Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Köszönet és hála a bölcsődei dolgozóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 26.
ImageBölcsődei dolgozókat köszöntettek a Hiemer-házban. A Bölcsődék Napja alkalmából megrendezett ünnepségen dr. Cser-Palkovics András mondott köszöntőt, majd néptáncosok és népzenészek adtak látványos és hangulatos műsort. A rendezvény fogadással ért véget, ahol Brájer Éva alpolgármester mondott pohárköszöntőt.
Tovább...
 
Tovább épül a Kultúrudvar Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 26.
ImageA második üteméhez érkezett Feketehegy-Szárazréten a Kultúrudvar építése a városrész Közösségi Központjában. Dr. Cser-Palkovics András polgármester, Bozai István városgondnok és Szigli István önkormányzati képviselő újabb munkaterületet adtak át, amelyen a szabadtéri színpad kiszolgáló épületét hozzák létre, büfével, mosdókkal, emeleti foglalkoztató teremmel, valamint gasztroudvart is építenek.
Tovább...
 
Medvehagyma: bőrre és gyomorba egyaránt ajánlott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. április 25.
A medvehagyma gyógyhatása már régóta ismert, a népgyógyászatban is használatos. Rövid szezonja és korlátozott hazai elterjedése ellenére méltán népszerű e fokhagyma illatú finomság hazánkban – és egész Európában.
Tovább...
 
GYIMES, A PATAKOK ORSZÁGA + a Csíksomlyói búcsú Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 25.
Különleges utazásra hívja olvasóinkat a Csillagösvény Utazási Iroda: cél a Csíksomolyói Búcsú! A hat napos út során Gyimesbükkre is betér majd a zarándok csoport, Borospatakon megtekintik a skanzent, Kolosteleken pedig szekerzésre nyílik lehetőség.
Tovább...
 
Szerdáig lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 25.
ImageAz ókori Római Birodalom és Pannonia címmel meghirdetett pályázatra meghosszabbított határidővel április 26-ig, szerdáig várják az alkotásokat – általános és középiskolásoktól, valamint amatőr festőktől. A beérkezett festményeket és grafikákat a Floralián állítja ki a Szent István Király Múzeum.
Tovább...
 
Sportközgazdász duális mesterképzést indítanak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 25.
ImageSportközgazdász mesterképzést indít duális formában a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa. A teljesen új típusú szakot egyedül itt vezeti be az egyetem idén szeptembertől. A magyarországi és nemzetközi ismereteket is átadó képzés duális gyakorlati partnerei között neves székesfehérvári és budapesti sportklubok szerepelnek.
Tovább...
 
Ülésezett a Városi Idősügyi Tanács Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 25.
ImageAktuális ülését tartotta hétfőn délelőtt a Városházán a Városi Idősügyi Tanács. A résztvevők a nyugdíjas szervezeteknek tavaly nyújtott támogatásokról, a város 2017. évi költségvetéséről, a Kégl György Városi Egészségügyi Programról, illetve a közösségi közlekedés átalakításáról kaptak tájékoztatást.
Tovább...
 
Arany János Emlékülést rendeztek a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 24.
ImageArany János Emlékülést tartottak a Városházán. Az ünnepi rendezvényen verssel és irodalomtörténeti előadásokkal idézték meg a 200 éve született jelentős magyar költő alkotásait, pályáját, a mai értelmezés lehetőségeit; az ülést Bakonyi István József Attila-díjas irodalmár vezette.
Tovább...
 
A Föld Napját ünnepelték a Kossuth Lajos Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 24.
ImageA Jobb Veled a Világ Alapítvány egyedülálló akcióval ünnepelte idén a Föld Napját: a világnap alkalmából közös énekléssel hívták fel a figyelmet a környezetvédelem fontosságára, a fenntartható gondolkodásmód és az azzal járó életmód mellett való elköteleződésre. Az akcióhoz a székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskola is csatlakozott. A diákok közösen énekelték el a „Gyújts egy gyertyát a Földért” című dalt. A program keretében emellett egy új fitnesz játszóparkot is felavattak az intézmény udvarán.
Tovább...
 
Tavaszköszöntő ünnep Gorsiumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Lőrincz Miklós   
2017. április 21.
Székesfehérvár és Tác közös nagy büszkesége, az újjáépült Gorsium Régészeti Park idén is Floraliának ad helyet április 29-én és 30-án.
Tovább...
 
Lego-különlegességek a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 21.
A Balaton-Bakony Kocka Klub tagjainak Lego gyűjteményeiből láthatnak az érdeklődők kiállítást április 23-ig a Hiemer-házban. Játszósarokkal is készülnek a szervezők a gyermekeknek a tárlaton, amely reggel 09.00 órától este 18.00 óráig tart nyitva.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12002 - 12012 / 20344