Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Községi zárlat a méhekre Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. szeptember 07.
ImageKözségi zárlatot rendeltek el Székesfehérvár-Börgöndpusztán a mézelő méhek nyúlós költésrothadása miatt. Az intézkedés visszavonásig marad érvényben.
Tovább...
 
Nemzetközi Légiparádé Börgöndön Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2016. szeptember 07.
ImageSzékesfehérvár 2016-ban ünnepli repüléstörténetének 100. évfordulóját. A jubileumi év legkiemelkedőbb programja a korábbi években is méltán népszerű légiparádé, a Börgöndi Nemzetközi Repülőnap lesz szeptember 11-én, vasárnap, ahol a szervezők a Gripen vadászgépek mellett igazi különlegességekkel, meglepetésekkel várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Másfél millió forintból új padok és székek a Kodály Iskolának Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. szeptember 07.
ImageA Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola két osztálya, valamint az összes tanár új iskolapadokkal és székekkel kezdhette meg a 2016/2017-es tanévet Molnár Tamás önkormányzati képviselő jóvoltából. A tantermek berendezéseinek cseréjét Székesfehérvár Önkormányzata finanszírozta, a területi képviselői keret terhére.
Tovább...
 
1981-es videó szereplőit keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. szeptember 06.
ImageValahol a Balatonon készült 1981-ben az a Super-8 felvétel, amelyen egy strandoló család látható. A bolhapiacon vásárolt privát film részletei bekerültek a Bëlga és a The Carbonfools zenei atyja, DJ Titusz legújabb formációja, a Humbugs klipjébe. Az alkotók az internetezők segítségével próbálják megtalálni a Balaton Love szereplőit.
Tovább...
 
Utalvány pótátadás csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 06.
ImageA rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak - a jogszabályban előírtak szerint – augusztusban Erzsébet-utalvány formájában természetbeni támogatásban részesülnek. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy az át nem vett Erzsébet-utalványok kiadására szeptember 8-án pótlólagos, személyes átvételi lehetőséget biztosít.
Tovább...
 
Nyárbúcsúztató családi napot szervez a SZÉNA Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Vas Dóra   
2016. szeptember 03.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata és a Tesco Global Zrt. támogatásával ingyenes családi napra várja az érdeklődőket a SZÉNA Egyesület szeptember 3-án, szombaton 16 órától a Rác utcai Skanzen mögötti füves területre.
Tovább...
 
Főhajtás Varkocs György szobránál Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. szeptember 03.
Ünnepséggel és koszorúzással emlékeztek meg a Belvárosban található Varkocs szobornál, az 1543. szeptember 2-án a törökök elleni harcban elesett fehérvári várkapitányra. A megemlékezésen Molnár Tamás ifjúsági és civil tanácsnok mondott beszédet.
Tovább...
 
Új játszóeszközök a Felsővárosi Óvoda udvarain Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. szeptember 03.
ImageÚj játszóeszközök kerültek a Felsővárosi Óvoda Havranek utcai és Ybl Miklós lakótelepi intézményeinek udvaraira. A beruházások során kicserélték az elavult fa eszközöket, helyükre játszóvárak kerültek, melyeket a gyerekek nagy örömmel vettek birtokba.
Tovább...
 
Aimkor a tett és a szó összhangban van - Márton Áron püspök Nyomtatás E-mail
Írta: Posch Dániel - Csillagösvény Utazási Iroda   
2016. szeptember 03.
Most lenne 120 éve, hogy megszületett Márton Áron, Erdély valaha volt egyik legnagyobb hatású püspöke. Kevés az olyan ember, akinek egész életében a gondolat, a szó és a tettek tökéletes összhangban álltak egymással - érdemes elolvasni összeállításunkat e sziklaszilárd jellemű ember életéről.
Tovább...
 
Látogatás Székesfehérvár tiszteletbeli polgáránál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. szeptember 03.
ImageA Székesfehérváron 95 évvel ezelőtt született dr. Szendi József nyugalmazott veszprémi érsek a Közgyűlés döntése alapján augusztus 20-tól városunk tiszteletbeli polgára. Érsek úr egészségi állapota miatt Szent István napján nem tudott részt venni az ünnepi közgyűlésen, akkor kérésére egykori tanítványa, Spányi Antal megyés püspök vette át az elismerést tanúsító oklevelet.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Diáktanács tábora Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. szeptember 03.
ImageA tanév elején a hagyományokhoz híven háromnapos tábort szerveztek a Székesfehérvári Diáktanács tagjainak Velencén. A fiatalok vasárnapig ismerkednek egymással, a Diáktanács szerepével és lehetőségeivel, illetve az idei programok összeállításával. A háromnapos eseményen mintegy hetven tanuló vesz részt, melynek keretében a fiatalok a diákságot leginkább foglalkoztató terveket és ötleteket dolgozhatják ki.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12871 - 12881 / 20393