Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ma mutatják be a Fidesz kampányfilmjét Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. május 23.

ImageJúnius 7-én az emberek a Gyurcsány-Bajnai korszakról fognak véleményt mondani. A választás egy lehetőség lesz, hogy mindenki elmondhassa: az elmúlt 7 év folytatását, vagy változást akar-e - mutatott rá Szijjártó Péter pénteki sajtótájékoztatóján. A Fidesz szóvivője a tájékoztató elején bemutatta a Fidesz kampányfilmjét, ami mától lesz látható a televízióban. Mint Szijjártó Péter elmondta: a filmen mindenki látni fogja, hogy a takarékos kampányra tett korábbi javaslatát a Fidesz kötelezőnek tekintette magára nézve, akkor is, hogyha ezt semelyik más párt nem volt hajlandó követni.

Tovább...
 
Családi nap - gyermeknap - Herend a kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 22.

Nádasdladányban a Nádasdy kastélyban és parkjában ismét egész családnak szóló programot szervez Nádasdladány Község Önkormányzata és a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága. - hívta fel a rendezvényre figyelmünket Csathó Barna kommunikációs referens, aki elmondta: a 2009. május 23-án (szombaton) 10 órától 15 óráig tartó programon  elsősorban a gyermekeket várják szeretettel a közelgő gyermeknap alkalmából.

Tovább...
 
A Kormány az egyik oldalon beszedi a pénz, a másik oldalon viszont nem adja ki Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 21.

Image„A legnagyobb probléma ma Magyarországon a munkahely-teremtés és általában a foglalkoztatás. Az a katasztrofális állapot, hogy a fogyatékos emberek 90 %-a nem dolgozik, tarthatatlan! És persze az is, hogy az állam, a kormány rehabilitációs járadékként beszedi a cégektől a pénzt, ám azt aztán nem fizeti ki a fogyatékos emberek munkavállalásának segítése érdekében!”- nyilatkozta a sajtónak Soltész Miklós országgyűlési képviselő, amikor az újságírók arról kérdezték, hogy hogyan lehetne segíteni a fogyatékkal élők foglalkoztatását és társadalmi beilleszkedését.

Tovább...
 
Az akadálymentesítési kérdéseknél hallgassák meg az érintetteket is! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 21.

Image„Számomra a legfontosabb a társadalom szemléletformálása.” – kezdte székesfehérvári sajtótájékoztatóját Dr. Kósa Ádám Európai Uniós képviselőjelölt – „A társadalom minden tagjának tudomásul kell vennie, hogy a fogyatékos személyek ugyanolyan jogú tagjai nemzetünknek, mint az egészségeseknek nevezettek! És ha sikerül bejutnom a Parlamentbe, be is fogom bizonyítani, hogy fogyatékosként is ugyanolyan minőségű munkát vagyok képes elvégezni, mint a többiek!”

Tovább...
 
Dr. Kósa Ádám és Soltész Miklós fórumot tartott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 21.

ImageA fogyatékkal élőkkel foglalkozó szervezetek számára tartott fórumot ma délelőtt Dr. Kósa Ádám Európai Uniós képviselőjelölt és Soltész Miklós országgyűlési képviselő Székesfehérváron. A programon az érintetteknek lehetőségük nyílt arra, hogy feltárják problémáikat, s beszéljenek az őket érintő diszkriminációról, fogyatékosságukból adódó nehézségeikről – amely politikai szinten hozott megfelelő döntésekkel orvosolhatók.

Tovább...
 
Ülésezett az Ideiglenes Bizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 21.

ImageTovább keresi a megfelelő helyet a Szolgáltatások Háza számára az Ideiglenes Bizottság. A Polgári Frakció által javasolt, s nemrég megalakított Bizottság tagjai tegnap délután tartottak megbeszélést, ahol egyre inkább körvonalazódtak a megoldási pontok és a kivitelezés módja.

Tovább...
 
A budai vár visszafoglalása a tavaszi hadjárat sikereinek "koronája" Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2009. május 21.

ImageA magyar honvédségnek a társadalomban betöltött szerepe nélkülözhetetlen, értéke felbecsülhetetlen. Talán ez az oka, hogy az elmúlt évtizedekben a honvédség napját különböző időpontokban más és más elnevezéssel, de mindig kiemelt jelentőséggel ünnepelték Magyarországon. Ennek kapcsán beszélgettünk Dr. Vizi László Tamás tanszékvezetővel, a Székesfehérvári Kodolányi János Főiskola főiskolai tanárával.

Tovább...
 
Soron Kívüli ülés a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 21.

ImageMa reggel 9 órakor megkezdte soron kívüli ülését a Fejér Megyei Közgyűlés. A képviselők ennek során egyeten napirendi pontot tárgyalnak meg: a Fejér Megyei Energia Szolgáltató Non Profit Kft. létrehozására és az ehhez kapcsolódó döntések meghozatalára irányuló javaslatot. A határozatról délután tájékoztatják a sajtó munkatársait – mi pedig Önöket.

 
Elhunyt a magyar expedíciósorozat orvosa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 21.

ImageA WEBBeteg szerkesztősége búcsúzik Dr. Szabó Levente traumatológustól, a "Magyarok a világ nyolcezresein" elnevezésű expedíciósorozat, illetve a 2009-es Manaslu-expedíció orvosától, aki az expedíció során lezuhant és életét vesztette. – kaptuk a hírt Háromszéki Zsolttól, a Webbeteg Kft. munkatársától, aki elmondta: „Dr. Szabó Levente a portálunkon vezetett internetes naplót a vállalkozásról, így különös megdöbbenéssel értesült szerkesztőségünk a tragédiáról. Levente legutóbbi bejegyzése május 16-án született.”

Tovább...
 
Az MSZP felejtse el a vízvagyon privatizálását! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. május 21.

ImageA Fidesz és a KDNP határozott álláspontja szerint a vízvagyonnak állami tulajdonban kell maradnia. Minden parlamenti, jogi és politikai eszközzel azon leszünk, hogy megakadályozzuk a privatizációt - mondta sajtótájékoztatóján Fónagy János. A képviselő kiemelte: a Gyurcsány-Bajnai-kormányok nyakló nélküli privatizálási akciói a végtelenségig legyengítették Magyarországot. Olyan nemzeti vagyontárgyakat adtak el - hogy csak a legfájóbbakat említsem -, mint a nemzetközi reptér és a nemzeti tankönyvkiadó.

Tovább...
 
Ingyenes melegvíz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 20.

ImageFónad Csaba személyében új vezérigazgató irányítja a Széphő ZRt munkáját 2009. április 30-tól. A cég új operatív vezetőjének egyik legfontosabb célja, hogy az adott lehetőségeken belül minél bővebb szolgáltatási skálán a lehető legjobb minőségű és a lehető legolcsóbb szolgáltatásokat nyújtsa ügyfeleinek.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12332 - 12342 / 13450