Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Babák Rózsakertje: ezúttal is siker! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 08.
Verőfényes napsütés, remek idő, gyönyörű zöld, virágos környezet, rengeteg aranyos csöppség: ez volt a Babák Rózsakertje 2017-es ünnepsége. Velence városának egyik jellegzetes, emblematikus eseménye idén is százakat vonzott a Babák Rózsaparkjába, ahol 94 olyan helyi kisgyermek ültetett el szülei segítségével 1-1 rózsatövet május első szombatján, akik az elmúlt egy esztendőben látták meg a napvilágot.
Tovább...
 
Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 05.
ImageMegannyi EGYEDI KÉZMŰVES egyedi kínálja majd portékáit, úgy mint sajtot, szörpöt, lekvárt, mézet, zöldséget, fűszereket, szappant, krémet, gyertyát ......
Tovább...
 
Egy világpolgár, aki Székesfehérváron is otthon van Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely, Stettler Zsuzsanna   
2017. május 05.
A Székesfehérvár múltjában fontos szerepet játszott Kégl-család leszármazottjának kiállítása nyílt meg az Öreghegyi Közösségi Házban. George Kégl festőművész alkotásait a tárlat kurátora, Székesfehérvár polgármestere és a városrész önkormányzati képviselője ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A többek között portrékat, aktokat, csendéleteket bemutató tárlat június 11-ig látogatható.
Tovább...
 
A segítő kutyák világát mutatja be a kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. május 05.
ImageA Pata és Mancs Terápiás és Oktatási Egyesület érzékenyítő programján részt vett diákok alkotásaiból nyílt kiállítás az Alba Plazában. Az esélyegyenlőségi világnaphoz kapcsolódó különleges tárlat május 12-ig látogatható.
Tovább...
 
Gyöngyvirág: mérgező és gyógynövény is! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. május 04.
Hófehér, parányi, csilingelő harangok és mámorító illatfelhő. Mintha egy mesebeli tündérkertben repdesnénk Csingiling kezét fogva. Ilyen az, amikor felfedezünk az erdő mélyén egy gyönyvirágokkal beborított kis zugot.
Tovább...
 
Interaktív Arany János kiállítás nyílt a Vasvári Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 04.
200 éve született a Toldi szerzője, Arany János címmel nyílt kiállítás a Vasvári Pál Általános Iskolában. A nem szokványos, interaktív tárlatot Viza Attila önkormányzati képviselő nyitotta meg.
Tovább...
 
Véradás lesz pénteken délután Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 04.
ImageIsmét tartanak véradást a Fehér Palota Üzletközpontban. Legközelebb május 5-én, pénteken délután várják az önkénteseket az üzletközpont emeletén.
Tovább...
 
Ingyenes tanfolyamindító nyílt napok kutyásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 04.
ImageIngyenes tanfolyamindító nyílt napot tart Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő a Szedres-dűlőn található kutyaiskolában. Az érdeklődőket szeretettel várja a május 4-én, csütörtökön 18.00 órakor kezdődő programra, melyet május 9-én, kedden ugyanekkor, ugyanitt megismételnek.
Tovább...
 
A képzőművészet-oktatás jelene és jövője Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 03.
Május 12-13-án a fehérvárcsurgói Károlyi József Alapítvány a képzőművészet oktatásának kérdéseit tárgyaló konferenciát szervez A képzőművészet-oktatás jelene és jövője címmel.
Tovább...
 
Egészséges turmixokkal a vírusok ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. május 03.
ImageVitaminokban, enzimekben, ásványi anyagokban és rostokban gazdag, egészséges, finom turmixra vágyunk? Esetleg nemcsak az íz a fontos, hanem a vírusok leküzdésében is hatékony segítséget szeretnénk? És mindezt ital formájában, amit frissen, magunk készíthetünk el? Igen, van ilyen! (Különben nem tettem volna fel a költői kérdéseket…)
Tovább...
 
Rajzpályázat ünnepélyes lezárása Nyomtatás E-mail
Írta: Alba Regia SC   
2017. május 03.
ImageAz Alba Regia Sportcsarnokban hirdették ki a rajzpályázat győzteseit, a klubok sportolóinak részvételével. A gyerekek örömére a díjakat a kosár- és kézilabda-játékosok adták át. Azok a pályázók, akik nem értek el helyezést, az egyik hazai mérkőzésre nyertek meghívást az egyesület részéről.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11969 - 11979 / 20362