Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fehérvári programok a Fiatal vállalkozók hetén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 14.
ImageIdén kilencedik alkalommal rendezik meg a Fiatal vállalkozók hetét, a november 14. és 18. közötti országos rendezvénysorozaton több előadást is hallhatnak a résztvevők sikeres vállalkozásokról és vállalkozóktól - közölte a szervező Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (Fivosz) az MTI-vel. Fehérváron az Új Nemzedék Közösségi Tér Kossuth utca 7. szám alatti helyiségében lesznek szerdán a programok.
Tovább...
 
Indulhat az építkezés Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. november 14.
ImageA pénteki közgyűlés egyik legfontosabb döntése a Sóstói Stadion kivitelezőjének kiválasztása volt. A munkálatok legfeljebb 14 hónapon át zajlanak, az új stadion így a tervezett határidőre, 2017-2018 fordulójára felépülhet. A sportlétesítmény állami forrásból, egy városrészi rehabilitációs program keretében létesül, hiszen párhuzamosan folyik a Sóstó Természetvédelmi Terület fejlesztése és több, a sóstói városrészt érintő beruházás.
Tovább...
 
Gyermekvédelmi Napok Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. november 14.
ImageAz idei esztendőben is számos programot szerveznek a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok keretében. Az ötnapos rendezvénysorozat a Gyermeki Jogok Világnapja előtt is tiszteleg; ilyen jog az egészséges életmód és a szabadidő hasznos eltöltése. A rendezvény célja többek között a gyermekjogok érvényesülésének támogatása, részükre sportprogramok szervezése, tehetségük kibontakoztatásának elősegítése, a szakemberek számára szakmai programok biztosítása, valamint a szakellátást nyújtó intézményrendszer megismertetése.
Tovább...
 
Nyílt napok a város középiskoláiban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 14.
ImageA beiskolázási időszak fontos állomásai az oktatási intézményekben szervezett nyílt napok és tájékoztatók, amelyek lehetőséget adnak az általános iskolásoknak és szüleiknek, hogy információkat és benyomásokat szerezzenek az adott középiskola képzéseiről. A következő héttől a város gimnáziumai, szakgimnáziumai és szakközépiskolái közül sok intézmény betekintési lehetőséget biztosít az érdeklődőknek.
Tovább...
 
Márton napi ludasságok a Dinnyési Hagyományőrző Központban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 11.
Szeretettel hívnak minden kedves érdeklődőt Márton napi ludasságra a Dinnyési Templomkert és Hagyományőrző Központba.
Tovább...
 
Bory-megemlékezés szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. november 11.
ImageA korábbi évekhez hasonlóan idén is sor kerül Bory Jenő születésének évfordulóján a művészcsaládról egy méltó megemlékezésre. A 137. évforduló alkalmából a Bory család leszármazottai ünnepséget szerveznek a Bory térre, melynek keretében átadják a Bory Jenő – Bory Jenőné emlékérmet is.
Tovább...
 
Baba  mama sarok nyílt a Fehér Palotában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 11.
ImageIngyenesen igénybe vehető baba-mama sarkot nyitottak nemrég a Fehér Palota Üzletközpontban. Az épület emeletén található, folyamatosan tisztán tartott helyiséget bárki igénybe veheti gyermeke etetésére, tisztába tételére a hét minden napján, a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében.
Tovább...
 
Még novemberben munkába állnak az új kukásautók Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. november 11.
ImageMinden típusú települési hulladék gyűjthető azzal a négy, a legfejlettebb technikával működő új kukásautóval, melyeket ma mutattak be az Alba Plaza előtti téren. A gépjárművek beszerzése nettó csaknem 170 millió forintba került, a beruházást saját forrásból finanszírozta a város. A bevásárlóközpontnál rendezett átadáson játékos környezetvédelmi programokat is szerveztek székesfehérvári óvodások és iskolások részvételével.
Tovább...
 
Szent Márton napja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. november 11.
A Tours-i Szent Márton ünnepnapjához, november 11-hez számos népszokás, néphit kapcsolódik Magyarországon. Székesfehérváron a hagyományok szerint több intézmény, szervezet készül különféle programokkal. Pénteken délután az Új Magyar Képtárban lesz emlékező műsor a Fehérvári Polgárok Egyesülete szervezésében. Szombaton A Szabadművelődés Házába, majd a Táncházba, este pedig a Városi Piacra várják a vendégeket.
Tovább...
 
Közmeghallgatást tart a Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 10.
A Székesfehérvári Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete jövő héten kedden délután tart közmeghallgatást, amelyre minden érintettet invitálnak.
Tovább...
 
Vetélkedővel népszerűsítik a megye értékeit Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 10.
ImageKétfordulós vetélkedőt szervez a Fejér Megyei Önkormányzat a megye általános felső tagozatos és középiskolás diákjai számára, a vetélkedő célja, hogy a fiatalok jobban megismerhessék a megye értékeit.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12651 - 12661 / 20422