Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Befejezte működését az influenza figyelőszolgálat Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. május 25.
ImageAz influenza figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2017. május 15. és május 21. között (2017. 20. hetében) a megye területén 78 fő, az előző hetinél 5,0%-kal kevesebb beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. A 100 ezer lakosra vonatkoztatott megyei megbetegedési arány 18,7%ooo volt.
Tovább...
 
Emlőszűrés a szabadbattyáni és az abai hölgyeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. május 25.
ImageA mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik.
Tovább...
 
ÁLLÁS Nyomtatás E-mail
Írta: FH   
2017. május 25.
ImageA Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet a Tóparti Rehabilitációs Központ Szociális Ápoló munkakör betöltésére.
Tovább...
 
327 millió forintból hoznak létre kutatóközpontot Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 24.
ImageÚj projektet indítottak a székesfehérvári felsőoktatásban „Intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztések a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán” címmel. Az egyetem 327 millió forintból hoz létre egy olyan kutatóközpontot, amely a régió versenyképességének növelését tűzi ki maga elé, 100 kutató közreműködésével.
Tovább...
 
Repülő Majális szombaton Börgöndön Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 24.
ImageA Repülő Majális az Albatrosz Repülő Egyesület hagyományos tavaszi programja, melyet május 27-én, szombaton rendeznek meg a Börgöndi Repülőtéren. Késő délelőttől kora estig különféle bemutatókkal, sétarepülésekkel, gyermekprogramokkal várják a vendégeket.
Tovább...
 
Tehetséges fiatalokat és pályaorientációs tevékenységet támogatnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 24.
ImageSzékesfehérvár városa két újabb pályázati lehetőséget biztosít az általános és középiskolákban, valamint a felsőoktatási intézményekben tanuló helyi fiatalok támogatására.
Tovább...
 
Átadták a kórház felújított műtőblokkját Nyomtatás E-mail
Írta: FMSZGYEOK, Kész-Varga Mónika   
2017. május 24.
ImageA Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata között tavaly szeptemberben megkötött támogatási szerződés alapján elkészült az egészségügyi intézmény D. épületének 5. emeletén található fül-orr-gégészeti műtőblokk komplex felújítása, valamint az ahhoz kapcsolódó orvosi műszerek és eszközök beszerzése.
Tovább...
 
A képzőművészeti oktatás jelene és jövője Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 23.
Image„A képzőművészet-oktatás jelene és jövője” címmel rendeztek konferenciát a fehérvárcsurgói Károlyi kastélyban. E programmal a Károlyi József Alapítvány csatlakozott az Európai Unió évfordulójának és az európai vizuális művészeti kultúra átadásának fontosságát hirdető ünnepléshez is.
Tovább...
 
"Hagyományt teremtettünk..." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. május 23.
Image13 éve működik Kincsesbányán a Kincs Kultúra Sport Szabadidős Egyesület. Programjaikról már számos alkalommal beszámoltunk a Fehérvári Híreken, s most jöjjön egy rövid összefoglaló e jubileum kapcsán, amelyből megtudható az is, hogy az alapítók képviselői díjuk lemondásával is támogatják a szervezet működését – és járulnak hozzá a lakosság szabadidős programjainak finanszírozásához.
Tovább...
 
Parkolókat is bénít a vírus Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 23.
ImageEgyes németországi teremgarázsok fizetési rendszerére is bejutott a WannaCry. Az érintett parkolási cég nem tette még közzé, hogy milyen bevételektől esett el a fertőzés következtében, de a sorompók még mindig nyitva vannak, és így ellenőrizetlen a forgalom.
Tovább...
 
Szersén Gyula és Berecz András is szerepel a Mind egy szálig programban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. május 23.
Vasárnapig tart a „Mind egy szálig” jótékonysági honvédelmi adománygyűjtés Székesfehérváron. A rendezvény május 25-én, csütörtökön délután kulturális programmal is kiegészül, melynek keretében Szersén Gyula színművész, Berecz András mesemondó, illetve Agócs Gergely és a Fonó zenekar lép fel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11903 - 11913 / 20360