Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Rászoruló családoknak osztják ki az élelmiszer-felesleget Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 14.
Image2016. novemberétől 75 alkalommal, összesen 3474 kg zöldséget és 4091 kg pékárut osztottak szét 3747 fő részére - a SZÉNA Egyesület koordinálásával - fehérvári civil szervezetek.
Tovább...
 
Megszavazta a város idei költségvetését a Közgyűlés Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. február 13.
Image17 igen és 3 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett elfogadta Székesfehérvár Önkormányzat Közgyűlése a város 2017. évi költségvetését. Dr. Cser-Palkovics András polgármester köszönetet mondott azon képviselőtársainak, akik támogatták a Közgyűlés elé beterjesztett javaslatot.
Tovább...
 
Újraavatták Beszédes József domborművét a róla elnevezett téren Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. február 13.
A Magyar Tudományos Akadémia első mérnök tagja, Beszédes József 230 évvel ezelőtt született Székesfehérváron. Ezen alkalomból szervezett a Fejér Megyei Mérnöki Kamara és a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság emlékünnepséget, melynek keretében újraavatták a Kelemen Béla utca 89-91. számú házon lévő domborművét, mely a Beszédes József tér sarkán áll.
Tovább...
 
nyílt nap lesz a Székesfehérvári Waldorf Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 13.
Image2017. március 1-jén, szerdán 17 órától nyílt napot tartanak a Székesfehérvári Waldorf Általános Iskolában a leendő tanulóknak és családjaik számára. Az előadás alatt a gyerekeknek a leendő elsős osztálytanító tart foglalkozást. A programon való részvétel a felvételi részét képezi. A Waldorf Általános Iskola nyílt napjára szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Ösztöndíj pályázat középiskolásoknak és a felsőoktatásban tanulóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 12.
ImageIsmét meghirdette az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj Pályázatot és az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázatot Székesfehérvár Önkormányzata. Az öt hónapra szóló támogatásokra február 28-ig lehet benyújtani a pályázatokat.
Tovább...
 
Marosi Arnold Napot tartottak a Múzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 10.
A Marosi Arnold Napon tartotta hagyományos éves közgyűlését a Fejér Megyei Múzeumegyesület. Az egykori igazgatóra emlékezve a Szent István Király Múzeumban Vörösváry Ferenc kutató, szerkesztő tartott előadást Erdély kerámiaművészetéről, amely első része a Kárpát-medence hagyományait bemutató három részes sorozatnak.
Tovább...
 
Mindennapi hagyományaink a Művészetek Háza szervezésében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 10.
ImageA Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvénysorozat keretein belül a Művészetek Háza február 11-én, szombaton délelőtt 9 órától este 19 óráig 5 helyszínen 7 programmal – kiállításokkal, műhelybemutatókkal, finom népi ételekkel, csörögefánkkal, izgalmas filmvetítéssel, valamint kézműves játszóházzal – várja a családokat.
Tovább...
 
Székesfehérvár Közgyűlése is köszönti Fa Nándort Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. február 10.
ImageEgyhangú igen szavazattal, közgyűlési határozatban is köszönti a város nevében a képviselőtestület Fa Nándort. A vitorlázó, Székesfehérvár Díszpolgára fantasztikus teljesítménnyel szerdán ért célba a franciaországi Les Sables d, Olonne kikötőjénél. Egy élménybeszámolóra is felkérték a sportembert, hogy a Városháza Dísztermében meséljen a Vendée Globe-on töltött napokról.
Tovább...
 
Több mint 16 kilométer út újul meg Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. február 10.
ImageA következő három évben 1000 új parkoló épül és több mint 16 kilométer út újul meg Székesfehérváron. A Saára Gyula-programra saját városi forrásból 2,6 milliárd forint szerepel a 2017-es költségvetés-tervezetben.
Tovább...
 
Ismét szárazföldre léphetett Fa Nándor Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. február 09.
Többezres tömeg, köztük renget magyar várta Fa Nándort a franciaországi Les Sables d, Olonne kikötőjénél. A fehérvári vitorlázó valamivel déli tizenkét óra előtt haladt át a hivatalos célvonalon, bőven eredeti célján, vagyis száz napon belül teljesítve a világ legnehezebb vitorlásversenyét, a Vendée Globe-ot.
Tovább...
 
Rendszerváltó évekről lesz szó a Kodolányi Szabadegyetemen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 09.
Rendszerváltó évek címmel előadás- sorozatot hirdet a Városi Levéltár és Kutatóintézet a Kodolányi János Főiskolával közösen, a hagyományos szabadegyetem keretében. Február 15-én 16 órától a Városi Levéltárban Pálffy Géza tudományos tanácsadó, az MTA BTK Történettudományi Intézetének munkatársa tart előadást Székesfehérvártól Budáig: uralkodókoronázások és korszakváltó ceremóniák a kora újkori Magyarországon címmel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12310 - 12320 / 20393