Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Közmeghallgatás az Árpád-ház programról Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 18.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése október 25-én, kedden 16 órától közmeghallgatást tart a Városháza Dísztermében az Árpád-ház programmal kapcsolatban.
Tovább...
 
Velencei konyhakertet is díjaztak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. október 18.
ImageBudapesten, a Herman Ottó Intézetben rendezték meg a "Magyarország legszebb konyhakertjei" program idei díjátadó gáláját. Az egyre népszerűbb, országos eseménysorozat ma már 15.000 főt érint és kiterjed a határokon túlra is.
Tovább...
 
"Jót tenni jó!" - akció indult Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. október 18.
ImageJótékonysági akció indult „Jót tenni jó!” szlogennel: a kampánnyal Böjte Csaba gyermekeit támogatják. A programról Halászi Ildikó, a Vegital cégvezetője, a kezdeményezés elindítója, valamint Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok tájékoztattak.
Tovább...
 
58 új parkolóhellyel bővült Vízváros Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. október 17.
Átadta a kivitelező cég Víziváros új parkolóját. A Gőzmalom utcában lévő 58 újonnan kialakított parkolóhely a jövőben nagyban megkönnyíti a környéken lakók eddigi parkolási gondjait. A beruházás részleteiről a helyszínen dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő adott tájékoztatást.
Tovább...
 
Lovas zarándoklatok a Kárpát-medencében és Belső-Ázsiában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 17.
A 341. Hétvezér Esten Chemez Farkas néprajzkutató, hagyományőrző, lovas zarándok első alkalommal vendégeskedik. A felsorolásból is azonnal látszik, hogy nem minden-napi ember Chemez Farkas.
Tovább...
 
Ne hagyd elfagyni a fügefát! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2016. október 17.
Az öröklétet idéző indián nyár után hirtelen toppant be a tél közeledtét jelző, hűvös ősz. Mit tesz ilyenkor a növényeit féltő, gondos gazda? Ami mozdítható, s kárt szenvedhet a fagyos időben, azt beköltözteti a lakásba, ami pedig vacog a mínuszokban, de rögzítettsége miatt nem nézheti a kandalló tüzétől megvilágítva a hóesést, arra meleg takarót terít. A múltkor a citromfának ajándékoztunk télikabátot, most pedig megnézzük, mire van szüksége a fügefának.
Tovább...
 
Forgalmirend-változás a Sziget utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 17.
ImageÚjabb parkolóhely-bővítés történik a Palotavárosban, ezért a Sziget utca eddig kétirányú szakaszán változott a forgalmi rend. A Balatoni út szervizútjának csatlakozásától a lakótelep belseje felé a mai naptól egyirányú az utca. A területen 16 személygépkocsi számára biztosítanak parkolási lehetőséget.
Tovább...
 
Közel kétezer lámpatestet cserélnek le városszerte Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2016. október 17.
Nagyszabású közvilágítás-korszerűsítési programba kezdett Székesfehérvár. A város saját forrásból, a Városgondnokság bevonásával közel kétezer korszerűtlen higanygőz lámpát cseréltet le. A több városrészt érintő beruházás költsége várhatóan 150 millió forint lesz, az új technológiát a Verebélyi utcában és Verebélyi közben próbálták ki előzetesen – ezt bejáráson mutatták be nyilvánosan is.
Tovább...
 
Székesfehérvárra érkezik a Szétlőtt városok vándorkiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. október 14.
ImageTöbb hazai állomás érintése után Székesfehérvárra érkezik szombaton a „Szétlőtt városok: Poznan – Budapest 1956” című vándorkiállítás. A fotókkal gazdagon illusztrált, három nyelven írott tablók a magyarországi forradalom és szabadságharcnak és előzményének, a poznani júniusnak állítanak emléket. A tárlat egy hétig látható a Városházán.
Tovább...
 
Térj be a mentőkhöz és távozz újraélesztőként! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 14.
ImageNyílt napot tart vasárnap, az Újraélesztés Világnapján a Székesfehérvári Mentőállomás. Az érdeklődők megtanulhatják az újraélesztés gyakorlati alapjait, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban tudják kezelni a vészhelyzeteket. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Szombaton megnyílnak a tűzoltószertár kapui Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. október 14.
ImageSzombaton megnyílnak a tűzoltószertár kapui: az érdeklődő családok izgalmas programokon keresztül nyerhetnek betekintést a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság mindennapjaiba. Tűzoltó-szerelési és riasztási bemutatókat tartanak, meg lehet nézni a járműveket, a speciális felszereléseket, és a tűzoltómúzeum is várja a gyerekeket, felnőtteket egyaránt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12827 - 12837 / 20499