Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Házhoz megy a szűrés Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 24.
ImageMammográfiás szűrő kamion indul Fejérben. A mobil szűrőállomással érkező szakemberek ebben a hónapban három településen végeznek mammográfiás vizsgálatot. 2017. január 25-én Bodméron, január 26, 27-én, és 30-án Pusztavámon, valamint január 31-én Nagyvelegen vehetnek részt szűrésen a meghívóval rendelkező hölgyek.
Tovább...
 
A gyömbér szinte mindent gyógyít és még finom is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. január 24.
Nem szoktam kekszet enni. Kivételt képez ez alól az IKEA gyömbéres finomsága: azt nagyon szeretem. Mivel ez a sütemény valahogy mindig december-január környékén kerül elém (csak pár pillanatig, aztán elfogy), így most eszembe jutott, hogy gyömbérből készítek teát a lányomnak, akit az iskolásokat gyakran megtámadó, súlyos „iskolaundorodisz” mellett most az influenza is elkapott.
Tovább...
 
Szerdán újabb előadás lesz az 56-os kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 24.
Folytatódnak a Rabok tovább… – 1956 és Székesfehérvár című kiállításhoz szervezett előadások a Múzeumban: szerdán délután dr. Szakolczai Attila beszél a forradalom második szakaszáról az Országzászló téri épületben. Legközelebb január 25-én és február közepén lesz program, beszélgetéseket szerveznek az arisztokrata emigránsok és 1956 székesfehérvári tanúi témájában. A rendezvényekre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
A tavalyi árakon lehet beiratkozni a könyvtárba Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 24.
ImageA Vörösmarty Mihály Könyvtárba március 31-ig változatlan árakon lehet beiratkozni – az ŐsFehérvár városkártya meghosszabbított érvényességének köszönhetően. A 16 éven aluliak, a 70 éven felüliek és a pedagógusok számára a tagság ingyenes, a Városkártyával és az állandó székesfehérvári lakcímmel rendelkezőknek a beiratkozás díja 100 forint.
Tovább...
 
Szikora János ismét pályázik a Vörösmarty Színház igazgatói posztjára Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2017. január 24.
ImageAz eddigi igazgató, Szikora János ismét pályázni kíván a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatói posztjára, miután a város közgyűlése pénteken kiírta a pályázatot a posztra. A teátrum jelenlegi igazgatójának megbízatása július 31-én jár le.
Tovább...
 
bármikor igényelhető a rendkívüli települési támogatás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 24.
ImageSzámos családnál eredményezett többletkiadásokat az elmúlt hetek időjárása. Előzetes környezet-tanulmány alapján, rendkívüli szociális krízishelyzetre tekintettel települési támogatás nyújtható. A rendkívüli települési támogatás iránti kérelmet az arra szolgáló formanyomtatványon kell benyújtani, mely beszerezhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatánál. - hívja fel a figyelmet facebook oldalán a SZETA.
Tovább...
 
Gálaműsorral tisztelgett Székesfehérvár a Magyar Kultúra Napján Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. január 23.
ImageA Himnuszt hat székesfehérvári iskola diákjai szavalták el azon az esten, amelyet a Vörösmarty Színházban rendeztek a Magyar Kultúra Napja alkalmából. A műsoron fehérvári kórusok előadásában felhangzott Kodály Zoltán három vegyeskari műve, a zeneszerző születésének 135., halálának 50. évfordulójára emlékezve.
Tovább...
 
Sportfoglalkozás, fogyatékossággal élőknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. január 22.
ImageLengyel Zsófia parasportoló a Mobilitás Egészség Klubbal (MOBEK) összefogva akadálymentes körülmények között, átmozgató, erősítő, jó hangulatú zenés sportfoglalkozást hozott létre olyan fogyatékossággal élő emberek számára, akik nyitottak a mozgás örömére.
Tovább...
 
Költségvetési egyeztetés a képviselőkkel Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. január 21.
ImageSzékesfehérvár 2017. évi költségvetési terveiről egyeztetett a közgyűlés tagjaival dr. Cser-Palkovics András polgármester. Mint elhangzott: ismét rekordösszegű fejlesztés elindítására lesz lehetősége a városnak. Ezek a nagyberuházások a 2017-2018-as időszakban folyamatosan valósulnak majd meg, a helyi közösséget szolgálva.
Tovább...
 
Fánksütés és flashmobok zajlottak a Felsővárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. január 20.
A Felsővárosi Általános Iskola tornatermében fánksütést szerveztek tegnap délelőtt a Szent Sebestyén-napi rendezvények keretében, a Nagyi legjobb fánkja! címmel versenyt is hirdettek. Amíg sült a hagyományőrző tészta, a felső tagozatos osztályok flashmobokat adtak elő a témához kapcsolódóan.
Tovább...
 
Magbörze lesz pénteken a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 20.
ImagePénteken este 18.00 órakor magbörzét szervez a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban a Székesfehérvári Kertbarát Egyesület és a pátkai Völgy-Híd Természetvédelmi Alapítvány. A tagok elviszik a felkínálható magkészletüket, melyek között különleges növények szaporítóanyagai is megtalálhatók lesznek. A magbörze mindenki számára nyilvános, ahova várják a kertészkedés szerelmeseit.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12332 - 12342 / 20337