Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szűrővizsgálatokra, bemutatókra, életmód-tanácsadásra várják a lakosságot Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. szeptember 30.
ImageEgészségnapot rendeznek szombaton délelőtt az Öreghegyi Közösségi Házban. A szűrővizsgálatok mellett életmód-tanácsadással, tornákkal, kóstolókkal és készségfejlesztő játékokkal várnak minden korosztályt, hogy minél több megközelítésből hívják fel a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.
Tovább...
 
Szent Mihály-napi Sokadalom vasárnap Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. szeptember 30.
ImageNyolcadik alkalommal rendezik meg a Szent Mihály-napi Sokadalmat október 2-án, vasárnap Feketehegy-Szárazréten. Óvodások, iskolások műsora, gyermekprogramok, kórusműsor, koncertek és sok egyéb más is szerepel a délutáni rendezvénysorozatban, melyet este a Zanzibár együtt koncertjével zárnak.
Tovább...
 
Népszavazás: a kormányablakok ügyeleti nyitva tartással Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2016. szeptember 30.
ImageA közelgő, október 2-i népszavazás kapcsán felhívjuk a választásra jogosultak szíves figyelmét arra, hogy a szavazatszámláló bizottság minden esetben ellenőrzi az urnákhoz járulók iratait. A kormányablakok az egész országban, így Fejér megyében is ügyeleti rendben történő nyitva tartással segítik az állampolgárokat.
Tovább...
 
Kutatók Éjszakája 2016 Székesfehérváron is Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. szeptember 30.
ImageOrszágszerte kétszáz helyszínen több mint kétezer programot szerveznek a Kutatók Éjszakáján szeptember 30-án, pénteken. A széleskörű kezdeményezéshez ismét csatlakozik Székesfehérvár városa. A Grundfos-nál, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal helyi központjában, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karon és a Csillagdában várják az érdeklődőket már a délutáni óráktól.
Tovább...
 
Bátor szellemi tevékenységre szóló elszántság Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. szeptember 29.
A Királygaléria-sorozat kilencedik elemeként a Nemzeti Emlékhelyen felavatták I. (Nagy) Lajos emlékdomborművét.
Tovább...
 
3 nap  225 élmény Nyomtatás E-mail
Írta: Dr.Göde Andrea  Horváth Lajos Zoltán   
2016. szeptember 29.
Széchenyi születésének 225. évfordulója alkalmából háromnapos rendezvénysorozattal készültek, ahol rengeteg élmény várta a Székesfehérvári SzC Széchenyi István Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája vendégeit, dolgozóit, tanulóifjúságát.
Tovább...
 
Egy nap azokért, akiknek egy életnyi gondoskodást köszönhetünk Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Andrea   
2016. szeptember 29.
ImageSzékesfehérvár önkormányzata hagyományosan egy nagyszabású gálaműsorral köszönti a város szépkorú lakóit az Idősek Világnapja alkalmából. Idén is az Alba Regia Sportcsarnok ad otthont e jeles eseménynek október 3-án, amikor Miller Zoltán és Mahó Andrea ajándékműsorával várják a vendégeket.
Tovább...
 
Fuss, Zsolt! Fuss! Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. szeptember 29.
ImageSajtótájékoztató keretében számoltak be a magyar Forrest Gump, Iváncsics Zsolt futó kezdeményezéséről és a 31. Spar Maratonhoz kötődő aktivitásáról. Az amatőr futó egy speciális ikerkocsival teljesíti a megmérettetést, melynek keretében két fogyatékkal élő állami gondozott gyermeket tol majd végig a 42 kilométeres távon.
Tovább...
 
Döntőjéhez érkezik a nyugdíjasok történelmi vetélkedője Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. szeptember 28.
ImageDöntőjéhez érkezik az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület által meghirdetett, „Könyves Kálmántól II. Béláig” című történelmi vetélkedő. A májusi elődöntőben részt vett tizenhat csapat közül hat jutott tovább a fináléba, kilencven százalékosnál jobb teljesítménnyel. A végső megmérettetésre pénteken kerül sor a Hiemer-házban.
Tovább...
 
Vacsora és műsor szépkorúaknak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. szeptember 28.
ImageAz idén október 13-án, csütörtökön rendezi meg immár hagyományos, vacsorával egybekötött találkozóját Velence Önkormányzata az Idősek Világnapja alkalmából. A Walzer étteremben 15:00 órakor kezdődő eseményen a Zöldliget Általános Iskola kisdiákjai, valamint a Meseliget Óvoda apróságai adnak műsort a megjelenteknek.
Tovább...
 
Csodás panoráma az épülő kilátóról Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. szeptember 28.
ImageMint arról már többször is beszámoltunk, szép, új kilátótorony épül a velencei Bence-hegyen az egykor nagy népszerűségnek örvendő, 1988-ban életveszélyesnek nyilvánított és robbantással ledöntött, elbontott olajfúró toronyból kialakított kilátótest helyén.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12750 - 12760 / 20349