Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
13. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 02.
ImageJúnius 2-án, 3-án és 4-én a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában a Károlyi József Alapítvány ismét megrendezi az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat (kiállítás és vásár), amely minden évben számot tart a látogatók örömére és a szakemberek érdeklődésére. Kiemelt témák : a Fa és az Írisz.
Tovább...
 
"Kivirágzik" a Belváros Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Andrea   
2017. június 02.
ImageA könyv, az olvasás lesz idén a Pünkösdi Virágálom kompozícióinak témája: a hagyományokhoz híven a Belváros több helyszínén láthatják az alkotásokat a látogatók a hosszú hétvégén. A mesterek mellett a "kisinasok" is megmutatják, mit tudnak: 2017-ben először diákcsapatok is bemutatkoznak a Fő utcán.
Tovább...
 
Vakációnyitó rendezvény a nyári szünet köszöntésére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 02.
ImageSportprogramok, különféle bemutatók, kézműveskedés és koncert is szerepel az ingyenes vakációnyitó rendezvény programjában, melyet a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ rendez. Június 2-án, pénteken délután a Palotavárosi Központi Parkban várnak kicsiket és nagyokat.
Tovább...
 
Megkezdődtek a Koronázási Szertartásjáték előkészületei Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft.   
2017. június 02.
ImageA Nemzeti Emlékhelyen tartott bejárással elkezdődött az idei Koronázási Szertartásjáték előkészítése. 2017-ben III. Béla király élettörténetének lehetünk tanúi augusztus 18-án és 19-én.
Tovább...
 
Szombaton délelőtt ér a Városház térre a Fáklyafutás Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 02.
ImageSzombaton délelőtt ér a Városház térre az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiváljának a Fáklyafutása. A lángot Vörös Zsuzsanna olimpiai bajnok hozza Hugoo kakas kabalafigurájával, a helyi olimpikonokkal és sportegyesületek, valamint a Székesfehérvári Diáktanács képviselőivel. Az Országalmánál Mészáros Attila alpolgármester köszönti a sportolókat.
Tovább...
 
Fejér megye fejlesztéséről tárgyalt a Fehérvári Szenátus Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. június 02.
ImageAktuális ülését tartotta tegnap délelőtt a Városházán a Fehérvári Szenátus. A tanácsadó testület számára Kígyóssy Gábor, a Fejér Megyei Önkormányzati Hivatal vezető tervezője, területfejlesztési munkatársa számolt be Fejér megye fejlesztési terveiről és feladatairól.
Tovább...
 
Országos tanulmányi versenyek fehérvári díjazottjait köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. június 02.
Országos középiskolai tanulmányi versenyeken díjazott, Székesfehérváron tanuló középiskolásokat és felkészítő tanáraikat köszöntöttek a Városházán. Teljesítményük elismeréséül Fehérvár polgármestere emléklapot nyújtott át számukra, és gratulált a város egész közössége nevében.
Tovább...
 
Gólyára várva programsorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 01.
Image„Gólyára várva” programsorozat indul a gyermektelen pároknak A SZÉNA Egyesület azoknak a pároknak szervez foglalkozásokat, akik hiába várnak a gyermekáldásra, valamiért ez mégsem sikerül.
Tovább...
 
zöldenjobb: bezöldül az internet a környezetvédelemért Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Krisztina   
2017. június 01.
ImageA Föld felszínéről minden percben 36 futballpályányi erdő tűnik el; ezért az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) zöldpólós mozgalmat indít, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a környezet megóvásának fontosságára.
Tovább...
 
SZÉKFOGLALÓ - avagy bérletvásár extrákkal! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 01.
Image2017. június 2-án, pénteken 15 és 19 óra között a Vörösmarty Színház mindenkit szeretettel vár rendhagyó nyilvános évadzárójára, amelyet interaktív, ingyenes, meglepetésekkel teli programok követnek!
Tovább...
 
Plazma Pont nyílt Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. június 01.
ImageMegkezdte működését Székesfehérváron is a Biotest magyarországi leányvállalata, a Plazmaszolgálat Kft., mely évekkel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy a magyar betegek magyar donorok által adott plazmából készült gyógyszereket kaphassanak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11881 - 11891 / 20381