Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
5+1 tipikus hiba az érettségi felkészülés alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2017. április 27.
ImageKözeledik az érettségi időszaka: május 8-án indulnak a vizsgák a magyar írásbelivel, néhány héttel később pedig már az emelt szinten szóbelizők húzzák a tételeket. Habár az érettségi tétje nagy, hiszen a továbbtanulás is múlhat rajta, mégis számos olyan tipikus hibával találkozhatunk, amelyeket évről évre hajlamosak elkövetni a felkészülés során a diákok. A Perfekt Zrt. oktatási szakértője most arra ad tippeket, hogy miként kerülhetjük el a leggyakoribb hibákat.
Tovább...
 
Nyílt napot tart a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor   
2017. április 27.
ImageA Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltsége 2017. április 28-án nyílt napot tart székesfehérvári tűzoltó laktanyában, amelyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. A programok látogatásához nem szükséges előzetes regisztráció.
Tovább...
 
Drágább táborok, több kiskatona! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 27.
ImageAz idei évben elsősorban a kaland- és sporttáborokat keresik a szülők és gyerekek, de egyre többen keresik a katonai táborokat is! A legdrágább táborok több mint kétszázezer forintba, a legolcsóbbak alig több mint tízezer forintba kerülnek. Íme, a Táborfigyelő gyerektábor-összehasonlító portál adatai a 2017-es táborszezonról!
Tovább...
 
Őszi búzát és kukoricát teszteltek fajtakísérletekben Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2017. április 27.
ImageAz őszi búza és a kukorica fajtakísérletekkel a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, valamint a Gabonatermesztők Országos Szövetségének célja, hogy a gazdálkodók független forrásból hiteles, számukra hasznos információkat kaphassanak az egyes fajtákról.
Tovább...
 
MENNYIRE GYŰJTÜK HATÉKONYAN A SZELEKTÍV HULLADÉKOT? Nyomtatás E-mail
Írta: Boros Panna   
2017. április 27.
ImageÉrdemes számot vetnünk, mennyire is vagyunk hatékonyak a szelektív hulladék gyűjtés során. Mert elég jelentős különbségek vannak a magyar városok lakosságának szelektív hulladékgyűjtési gyakorlatában.
Tovább...
 
Pénteken délután lesz a Vezér utcák majálisa Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 27.
ImageA legkülönfélébb szabadidős programokkal, bemutatókkal, színpadi produkcióval szórakoztatják az érdeklődőket a Vezér utcák majálisán, melyet április 28-án, pénteken rendeznek a Hétvezér Általános Iskola udvarán. Jótékony célú árverezés is lesz, a vendégek két, Dárdai Pál által dedikált focilabdára licitálhatnak. A bevételt udvarának szépítésére fordítja az iskola.
Tovább...
 
Perifériás érbetegség szűrés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 27.
ImageIsmét megszervezik a perifériás érbetegség szűrést Székesfehérváron. Az ingyenes vizsgálatokat május 6-án, szombaton tartják A Szabadművelődés Házában. Elsősorban az 55-70 év közöttiek részvételét várják előzetes bejelentkezés alapján.
Tovább...
 
Szerdán tárlatvezetést is szerveznek a Rendházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 26.
A Szent István Király Múzeum Fejedelmi kincsek című kiállításához szerveznek tárlatvezetést és előadást szerdán délután. Dr. Buza János gazdaságtörténész a szultán adójába befolyt erdélyi tallérokról beszél az érdeklődőknek a Rendház épületben, Török adó, tatár sarc címmel.
Tovább...
 
Az újjászületést ünneplik pénteken Feketehegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 26.
Pénteken délután májusfaállító ünnepséget tartanak a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban. Hagyományőrző műsort adnak az iskola 4. osztályos kisdiákjai, majd játszóház és a Dalmesterek interaktív előadása várja a résztvevőket.
Tovább...
 
Környezetszépítő akció az Esélyegyenlőség Kertjében Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 26.
Idén is sikeresen folytatódott a Városgondnokság és az Arany János Általános Iskola, Speciális Szakiskola és EGYMI tanulóinak együttműködése. Spanyárné Halász Szilvia, a város főkertészének vezetésével sajátos nevelési igényű tanulók vehettek részt a rendezett környezet kialakításában, gondozásában, növényültetésben. Az iskola tematikus programhetének keretében növényeket ültettek, gyomláltak és a padokat is lecsiszolták, átfestették az Alba Pláza előtti Esélyegyenlőség Kertjében az iskola diákjai.
Tovább...
 
A hazát szolgálni nemes, elismerésre méltó feladat Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 26.
ImageA MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 3. Katonai Igazgatási Központja szervezett Katonai Toborzó Napot Székesfehérvárra, az Alba Plazával szemközti murvás parkolóba. A reggel kezdődött és délutánig tartó tematikus nap célja, minél több fiatalt megnyerni a katonai szolgálatra.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11991 - 12001 / 20344