Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hároméves bérmegállapodás jött létre a KNYKK Zrt-nél Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. április 12.
ImageÖrömteli tájékoztatást kapott Székesfehérvár polgármestere a KNYKK Zrt. vezérigazgatójától. Németh Tamás arról a hároméves bérmegállapodásról számol be, amely az idei évre 13%-os béremelést jelent a cég munkavállalóinak, a székesfehérvári helyi közösségi közlekedésben dolgozóknak.
Tovább...
 
A lengyel nép egykori tragédiájának emléknapjára készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 11.
Lengyelország magyarországi nagykövete és Székesfehérvár polgármestere mond beszédet azon a megemlékezésen, melyet a Katyń Emlékkeresztnél tartanak április 13-án, csütörtökön 16 órai kezdettel a Katyni Áldozatok Emléknapján.
Tovább...
 
25 éves a magyar BRAVO Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 11.
ImageA 80-as években alig volt néhány hely, ahonnan beszerezhettük, előfordult, hogy csak ezért felvonatoztunk Székesfehérvárról Budapestre, majd a rendszerváltás után Bécsbe, hogy a heti legújabb számot megvásárolhassunk.
Tovább...
 
Emlékeket gyűjt a 60 éves Gárdonyi Géza Művelődési Ház Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 11.
ImageFelhívással fordult a fehérváriakhoz az idén 60 éves Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. Az intézmény tárgyi emlékeket és személyes élményekről szóló beszámolókat kér látogatóitól, hogy velük közösen, méltó módon ünnepelhesse a jubileumot. Ezen kívül áprilisban is számos színes programmal várja az érdeklődőket a művelődési ház.
Tovább...
 
Nincsen húsvét barka nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. április 11.
ImageNincsen húsvét barka nélkül. De, hogy miért alakult ki a barkás díszítés hagyománya, azt kevesen tudják: virágvasárnap ünnepli a kereszténység Jézus bevonulását Jeruzsálembe. Az emberek a Biblia szerint e napon pálmafaágakat lengetve fogadták a Megváltó érkezését. Hazánkban viszont az időjárás nem igazán kedvez a pálmafának - kiváltképp kora tavasszal -, így a magyarok e trópusi növényt fűzfajok vesszőivel helyettesítik, többnyire fűzfabarkával.
Tovább...
 
Ősi és modernkori titkok feltárása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 11.
Első ízben lesz vendége Bednarik Richard a Hétvezér Estek sorozatának, amelynek soron következő előadása immáron a 363. lesz. Bednarik Richard a „A Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság” kezdeményezés alapítója. A több mint 10 éve létrejött Társaságot így mutatja be: „fejlett informatikai eszközökkel és kiterjedt közösségi munka segítségével vizsgáljuk a világ összes kultúrájának szellemi örökségét."
Tovább...
 
Esti beszélgetések A DÖNTÉS kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 10.
A héten - kivételesen hétfőn - folytatódik a Szent István Király Múzeum A DÖNTÉS című kiállításához kapcsolódó esti beszélgetések sorozata a Csók István Képtárban.
Tovább...
 
Fókuszban a depresszió Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 10.
ImageKozma-Vízkeleti Dániel kiképző család-pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus „Hangulatfelelősök, hangulat és hangulatzavarok” című előadásán keresztül foglalkoznak a depresszió megelőzésével, kezelésével azok a szakemberek, akiknek az Egészségügyi Világnap alkalmából szerveztek konferenciát a Hotel Magyar Királyban.
Tovább...
 
Közel hetven csapat főzött az V. Fehérvári Halünnepen Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 10.
Rotyogó bográcsok, színpadi programok és hal minden mennyiségben – ez várta azokat, akik ellátogattak szombaton a Palotavárosi tavakhoz. Az V. Fehérvári Halünnepen a horgász- és főzőversenyen mérhették össze tudásukat a résztvevők, de elkészült a város halászléje is, emellett családi és gyermekprogramok várták az érdeklődőket, sőt a szervezők több újdonsággal is készültek.
Tovább...
 
Szabó Magda - online játékot hirdet a könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 09.
ImageÖtfordulós online vetélkedőre invitál mindenkit a Vörösmarty Mihály Könyvtár, hogy a száz évvel ezelőtt született írónő előtt így tisztelegjen. S hogy miért érdemes játszani? Legfőképpen azért, mert Szabó Magdát olvasni jó.
Tovább...
 
Felsőfokú duális nyílt nap lesz a DENSO-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 08.
ImageA 2017/18-as tanévvel kezdődően a székesfehérvári DENSO Gyártó Magyarország Kft. is bekapcsolódik a felsőfokú duális képzésbe.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12046 - 12056 / 20344