Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Idén is több nemes célt támogat a II. Székely Bál Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. március 03.
ImageAz idei esztendőben is a Kárpát-medencei magyarság ünnepe lesz a Székesfehérvári Székely Bál, melynek a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház ad otthont szombaton este 18.00 órától.
Tovább...
 
Tűzifa a szociálisan rászorultaknak Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. március 03.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése Humán Közszolgálati Szakbizottsága határozatot hozott arról, hogy a téli időszakban immár harmadik alkalommal is tüzelőanyagot biztosít azon fákból, melyeket a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. vágott ki az elmúlt időszakban Székesfehérváron.
Tovább...
 
Az ízélményé lesz a főszerep VI. Toros és Pálinkafesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. március 03.
ImageIdén már hatodik alkalommal költözik az igazi falusi hangulat a fehérvári belváros közelébe március 3-5. között. A VI. Toros és Pálinkafesztiválon három napon keresztül olyan gasztronómiai finomságokra lehet számítani, amiknek egyszerűen nem lehet ellenállni: háztáji kolbászok, húsok, a sertésből készült ételektől kezdve az ínyenc fogásokon át mindent megtalálunk – mindezek mellé pedig kísérőprogramokkal is készülnek a szervezők.
Tovább...
 
A felfedező benned van. Mi csak ihletet adunk neked. Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. március 03.
ImageKinyíltak a Hungexpo kapui, vasárnapig látogatható az Utazás kiállítás 2017. Az idén 40. alkalommal megrendezésre kerülő turisztikai seregszemlén a külföldi díszvendég Oroszország, a belföldi Győr, míg a kulturális Pannonhalma, a kiemelt úti cél pedig a Kanári-szigetek. A 304 kiállító között Székesfehérvár idén is előkelő helyen szerepel: az Inspirációk 2017. elnevezésű stand az A pavilon 211G szektorában kapott helyet.
Tovább...
 
Tájékoztató az EFOP pályázati lehetőségekről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. március 03.
ImageA nonprofit szervezeteknek szóló, az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében kínált pályázati lehetőségekről tartottak tájékoztató fórumot a Fehérvári Civil Központban. Fontos változás, hogy a civileknek önállóan kevés lehetőségük lesz pályázni az EFOP keretében, ehelyett érdemes a konzorciumi partnerség mellett dönteni.
Tovább...
 
Sportos iskolai előkészítő foglalkozás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 03.
ImageJövő héten hétfőn délután 16.30 órakor „Fészekfoglaló” címmel iskolaelőkészítő foglalkozást tartanak a Koppány utca 2. szám alatt található Felsővárosi Általános Iskolában. Az eseményre szeretettel várják az óvodásokat a Felsővárosi Ficánkoló testnevelés foglalkozásra. Kérik az ovisokat, hogy sportos öltözetben, tornacipőben jöjjenek a foglalkozásra!
Tovább...
 
Vetélkedő József Attila munkásságáról Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. március 03.
Ismét meghirdette a József Attila életéről és munkásságáról szóló, Költőnk és kora című irodalomtörténeti vetélkedőt A Szabadművelődés Háza, a Tarsoly Ifjúságért Egyesület és a Vörösmarty Társaság. A középiskolásoknak szóló, kétfordulós versenyre március 10-ig lehet jelentkezni. A legjobban szereplő csapatokat értékes könyvvásárlási utalvánnyal és kiadványokkal ajándékozzák meg.
Tovább...
 
Inspirációk 2017 Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. március 02.
ImageBudapesten, a Hungexpon március 2-5-e között megrendezésre kerülő Utazás Kiállításon Székesfehérvár is képviselteti magát. Az A pavilonban a 211G standon bemutatják, hogy miért érdemes ellátogatni városunkba.
Tovább...
 
AKTIV  A kommunikációs és technológiai innováció vára Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Stettler Zsuzsanna   
2017. március 02.
ImageA fiatalok digitális kompetenciájának fejlesztését szolgáló élményház nyílik Székesfehérváron „AKTIV – A kommunikációs és technológiai innováció vára” elnevezéssel.
Tovább...
 
Közösen a kábítószer-használat ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. március 02.
ImageA Városháza Bizottsági tárgyalójában tartotta soros ülését a Székesfehérvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum, Östör Annamária alelnök vezetésével. A fő téma a nemrég elkészült „Kiútmutató” kiadvány bemutatása volt, valamint a Kábítószer-ellenes Világnapra való felkészülés.
Tovább...
 
Kalevala-nap a Gyermekkönyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. március 02.
Kalevala-napi összejövetelre várják a gyerekeket és családtagjaikat ma a Gyermekkönyvtárban. A függetlenségének 100. évfordulóját ünneplő Finnországról, a finn kultúráról és nemzeti eposzukról lesz szó a programon, amelyen a SAMPO Székesfehérvári Finnbarátok Köre és a Széna Téri Általános Iskola Sajnovics János nyelvi szakkörének tagjai működnek közre.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12189 - 12199 / 20343