Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Segítség az Erzsébet-program pályázóinak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 09.
ImageA Szegényeket Támogató Alapítvány és az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért munkatársai idén is segítik az időskorúakat és a nagycsaládosokat az Erzsébet-program pályázatainak elkészítésében a Fehérvári Civil Központban. A szépkorúak 2016. november 25-ig pályázhatnak, a nagycsaládosok 2016. december 1-30. között. A Fehérvári Civil Központban 2016. december 23-ig várják a pályázni kívánókat.
Tovább...
 
Közmeghallgatást tart a Német Nemzetiségi Önkormányzat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 08.
A Székesfehérvári Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete jövő héten csütörtökön délután tart közmeghallgatást, amelyre minden érintettet invitálnak.
Tovább...
 
Hetedhét programok novemberben is Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 08.
ImageKedden délután egy csésze tea mellett tartanak előadást Könyvek Lilliputból címmel a Hetedhét Játékmúzeumban. A miniatűr remekműveket Elbe István, az Országos Széchényi Könyvtár információszolgáltatási igazgatója mutatja be. A múzeumban folytatódnak a Négykezes keddek foglalkozásai, novemberben a makramézás és a foltvarrás alapjait sajátíthatják el az érdeklődők. A programokra mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
A Szovjetunió háborúja Magyarország ellen  Kodolányi Szabadegyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 08.
ImageFéléves programjának utolsó előtti előadásához érkezik november 9-én, szerdán a Kodolányi Szabadegyetem – Harmadik Kor Egyeteme programsorozat. Ezúttal a Szovjetunió által 1956-ban, Magyarország ellen indított invázióról hallhatnak előadást az érdeklődők. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
Generációváltás - 25 éves a Szín-Tér Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 08.
ImageA Csók István Képtárban szombaton egész napos programsorozatot szervez Generációváltás címmel a 25 éves Szín-Tér Egyesület. A színházzal és színjátszással kapcsolatos előadásokkal és szakmai beszélgetéssel várják az érdeklődőket, este pedig a Deák Gyűjteményben és az Igézőben lesznek bemutatók. A programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek, minden színházrajongót szeretettel várnak!
Tovább...
 
Kádár Annamária előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 08.
ImageDr. Kádár Annamária pszichológus, tréner lesz a Székesfehérvári István Király Általános Iskola vendége november 15-én, kedden. A szakember a mesék segítségével ad útravalót a nevelési helyzetekhez. November 23-án, szerdán újabb beiskolázási programot is tartanak az intézményben.
Tovább...
 
Székesfehérvár repüléstörténete tablókon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. november 08.
ImageMegnyílt a Városházán az a tablókiállítás, melyet a Városi Levéltár és Kutatóintézet szervezett Székesfehérvár repüléstörténetének századik évfordulója tiszteletére.
Tovább...
 
Kralovánszky Alán is a Múzeum halhatatlanjai között Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. november 07.
Marosi Arnold, Weöres Sándor múzeumigazgatók, Gunda Béla néprajzprofesszor, Fitz Jenő régészprofesszor, igazgató és Pesovár Ferenc néprajzkutató emléktáblája után Kralovánszky Alán régész domborművét avatták fel szombaton délelőtt a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületének falán.
Tovább...
 
Otthon melege a Prohászka-templomban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika, Gáspár Péter   
2016. november 07.
ImageEgyedülálló korszakához érkezett a Prohászka-emléktemplom. Közel 80 éves fennállása óta először van fűtés valamennyi padtömbben. Az energetikai korszerűsítéssel együtt megvalósuló fűtéscsere projekt hármas összefogásnak köszönhetően valósul meg.
Tovább...
 
Közösségi összefogással közösségi tér Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. november 07.
ImageÚj játszóeszközökkel teli közösségi teret adtak át annak a 48 férőhelyes gyermekotthonnak az épülete mellett, amelynek beruházása tavaly pályázat útján valósult meg. A most kialakításra került klubhelyiség összefogás eredménye, amelyhez Székesfehérvár Önkormányzata és a város polgármestere is hozzájárult.
Tovább...
 
Negyedszázados fennállását ünnepelte az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. november 07.
ImageNagyszabású ünnepséget rendeztek a Városházán az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület fennállásának 25. évfordulója tiszteletére. Az eseményen Csetényi Attiláné, az ARNYE elnöke idézte fel az élményekben, tapasztalatokban gazdag két és fél évtizedet a kezdetektől egészen napjainkig.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12640 - 12650 / 20393