Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Beszélnünk kell a problémákról! – gyermekvédelmi szakembereknek szerveztek konferenciát Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 10.
A gyermekvédelmi jelzőrendszerben tevékenykedő szakembereknek szervezett konferenciát a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban. Mintegy hatvanan vettek részt a tanácskozáson, ahol többek között a kiskorúakat ért bántalmazásokról, a gyerekek biztonságba helyezéséről, a bűnmegelőzési és kommunikációs lehetőségekről egyeztettek a résztvevők.
Tovább...
 
Az Ízelítő című tárlattal nyílt meg az idei JAK Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2024. április 10.
Hétfőn a Székesfehérvári József Attila Középiskolai Kollégiumban kezdődtek meg a JAK Napok, amelynek keretében az intézmény minden évben megemlékezik névadója születésnapjáról. A város számára is nyitott JAK Galériában Ízelítő címmel nyílt tárlat, mely a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola vizuális művészeteket tanuló diákjainak munkáiból válogat.
Tovább...
 
Elkezdődött a II. Széchenyi Országos Műszaki és Közismereti Verseny döntője Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 10.
A II. Széchenyi Országos Műszaki és Közismereti Verseny döntőjére az ország több pontjáról érkeztek csapatok, akik tegnap Székesfehérvárral ismerkedtek, ma pedig interaktív kérdésekben és projektfeladatokban mutathatják meg tudásukat.
Tovább...
 
Vakler Lajossal lesz kedden a Szent István Művelődési Ház vendége Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 09.
Folytatódik a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház beszélgetős, közművelődési programsorozata. A következő vendég Vakler Lajos televíziós szerkesztő, író lesz. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
Kedden folytatódik az Avarokról magyaroknak előadássorozat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 09.
Folytatódik dr. Szücsi Frigyes régész-történész előadásában az Avarokról magyaroknak című sorozat. A Fejér Vármegyei Múzeumegyesület és a Szent István Király Múzeum szervezésében ezúttal a csákberény-orondpusztai temetőt mutatják be.
Tovább...
 
Meglepő pénzügyi ellentétek a fiatalok és az idősebbek között Nyomtatás E-mail
Írta: Ádám Viktor   
2024. április 09.
Meglepő pénzügyi ellentétek a fiatalok és az idősebbek között. - Az idén is elindult a Pénzmesterek verseny a középiskolások számára.
Tovább...
 
Virágos Székesfehérvár - elkezdődött a komposztkeretek kiosztása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 09.
Összesen 4300-an jelentkeztek a Virágos Székesfehérvár pályázatra tavaly ősszel. Közülük több mint 800 fehérvári családi házban lakó veheti át a napokban a 660 literes komposztálót. Több mint 1400-an kértek 200 literes esővízgyűjtő tartályt, amiket a Városgondnokság Szent Vendel utcai telephelyén vehetnek át a napokban. Sokan voltak azok is, akik virágcsomagokat kértek. Ők májusban vehetik majd át a megpályázott virágokat az Oázis kertészetben.
Tovább...
 
Újabb digitális eszközöket adományozott a Jáky Technikumnak a British Telecommunications Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 09.
Folytatódik a sikeres együttműködés a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Jáky József Technikuma és a British Telecommunications Régiós Üzletági Szolgáltatóközpont között. Az iskola újabb digitális eszközöket, thinkpadeket és monitorokat kapott a cégtől, melyeknek köszönhetően egy új számítógépes termet alakítottak ki. Az ünnepélyes átadást hétfőn tartották.
Tovább...
 
Több százan doboltak egyszerre Nyomtatás E-mail
Írta: ADRAVECZ-LAUFER FLÓRA   
2024. április 09.
Több százan doboltak egyszerre Magyarország különböző pontjain, hogy hazai ütősrekordot állítsanak fel. A kísérlet apropóját az adta, hogy 30 éve indította el a Yettel - akkor még Pannon GSM néven - kereskedelmi szolgáltatását, amit a rekordkísérletben résztvevők egy országon átívelő, a mobilhálózat által összekapcsolt közös zenéléssel ünnepeltek meg. A mobiltársaság törökbálinti székházában és az ország több pontjáról 5G-hálózaton kapcsolódtak a helyszínek, és így a résztvevők egy új, hivatalosan is regisztrált országos rekordot állítottak fel.
Tovább...
 
Támogassa adója 1 %-val a székesfehérvári Nemes Motormúzeum Alapítványt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 08.
Tovább...
 
A táplálkozás lesz a téma az Egészségünkre! sorozat következő programján Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 08.
Folytatódik az Egészségünkre! című sorozat. Április 9-én, kedden 16.30 órakor a Budai úti könyvtárban a táplálkozás témakörében tart előadást Erdész Erzsébet dietetikus.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 122 - 132 / 20349