támadás, aminek elsődleges célpontja a cégek, kormányzati szervek rendszerei, szerverei, de bizony a privát szférába is erőteljesen beférkőztek az egyre kifinomultabb kártevők.
Tovább...
 
Különleges kiállításon mutatkoznak be az autista alkotók Nyomtatás E-mail
Írta: Somogyi Nóra   
2017. június 12.
Az autizmussal különleges módon foglalkozó kiállítás nyílik júniusban. A tárlat olyan kortárs művekből válogat, amelyek karakterében megjelennek azok a jellegzetességek, amelyek az autizmus sajátjai is. A június 12-től látogatható kiállításon 8 autizmussal élő fiatal alkotó munkái is megtekinthetőek. A kiállításon résztvevő autizmussal élő alkotók az Autistic Art Alapítvány művészeti programjának keretében alkotnak.
Tovább...
 
Felavatják a Szent Sebestyén Parkot Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 10.
A város polgármestere és a körzet önkormányzati képviselője mond beszédet a június 11-én, vasárnap délelőtt felavatásra kerülő Szent Sebestyén Parkban. A felsővárosi templom előtti teret Nyárai-Horváth István plébános áldja meg a 10 órakor kezdődő szentmise után.
Tovább...
 
Felavatták Labre Szent Benedek szobrát Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. június 10.
A Kríziskezelő Központ fennállásának 25. évfordulóját ünnepli. Ennek alkalmából avatták fel Labre Szent Benedek, a hajléktalanok és csavargók védőszentjének fából kifaragott szobrát. A Nappali Szolgáltató Centrum udvarán Spányi Antal megyés püspök áldotta meg az alkotást, a jubiláló intézményt dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte. Egy új, a mindennapi munkát segítő gépjármű átadására is sor került.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11804 - 11814 / 20344