Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hősök Napja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 29.
ImageMájus utolsó vasárnapja a Hősök Napja. Székesfehérváron pénteken kezdődött és vasárnap, a belvárosi Hősök terén zárult az a megemlékezéssorozat, melynek keretében a háborúkban elesett katonákra emlékezett a királyi város. Ma délben Székesfehérvár Önkormányzata közös megemlékezést tartott a Fejér Megyei Önkormányzat, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság és a honvéd hagyományokat őrző civil szervezetek képviselőinek részvételével.
Tovább...
 
Koszorúzások a Hősök Napja tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 26.
A Hősök Napja a háborúkban elesett katonák emléke előtti tisztelgés május utolsó vasárnapján. Székesfehérváron is több helyszínen tartanak megemlékezést pénteken, szombaton és vasárnap. A koszorúzások pénteken a katonatemetőkben kezdődnek, szombaton a Donát és Zobori utcák kereszteződésénél folytatódnak, vasárnap pedig a Hősök terén zárulnak.
Tovább...
 
Székesfehérvárra érkezik a II. Kerékpáros Országkerülés Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 26.
ImagePénteken délután ér a Városház térre a Te Se Add Fel Egyesület által kezdeményezett II. Kerékpáros Országkerülés. A menethez, amely május 13-án indult, és 15 nap alatt számos városban hívja fel a figyelmet az autoimmun betegekre Ternován Zoltán vezetésével, székesfehérvári kerékpáros szervezetek is csatlakoznak.
Tovább...
 
Mesés gyerekbirodalom a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft., Kész-Varga Mónika   
2017. május 26.
ImageÖtödik születésnapját ünnepli 2017-ben a Hetedhét Játékmúzeum – és vele a Hetedhét Játékfesztivál. Május utolsó hétvégéjén idén is a legkisebbeké lesz a fehérvári Belváros: a megannyi játék, a kézműves foglalkozások és a már hagyományos hétpróba feladatai mellett igényes színpadi műsorok, koncertek várják majd a gyereksereget a Városház téren és a Fő utcán május 27-28-án.
Tovább...
 
Összekapcsolódó épületegyüttesek Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 26.
Image4,7 hektáron 35 000 négyzetméternyi hasznos területen kerül kialakításra 15,8 milliárd forintos beruházás keretében az a középiskolai campus, mely négy tanintézmény összesen több mint 2500 diákjának biztosítja majd 2020 szeptemberétől a tanulás lehetőségét egy innovatív 21. századi épületegyüttesben.
Tovább...
 
IV. Fehérvári Egészségpiac szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület   
2017. május 26.
ImageNegyedik alkalommal szervezik meg a Fehérvári Egészségpiacot szombaton a Jancsárkertben. Szeretnék, ha minél több fehérvári megismerné az egészséges életmód alappilléreit, az egészséges élelmiszerektől a könnyen elérhető mozgásformákig.
Tovább...
 
Gyereknapi forgatag és Velencei-tavi aktivitás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. május 26.
ImageA Mozaik Múzeumtúra idén először megrendezett, rendhagyó múzeumpedagógiai edukációs sorozatának nyolcadik iskolai helyszíne az agárdi Chernel István Általános Iskola és Gimnázium lesz május 26-án, a nagyszabású sorozatot pedig a PlayKID - Minimax Gyereknapon való részvétel koronázza meg május 27-28-án a Millenáris Parkban.
Tovább...
 
Székesfehérvár Sportjáért díjakat adtak át a mai közgyűlésen Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 26.
ImageJózsa Dávid vitorlázó műrepülő és Siági Istvánné Varga Vera mű- és szinkronkorcsolya edző kapta idén a Székesfehérvár Közgyűlése által odaítélt „Székesfehérvár Sportjáért” díjat. Az elismeréseket a díjazottaknak ma reggel adta át a közgyűlésen a város polgármestere.
Tovább...
 
Nyitott nap lesz csütörtökön a Rendházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 25.
Nyitott napot tart a Szent István Király Múzeum csütörtökön. A Tündérkert ezüstje és aranya elnevezésű program a Rendházban a Fejedelmi kincsek című kiállításhoz kapcsolódó programokra várja az érdeklődőket: tárlatvezetésre, interaktív vésnöki bemutatóra és egy előadásra a pénzverésről.
Tovább...
 
Beszélő kövek a sírkertekben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 25.
ImageA Székesfehérvári Városszépítő és -Védő Egyesület szervezésében kerül sor idén is arra a temetői sétára, amit Poklosi Péter tanár vezet. A cél idén sem más, mint az elmúlt években: neves személyiségek síremlékeiről tájékoztatást adni, s a fiatalok figyelmét az egykori hősökre, ismert emberekre, s emlékük méltó megőrzésének fontosságára irányítani.
Tovább...
 
Ebösszeírás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. május 25.
ImageTörvényi kötelezettségének eleget téve ebösszeírást végez Székesfehérvár Önkormányzata. Az adatlapokat postai úton juttatják el a fehérvári háztartásokba, de letölthető a város honlapjáról is – a visszaküldés határideje 2017. június 30. Mint a Hatósági Főosztály vezetője megerősítette: ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy a gazdáknak bármiféle fizetési kötelezettsége keletkezne, továbbra sem vezet be ebadót Székesfehérvár Önkormányzata.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11892 - 11902 / 20362