Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Még lehet szavazni a Príma-jelöltekre Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 17.
ImageA Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Fejér Megyei Szervezete 11. alkalommal adja át a Fejér Megyei Príma díjakat. Az elismeréseket olyan személyeknek ítélik oda, akik saját területükön maradandót alkottak. A jelöltekre még le lehet adni a voksokat.
Tovább...
 
Pályázatok, adventi programok és egy új szakkör Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 17.
Három pályázati felhívás kapcsán számít az egyéni alkotók és alkotói csoportok érdeklődésére a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. Meghirdették az XII. Országos Gyermek és Ifjúsági Népi Kézműves Pályázatot, a Reformáció 500 Emlékévhez kapcsolódó pályázatot és a hagyományos „Betlehemi szép csillag” pályázatot is.
Tovább...
 
Téli üzemben az úttisztítást és síkosságmentesítést végző géppark Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 16.
A Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. a téli üzemeltetési feladataival kapcsolatban kedden gépszemlét tartott a Depónia Nonprofit Kft. Kiskút úti II. telephelyén. A géppark készen áll a téli időjárás adta feladatokra, folyamatosan töltik fel a sótárolót is.
Tovább...
 
Díj a "vadvirágokért" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2016. november 16.
ImageKörnyezet és Természetvédelmi Díjat kapott a kincsesbányai Vadvirág Szakkör. Vezetője, Illés József hét éve már, hogy töretlen lelkesedéssel tanítja a helyi gyermekeket a vadvirág ismeretére, szeretetére, s még egy albumot is létrehozott a Kincsesbánya közigazgatási határain belül virágzó növényekről.
Tovább...
 
Fórum a termékbemutatók veszélyeiről Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2016. november 16.
ImageAz üzleten kívüli kereskedelem, azaz a termékbemutató veszélyeire hívja fel a figyelmet az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a 2016. november 16-án, szerdán 16 órakor megrendezésre kerülő lakossági fórumán a Fehérvári Civil Központban. A rendezvényen Dr. Baranovszky György, a Budapesti Békéltető Testület elnöke és a Fejér Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály munkatársa tart előadást a témában.
Tovább...
 
Jótékonysági Futásra és Estélyre invitálják a fehérváriakat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 16.
ImageAdvent első vasárnapján jótékonysági futásra invitálják Székesfehérváron a sport szerelmeseit. A második alkalommal megrendezésre kerülő Adventi Jótékonysági Futásra 2016. november 27-én, a Várkörúton kerül sor, a résztvevő gyerekek és felnőttek egy vagy öt körös táv megtételével teljesíthetik a nemes kihívást.
Tovább...
 
Iskolanyitogató program a Bory Jenő és a Hétvezér Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 16.
ImageTöbb iskolában zajlanak a beiskolázáshoz kapcsolódó programok Székesfehérváron. Ezen a héten két intézménybe várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket. Az Ovi-suli keretében pénteken délelőtt bábelőadást tart az Álomzug-társulás a Bory Jenő Általános Iskolában, ahol szerdán a Kondor Kör kiállítását is megnyitják. A Hétvezér Általános Iskolában ismét útjára indul az öt alkalomból álló Csicsergő Klub, melynek nyitó foglalkozását szerdán délután tartják.
Tovább...
 
Új fák Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. november 16.
ImageAz Alcoa Alapítvány támogatásának köszönhetően 101 fa elültetése kezdődött meg a napokban Székesfehérváron. A szakszerű munkálatokat a Városgondnokság kertészei végzik, akik most a Béke téren ültettek el 30 darab gömb koronájú kőrist, a régi, beteg nyárfákat lecserélve. A környezetszépítő akcióval kapcsolatban a helyszínen Juhász László környezetvédelmi tanácsnok adott tájékoztatást.
Tovább...
 
Madárinfluenza: óvintézkedések Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. november 15.
A Csongrád és Békés megyei madárinfluenza kitörésekre tekintettel az Országos Főállatorvos 3/2016. számú határozatában elrendelte az alábbi intézkedéseket:
Tovább...
 
Csiák-előadás Bársony Istvánról Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 15.
November 15-én, kedden folytatódik a Hétköznapok Akadémiája Mindenkinek sorozat Székesfehérváron az Európa Klubban (Fő utca 3.). Ezúttal dr. Csiák Gyula orvos, Bársony-kutató tart előadást a természetpróza első hazai mesteréről, Bársony István íróról (35 kötetnyi elbeszélés, rajz, regény és főképpen természetleírás és vadászrajz fűződik a nevéhez), aki megyeszékhelyhez közeli Sárkeresztesen született, ahol a helyi általános iskola és egy alapítvány is a nevét viseli.
Tovább...
 
November 23-án és 24-én adják át a támogatást Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. november 15.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára – a jogszabályban előírtak szerint – Erzsébet-utalványt biztosít. November 23-án és november 24-án vehetik át az utalványokat az érintettek a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ hivatalos helyiségeiben.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12607 - 12617 / 20393