Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Cipősdobozokkal is segítenének Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 09.
ImageA Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Klubja (alapítvánnyá alakulás alatt) évek óta mindent megtesz a nehéz körülmények között élő családok, kiváltképp azok gyermekeinek segítéséért, támogatásáért.
Tovább...
 
Játékszalon, könyvbemutató és táplálkozástudomány Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 09.
ImageSzínes programokkal készül a Szent István Király Múzeum a hétre: a Játékmúzeumban a terítékek üzeneteiről, a Patikamúzeumban pedig az allergia lehetséges megelőzéséről hallhatunk, ezúttal a táplálkozás útján. Az Új Magyar Képtár a Pesti nő című könyv bemutatójával vár, a Rendházban pedig gyógykenőcsöket készíthetnek az érdeklődők.
Tovább...
 
Ön választ, mi segítünk Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. május 09.
ImageCivil szerkezeteket segítő programot hirdetett meg a Tesco Magyarország. A beérkezett pályázatokról a szakmai zsűri által továbbjuttatott második fordulóban már a vásárlók szavazata döntött. A fehérvári régóban a nyertes pályázó a Jancsárkert Piac és Közösségi Egyesület lett. Ennek köszönhetően szervezik meg májusban illetve szeptemberben a „IV. és az V. Fehérvári Egészségpiac”-ot, melynek célja a testi-lelki egészség elősegítése.
Tovább...
 
MINDEN NEGYEDIK ALUDOBOZT AUTOMATÁBAN GYŰJTENEK VISSZA Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Kriszta   
2017. május 09.
ImageMagyarországon évente 300-450 millió üdítős- és sörös aludobozt gyűjtenek szelektíven, és ebből mintegy 100 millió darabot már az ország 200 pontján elérhető aludoboz-visszagyűjtő automatákba dobnak be. Az automatahasználók 41%-a azért választja a szelektív gyűjtésnek ezt a formáját, mert környezettudatosan szeretne élni, 46%-ukat viszont inkább a dobozokért kapott pénz motiválja.
Tovább...
 
NEMZETKÖZI ELISMERÉS A CAMPUSNAK Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2017. május 09.
ImageNemzetközi szintű elismerést kapott az idén tíz éves debreceni Campus Fesztivál, a legkomolyabb európai minősítő szervezet, az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) a legmagasabb szintű minősítést adta a debreceni rendezvénynek. Az értékelésnél fontos szempont volt, hogy a Campus kulcsszereplő a kelet-magyarországi fiatalok elérésében és minőségi időtöltést biztosít zenei felhozatalával és a fesztivál kísérőprogramjaival.
Tovább...
 
Megszűnt az átmenő forgalom, biztonságosabb lett közlekedés Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 09.
Az átmenő forgalom megszüntetésével és egy közösségi tér kialakításával biztonságosabbá tették a közlekedést és a várakozást a Székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskolánál. A 14,5 milliós beruházást saját forrásból finanszírozta a város. A főbejárat előtti teret ünnepélyes keretek között avatták fel tegnap délelőtt.
Tovább...
 
Fa Nándor a Korzón hétfő este Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 08.
Az ötszörös földkerülő vitorlázó, Fa Nándor lesz a főszereplője a velencei Hauszmann Alajos Egységes Közművelődési Intézményközpont és Könyvtár "Unalmas hétfők, érdekes emberek" sorozata nyitóeseményének május 8-án.
Tovább...
 
Ma féláron nyalhatunk! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 08.
Ma tartják a magyar kézműves fagylalt napját, mely alkalomból féláron lehet fagylaltozni a résztvevő fagyizókban.
Tovább...
 
Ezerötszáz végzős diákját búcsúztatta a királyi város Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 08.
ImageMéltó módon, a Városház téren rendezett hagyományos városi ballagáson búcsúztatta végzős középiskolásait Székesfehérvár. Idén 1500 diák sorakozott fel a Városház téren, ahol dr. Cser-Palkovics András polgármester és Sipos Imre, a székesfehérvári középiskolai campus-ért is felelős miniszteri biztos köszöntötte a fiatalokat. A végzősök nevében Börcsök Olivér vasváris gimnazista mondott beszédet, az ünnepségen közreműködött az Alba Regia Szimfonikus Zenekar.
Tovább...
 
Köszöntötték a száz éves Rodler Győzőt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 08.
ImageA száz éves Rodler Győzőt köszöntötte Székesfehérvár polgármestere, két önkormányzati képviselője és Törő Gábor országgyűlési képviselő. Tóvárosi otthonában látogatták meg az ünnepeltet, átnyújtották számára a miniszterelnök által aláírt emléklapot és a város ajándékát.
Tovább...
 
Turisztikai évadnyitó a megújult Fehérvári Ajándékboltban Nyomtatás E-mail
Írta: OKK   
2017. május 08.
ImageDr. Cser-Palkovics András polgármester és F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője sajtótájékoztatón számoltak be a tavalyi turisztikai szezon sikereiről, valamint az idei szezon újdonságairól. A tájékoztató keretében sor került a megújult Fehérvári Ajándékbolt megtekintésére is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11958 - 11968 / 20362