Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Vörös Zsuzsanna az öttusa Hírességek csarnokában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. november 25.
Az idei esztendőben Frankfurt ad otthont a november 23-27. között tartó UIPM tisztújító kongresszusnak. Az eseményen a Nemzetközi Öttusa Szövetség által újonnan alapított Hall of Fame (Hírességek csarnoka) tagjai közé öttusázókat választottak a világ különböző országaiból. A rangos elismerést Székesfehérvár egyetlen olimpiai bajnoka, Vörös Zsuzsanna is átvehette.
Tovább...
 
Átadták az Ifj. Ocskay Gábor Tehetséggondozó Ösztöndíjakat Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. november 25.
ImageA Hiemer-ház Házasságkötő terme adott otthont az Ifj. Ocskay Gábor Tehetséggondozó Ösztöndíj Program díjátadó ünnepségének. A bizottság az edzők által javasolt játékosokból választotta ki azokat, akik a pályán és a pályán kívül is példamutatóan képviselik az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia értékrendjét. Az idei esztendőben Horváth Dominik, Nagy Ákos, Madácsi Benedek, Vértes Nátán, Vincze Gergő, Péter Andor és Sándor Flórián érdemelte ki az elismerést.
Tovább...
 
életmód tanácsok A Szabadművelődés Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 24.
ImageNovember 24-én 18 órakor A Szabadművelődés Házában Esztergomi Terézia tart előadást az egészséges életmódról és arról, hogyan növelhetjük energiaszintünket tudatos életvitellel. Az előadáson ismertetik az egészség, életerő megteremtésének 12 lépését és az energikus élet ellenségeiről is lesz szó.
Tovább...
 
Lúdas Matyi, gasztronómia a 18-19. században és fenntarthatóság Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 23.
A Székesfehérvári Nemes Nagy Ágnes Kollégiumban működő Életmód klub „Egészséges életmód és élhető környezet” vetélkedőt rendez ma délután 15 órakor a megyei kollégiumok tanulóinak. A vetélkedő feladatai Fazekas Mihály születésének 250. évfordulójához kapcsolódnak, de a programban a fenntarthatóság és környezetvédelem is fontos szerepet kap.
Tovább...
 
Záró programjához érkezik a Kodolányi Szabadegyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 23.
A félév utolsó előadásához érkezik a Kodolányi Szabadegyetem. A Harmadik Kor Egyeteme programsorozat az 1956-os forradalommal kapcsolatos témákhoz kapcsolódik: szerdán a Városi Levéltárban Bikki István, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának főosztályvezetője tart előadást „A korai Kádár-korszak belső ellenségképe” címmel. Szeretettel várják az érdeklődőket!
Tovább...
 
Támogatás a székesfehérvári újszülötteknek és szüleiknek Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. november 23.
ImageEgy új önkormányzati kezdeményezést indít 2017-től Székesfehérvár Önkormányzata, amellyel a város nevében a fehérvári újszülötteket köszöntik majd...
Tovább...
 
Bognár Ferenc: Nagyboldogasszony mitológia Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 22.
Bognár Ferenc első ízben lesz vendége a Hétvezér Estek rendezvénysorozatának. A 345. Hétvezér Est témája, nekünk, fehérváriaknak, itt az egykori történelmi és koronázó fővárosban különösen sokat jelent, hiszen itt ajánlotta fel Szent István az országot és a szentkoronát Szűz Máriának, a Magyarok Nagyasszonyának, Boldogasszonynak.
Tovább...
 
November 23-án és 24-én adják át a támogatást Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. november 22.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára – a jogszabályban előírtak szerint – Erzsébet-utalványt biztosít. November 23-án és november 24-án vehetik át az utalványokat az érintettek a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ hivatalos helyiségeiben.
Tovább...
 
56-os megemlékezéseken lépett fel Kanadában a Kórház énekkara Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. november 22.
A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház énekkara a Kanadai Magyar Kulturális Egyesület meghívására utazott Torontóba. A kórus október 25-ig számos – elsősorban az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen – lépett fel. A kórus vezetője, Tóka Szabolcs orgonaművész-karnagy a kórusfellépéseken túl önálló orgonakoncertet is adott a Torontói Belvárosi Baptista Templomban.
Tovább...
 
Adventi jótékonysági est Miklósa Erikával és Császár Angélával Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 22.
ImageAdventi Jótékonysági Estet szerveznek a Szent István Művelődési Házban Miklós Erika és Császár Angéla közreműködésével. A program teljes bevételét a Kárpátaljai Református Egyházkerület Idősek Otthona (Beregszász) és a Lea Családok Átmeneti Otthona (Érd) fenntartására fordítják.
Tovább...
 
Megújult a Csónakázó-tó körüli sétány Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 21.
Kiemelt beruházás keretében újul meg a székesfehérvári Csónakázó-tó. A mederkotrás és a partrekonstrukció augusztus végére lezárult, most pedig megtörtént a felújított sétány műszaki átadása.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12585 - 12595 / 20393