Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nincs is más ünnep, csak a közösségé" Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 12.
Image50 éves jubileumi gálaműsorát tartotta tegnap délután a Székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskola az Alba Regia Sportcsarnokban. A rendezvényt dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitotta meg, köszöntőt mondott Török Szabolcs tankerületi igazgató és Tóth Péter iskolaigazgató.
Tovább...
 
20 éves a Szárazréti Nyugdíjas Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 12.
ImageÜnnepséget tartott a Szárazréti Nyugdíjas Klub csütörtökön délután. A közösség 20 évvel ezelőtt alakult, a klub a nyugdíjasok mindennapjait színesíti kulturális programokkal, előadásokkal. A megjelenteket Törő Gábor országgyűlési képviselő és Szigli István önkormányzati képviselő köszöntötték.
Tovább...
 
Székesfehérvár Topotéka - új virtuális gyűjtemény Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 11.
Széleskörű betekintést kíván nyújtani városunk és közösségeinek múltjába és jelenébe a Székesfehérvár Topotéka új internetes felület, amely a Városi Levéltár és Kutatóintézet gondozásában működik.
Tovább...
 
Megkezdődnek a Ligetsor felújítási munkálatai Nyomtatás E-mail
Írta: Csabai Dorina Eszter, Havasi Tímea   
2017. május 11.
ImageCsütörtökön délelőtt a Koronás Parkban tartott sajtótájékoztató keretében került sor a munkaterület átadására, így még ebben a hónapban megkezdheti a kivitelező cég a Ligetsor felújítási munkálatait. Megújul az útburkolat, a csapadékvíz elvezetés rendszere, parkolók létesülnek, járdák építésével kedvezőbbé válik a gyalogosforgalom, biciklis sávot alakítanak ki és körforgalom is létesül.
Tovább...
 
Tiszteletadás az egykori mentősökre emlékezve Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 11.
ImageKoszorúzásokra került sor tegnap délelőtt Székesfehérváron, két helyszínen a Mentők Napja alkalmából. A székesfehérvári mentőállomás a múltra való emlékezés mellett nyílt napot is tartott.
Tovább...
 
Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvár Városgondnoksága   
2017. május 11.
ImageAz elmúlt években egyre népszerűbb a városlakók körében a „Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért” kezdeményezés. Ebben az évben már 733 pályázat érkezett be a Városgondnoksághoz. A számok is mutatják, hogy sok közösség és fehérvári lakos él ezzel a pályázati lehetőséggel, mellyel ingyen juthatnak hozzá a növényekhez. Ebben az évben 48.897 db egynyári palántát és 14.998 db muskátlit kapnak a pályázók május végéig.
Tovább...
 
Az értéktárba kerülhet Fa Nándor Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 10.
Nagy sikerű élménybeszámolót tartott a Velence Korzó dísztermében Fa Nándor. Az ötszörös földkerülő vitorlázó Koszti András polgármester invitálására az "Unalmas hétfők, érdekes emberek" sorozat nyitórendezvényének keretein belül kendőzetlenül beszélt pályafutásáról, sikereiről és nehéz időszakairól.
Tovább...
 
Újabb 33+11 parkolóhelyet adtak át Vízivárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 10.
ImageA Budai út 94-98-100. számú panelházak mögött új, illetve felújított parkolóhelyek kerültek átadásra. A területek műszaki átadásán – melynek során a forgalomba helyezési eljárás is lezajlott – dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő adott tájékoztatást a sajtó képviselőinek a tavaly kezdődött és most véget ért 80 millió forintos beruházással kapcsolatban.
Tovább...
 
Néma tiszteletadások az Európa Nap alkalmából Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 10.
ImageA hagyományoknak megfelelően néma tiszteletadásokon emlékeztek Székesfehérváron a II. világháború európai befejezésére. Az Európa Nap alkalmából koszorúzások voltak a Béke téri, majd a Szentlélek katonatemetőben, a Városház téren, illetve a pákozdi Katonai Emlékparkban és a csalai katonatemetőben is elhelyezték az emlékezés virágait.
Tovább...
 
Gyöngyvirágot a kertbe! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. május 09.
A legenda szerint nem tér vissza a csalogány az erdőkbe, amíg a gyöngyvirág ki nem nyílik. Most viszont már vígan dalol e fürge madárka, így aki még nem találkozott idén gyöngyvirággal, az is tudhatja, hogy bizony már ott rezegteti a szellő a huncut fehér harangocskákat a levelek között – valahol az erdő mélyén.
Tovább...
 
A NŐ ragyogása - a család fénye Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 09.
Másodízben vendégeskedik Dr. Darnói Tibor a Fejér Szövetség Hétvezér Estek - sorozatában. A Május 09-én 367. HVE - esten „Egység, harmónia, női minőség a magyar szellemiségben” címmel tart előadást.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11947 - 11957 / 20362