Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Térkővel szépítik az 56-osok terét Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. augusztus 09.
ImageMunkaterület-átadás történt az 56-osok terén. A város – a forradalom 60., jubileumi megemlékezésére készülve – felújítja a parkot, ahol a murvás járdák térkő burkolatot kapnak, míg a köztes területek parkosítása is megkezdődik.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 09.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat augusztus 24-25-én vehetik át. Az átadás helyszínei a Gyermekjóléti Szolgálat ügyeletének hivatalos helyiségei a Tolnai utca 16., valamint a Jancsár utca 31. szám alatt.
Tovább...
 
Ilyen lesz az új Aszalvölgyi Sportcentrum Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. augusztus 09.
Futópályák, gyermekjátszótér, fitneszpark és rehabilitációs sportszerek, valamint biztonságos környezet szolgálja majd a mozogni vágyók igényét az Aszalvölgyben. A tervek szerint a Halesz ligethez hasonlóan szeretnének létrehozni egy olyan sportcentrumot az Öreghegy lábánál a Túrózsáki utca (volt Vidi parkoló) és az Pozsonyi út (öreghegyi Spar) közötti területen, az Aszalvölgyi vízfolyás mellett, ahol felnőttek és gyerekek is egyaránt jól érezhetik magukat.
Tovább...
 
Megemlékezés és emléktábla avatás a Repülős és Ejtőernyős emlékműnél Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. augusztus 08.
A Veterán Repülők és Ejtőernyősök Fejér Megyei Egyesülete ebben az évben is megemlékezést szervezett a 62. Önálló Ejtőernyős Zászlóalj tiszteletére. Az egyesület e rendezvénnyel őrzi az emlékét a második világháború után újjászervezett ejtőernyős alakulatnak, amely 1951-től 1954-ig Székesfehérváron teljesített szolgálatot.
Tovább...
 
Hétfőn nyílik a Móri alkotótelep Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. augusztus 08.
Hétfőn nyílik Móron a festészeti művésztelep, amelyen a Székesfehérvári Művészek Társaságának öt tagja, Koppány Attila, Revák István, Szegedi Csaba, Szentes Ottokár és Szolnoki Szabolcs vesznek részt. A művészek tematikus megkötés nélkül dolgoznak, és munkáikból egy-egy alkotást ajánlanak fel a Szent István Király Múzeum kortárs képzőművészeti gyűjteménye részére.
Tovább...
 
Magyar egynyári fajták pompáznak a Petőfi parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. augusztus 08.
ImageA Petőfi parkban és a város számos virágágyásában díszítenek a magyar nemesítő Dr. Kováts Zoltán egynyári virágfajtái. Fehérváron 2400 négyzetméteren van egynyári virágágyás, melyek beültetésére több mint egyharmad arányban alkalmaz a Városgondnokság magyar nemesítésű, magyar fajtákat. 2013-ban például Emlékdíjat is kapott a város azért, mert nagy mennyiségben alkalmazunk ilyen fajtákat a város virágágyásaiban.
Tovább...
 
Felhívás: Légy részese a Királyi Napoknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. augusztus 08.
ImageNézőtéri munkatársakat keres a Vörösmarty Színház augusztus 13-ára és 14-ére a Koronázási szertartásjáték előadásaira. Feladatok: a közönség beengedése, jegyek ellenőrzése, a nézők ültetése, tájékoztatása, a nézőtér felügyelete az előadások alatt.
Tovább...
 
Nyaralás alatt figyeljünk a mobilokra Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. augusztus 08.
ImageA felhasználók többsége nem szívesen válik meg mobileszközeitől még a nyaralás során sem, hiszen mindenki szeret üzeneteket küldeni a családnak, vagy képeket a tengerpartról, medencéből a barátoknak. Ha azonban az okostelefon vagy notebook nincs megfelelő védelemmel ellátva, a nyaralóhelyeken könnyen a kiberbűnözők áldozatává válhatunk.
Tovább...
 
5 tipp, hogyan éld túl a nyaralásokat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. augusztus 08.
ImageHa csak megemlítjük a családi nyaralásokat, mindnyájunk fejében megjelenik egy pozitív vagy negatív élmény velük kapcsolatban. Igen, azért megyünk, hogy jól érezzük magunkat, de hiba mindig csúszik a számításba. A legtöbben már a pakolásnál összevesznek egymással, de ha az utazási hiszti közben sincs vita, akkor tuti előjön, mikor kiderül, hogy mi maradt otthon. Különösen a kisgyermekes családoknak macerásak ezek a kiruccanások. Sőt, nekik nem is igazán nyaralás ez a pár nap, hanem inkább stressz kellemes környezetben. Van különbség a kettő között.
Tovább...
 
Szombaton délután rendezik a Sóstói Szomszédolót Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 05.
ImageÚjra szomszédolnak a Sóstón! Vidám családi délutánra várják az Alsóváros, a Tóváros, a Sóstó és az Őrhalmi szőlők lakóit szombaton délután a Szárcsa utcában. Lesznek különféle színpadi produkciók, egészségügyi szűrések, kreatív foglalkozások és közös főzés is.
Tovább...
 
Közös okosruha-készítés a Szent István Király Múzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 05.
ImageAz Ericsson és a Szertár csapata ingyenes okosruha-készítő foglalkozásra hív minden érdeklődőt augusztus 6-án szombaton 10 órától 18 óráig a Szent István Király Múzeumba. Várnak mindenkit 5 és 99 éves kor között, aki szívesen tenné egyedivé a szerkóját.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12948 - 12958 / 20393