Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ütős Fesztivál lesz Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. szeptember 01.
ImageSzeptember 2-án, pénteken kezdődik az Ütős Fesztivál a Velencei Korzón. A Nagyszínpad programjai az Avar horda ráhangolójával kezdődnek, majd többek között keleti mesejáték, japán dobszínház és roma táncház szórakoztatja a kilátogatókat. A Fesztivál vásárral, színes interaktív kínálattal vár mindenkit egy vízparti nyárbúcsúztatóra.
Tovább...
 
1032 kiselsős kezdi ma az iskolát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. szeptember 01.
ImageA Székesfehérvári Németh László Általános Iskolában tartották a hagyományos városi tanévnyitó ünnepséget augusztus 31-én. Az oktatási intézmények részvételével megrendezett eseményen dr. Cser-Palkovics András polgármester, Sipos Imre köznevelésért felelős helyettes államtitkár és Ollé Ferencné igazgató köszöntötte a megjelenteket. Szeptember 1-jétől 1032 első osztályos kezdi meg tanulmányait a KLIK fehérvári általános iskoláiban.
Tovább...
 
Befejeződött a karbantartás az uszodában Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. szeptember 01.
ImageA Városgondnokság, mint a Csitáry Emil Uszoda és Strandfürdő és a Köfém Uszoda üzemeltetője idén augusztusban is elvégezte a rendszeres éves karbantartást mindkét uszodában. Ebben az évben a Köfém Uszodában volt jelentősnek mondható felújítás: itt kicserélték mindkét szivattyút és a húsz éves vegyszeradagoló helyett is újat építettek be, illetve a medencetér ablakainak jelentős részének cseréje is hamarosan megtörténik.
Tovább...
 
Elszálló albérletárak  Hol, mire számíthatunk? Nyomtatás E-mail
Írta: Gyulai Zsófia - Ingatlannet.hu   
2016. szeptember 01.
ImageAz év elejétől egyre kedvezőbb feltételekkel igényelhető CSOK eredményeképpen a téglalakások és panellakások országos szinten egyre közelítenek a válság előtti árszinthez. 2016 második felében megéri ingatlanba fektetni? Hol, milyen megtérülésre számíthatunk az albérletárak alapján?
Tovább...
 
Nyári intézményfelújítások - a Rákócziban a tornaterem is megújul Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. szeptember 01.
Befejezés előtt áll a tornaterem teljes felújítása a Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában. Kicserélték a tetőt és a régi lambériát, a fűtőtesteket, javították és festették az ablakokat és a falakat. Az Ybl Miklós Intézményfelújítási Program keretén belül idén mintegy 550 millió forintot fordít Fehérvár az intézmények felújítására.
Tovább...
 
Végrehajtás!  az érintettek merjenek lépni és segítséget kérni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. augusztus 31.
ImageA banki hitelügyek és főként a megszaporodott végrehajtási eljárások rendezéséről tartottak sajtótájékoztatót a MOST Cselekvők Egyesülete szervezésében.
Tovább...
 
Nyárbúcsúztató rendezvény lesz a Szent Antal kápolna melletti parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. augusztus 31.
Image7. alkalommal szerveznek Börgöndi Mulatságokat a Szent Antal kápolna melletti parkban szombaton 10 órától. A nyárbúcsúztató rendezvényen gyerekprogramok, harcművészeti és táncbemutató, koncertek és főzőverseny várja a kilátogatókat, egészen estig.
Tovább...
 
IV. Szedreskerti Mulatság a Palotai úti sportpályán Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. augusztus 31.
ImageNegyedik alkalommal rendezik meg szombaton a Szedreskerti Mulatságot. A programok 15.00 órakor kezdődnek, az esemény helyszíne a Palotai úti sportpálya lesz. A délután folyamán lesz gyermekműsor, táncbemutató és sláger egyveleg, valamint fellép Soltész Rezső is. Az eseményről sajtótájékoztatón számolt be Szigli István, a 9. számú választókörzet önkormányzati képviselője és Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója.
Tovább...
 
Ülésezett a Reformáció Emlékévének fehérvári bizottsága Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. augusztus 31.
Ülésezett az egyetemes reformáció 500. évfordulója és a magyar reformáció öröksége megünneplésének szervezésére alakult székesfehérvári bizottság. Az emlékév városi programjairól a református, az evangélikus és a baptista egyházközség a római katolikus egyházmegye és a városi önkormányzat delegáltjai tanácskoztak Kovács Béla Sándor elnök vezetésével.
Tovább...
 
XXII. Velencei-tavi Nemzetközi FLAGA GÁZ Hőlégballon Karnevál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. augusztus 30.
ImageRendkívül látványos, izgalmas programokat ígér a XXII. Velencei-tavi Nemzetközi FLAGA GÁZ Hőlégballon Karnevál, melyet szeptember 1-4. között rendeznek meg Székesfehérváron és a Velencei-tó térségében.
Tovább...
 
dr. Obrusánszky Borbála: Atilla, Európa ura Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 30.
Harmadszor vendégeskedik Székesfehérváron a 334. Hétvezér esten dr. Obrusánszky Borbála történész, néprajz- és keletkutató, a Károli Gáspár Református Egyetem adjunktusa.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12882 - 12892 / 20393