Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tudományos konferencia gazdagítja a Királyi Napok programjait Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 12.
Székesfehérvár középkori történetéről hallhatnak újabb érdekességeket, fontos információkat mindazok, akik részt vesznek szombaton délelőtt, a Városházán megrendezésre kerülő konferencián. Az Árpád-ház Programhoz kapcsolódó tudományos ülésre a Székesfehérvári Királyi Napok keretében kerül sor. A Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpontjának szakemberei tartanak előadásokat. A 10.00 órakor kezdődő program nyilvános, tisztelettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Nyitott Városháza a Székesfehérvári Királyi Napokon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. augusztus 12.
ImageA Városháza is megnyitja kapuit a pénteken kezdődő és augusztus 21-ig tartó Székesfehérvári Királyi Napok alkalmából. A grandiózus rendezvénysorozat tiszteletére újabb darabbal gazdagodik a koronázási jelvények másolatának gyűjteménye. Hétvégétől a magyar koronázási kard hiteles másolatát is megtekinthetik az érdeklődők az első emeleti díszfolyosón.
Tovább...
 
Székesfehérvár szívében életre kel a középkor Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. augusztus 12.
ImageHagyományőrző harcosok, óriásbábok, gólyalábasok, tűzzsonglőrök és boszorkányok töltik meg Fehérvár belvárosát szombat reggeltől. A Székesfehérvári Királyi Napok keretében a történelmi fesztivál három napon keresztül zajlik. A középkori utazásra minden érdeklődő családot szeretettel várnak!
Tovább...
 
Megújult a Barátság mozi hangtechnikája Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. augusztus 11.
ImageAugusztus 11-től új hangon szólalnak meg a filmek a Barátság moziban: az elmúlt másfél hétben felújításokat, fejlesztéseket végeztek a város mozijában, így csütörtöktől új vetítővászonnal és hangtechnikával várják a filmkedvelő közönséget.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Fiskális úti orvosi rendelőben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 11.
ImageÁramszünet miatt jövő héten, kedden délelőtt a felnőtt házi orvosi rendelések elmaradnak. A gyermekorvosi rendelésekre érkezőket viszont aznap is tudják fogadni.
Tovább...
 
Tegyen javaslatot a Tóth György Emlékérem kitüntetettjére! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 11.
ImageArra kérik a Fejér megye könyvtáraiban dolgozó könyvtárosokat és a könyvtárak olvasóit, hogy tegyék meg javaslataikat a Tóth György Emlékérem 2016. évi kitüntetettjére. Az emlékérmet a megye könyvtáraiban, a könyvtári munka bármely területén dolgozó azon személy kaphatja meg, aki munkájával, szakmai és emberi rátermettségével sokat tett a könyvtárhasználók magas színvonalú kiszolgálásáért.
Tovább...
 
Melyik vírusirtó lassítja a gépet? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. augusztus 11.
ImageA Virus Bulletin nemrég összehasonlította a népszerű vírusirtó szoftverek teljesítményét, és megvizsgálta, hogy melyik ismeri fel a legtöbb kártevőt, miközben a legkevésbé lassítja le a számítógépet.
Tovább...
 
Tűzoltó gyerektáborok Fejér megyében - idén már a harmadik Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2016. augusztus 11.
ImageA Velencei Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezett tábort gyerekeknek, amelynek a tematikája a tűzvédelem, a tűzoltóság témák köré épült. Ennek keretében kapott felkérést a Fejér megyei katasztrófavédelem egy olyan foglalkozás megtartására, ahol a táborozók játékos formában kaptak ismereteket a fenti témakörökhöz kapcsolódóan.
Tovább...
 
Kvótareferendum - már kézbesítik az értesítőket a népszavazásra Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. augusztus 10.
ImageMintegy nyolcmillió választópolgárnak kézbesíti a posta a napokban az októberi népszavazásról szóló értesítőt - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke. A magyarországi lakóhellyel rendelkező választópolgárok száma 7 994 600 és körülbelül 260 ezer határon túli, magyarországi lakhellyel nem rendelkező választópolgár szerepel még a névjegyzékben.
Tovább...
 
Apródképző a Koronás Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. augusztus 10.
ImagePéntekig minden délután Apródképzőt tartanak a Koronás Parkban. A résztvevő gyerekek öt próbatételt kiállva válhatnak lovagokká, számot adva az ügyességükről, erejükről, logikájukról, modorukról.
Tovább...
 
Közel százötven résztvevője volt a SZÉNA programjainak Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA   
2016. augusztus 09.
A SZÉNA Egyesület munkatársai nyáron sem pihennek. Kirándulásokat és táborokat szerveztek a családok számára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12937 - 12947 / 20393