Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szombaton tartják a Vértes barangolások teljesítménytúrát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 05.
Image„Vértes barangolások” mottóval szervez teljesítménytúrát augusztus 6-án, szombaton a székesfehérvári Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület. A résztvevők Gántról indulnak, és négyféle távon teljesíthetnek. Szeretettel várják a sportolni, kikapcsolódni vágyó gyerekeket, felnőtteket egyaránt!
Tovább...
 
Pécsi kollégiumi férőhelyekre idén is pályázhatnak fehérvári diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 04.
Három hallgatónak biztosít helyet Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A jelentkezőknek 2016. augusztus 22-én 12.00 óráig van lehetőségük, hogy benyújtsák pályázataikat.
Tovább...
 
Szúnyogirtás lesz hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 04.
ImageMagyarország Kormánya elrendelte hazánk területén a csípőszúnyog gyérítést. Székesfehérváron a légi irtásra augusztus 8-án, hétfőn a napnyugtát megelőzően kerül sor. Rossz idő esetén a tartaléknapok: augusztus 9-10. A felhasznált anyagok melegvérű állatra és emberre veszélytelenek, de kérik, hogy a méhészek tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket.
Tovább...
 
Fáklyás séta a Belvárosban, kisvonatos kirándulás a Bory-várhoz Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 04.
ImageKét olyan programot is szervez a hétvégén a Tourinform Iroda, amely Székesfehérvár történelmi és építészeti kincseinek felfedezésére nyújt lehetőséget. Pénteken fáklyás körbevezetést tartanak az éjszakai Belvárosban, szombaton délelőtt pedig kisvonatos kirándulás indul a Bory-várhoz. A találkozó mindkét program esetében az Országalmánál lesz.
Tovább...
 
Pótolják a félbeszakadt nyílt napot az Új Csóri úti kutyaiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. augusztus 03.
ImageA kedvezőtlen időjárás miatt félbeszakadt a legutóbbi ingyenes nyílt nap az Új Csóri úti kutyaiskolában. A július 26-i programot augusztus 3-án pótolhatják az érdeklődők Nyakas Gábor kutyaviselkedés szakértő vezetésével.
Tovább...
 
Lézershow és Értéknap a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. augusztus 03.
ImageAugusztus 20-án pazar tűzijátékkal és lézershow-val ünnepli születésnapját Velence városa, ahol a Velencei-tó adja a kulisszát a felejthetetlen élményhez. A helyi TDM szervezet tájékoztatása szerint az illetékesek vízreugró effektsorral, üstökösökkel és szaturnuszokkal kápráztató tűzijáték mellett fényszínházzal készülnek, amely során lézerekkel, UV-ágyúkkal dobják fel a hangulatot, a bemutatót pedig hangjáték kíséri 30 percen keresztül.
Tovább...
 
Táboros körkép a jövő hétre Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. augusztus 02.
ImageTovábbra is színes kínálatból válogathatnak azok a gyerekek, akik napközis táborban töltik a nyári szünet egy-egy hetét. Az óvodások táncos napokon, a nagyobbak múzeumi Csillagtúrán, programozótáborban, játékos foglalkozásokon vehetnek részt, vagy lovagolhatnak, evezhetnek akár. A részletekről a Tele Élettel Székesfehérvári programportálon lehet tájékozódni.
Tovább...
 
Újabb esély bekerülni a felsőoktatásba Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. augusztus 02.
Image2016 szeptemberétől Székesfehérváron a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara és a Kodolányi János Főiskola képzésein végezhetik felsőoktatási tanulmányaikat a diákok, több szakon duális formában. A pótfelvételi időszaka augusztus 7-ig tart, a jelentkezési feltételekről a www.felvi.hu-n lehet részletesen tájékozódni.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 02.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat augusztus 24-25-én vehetik át. Az átadás helyszínei a Gyermekjóléti Szolgálat ügyeletének hivatalos helyiségei a Tolnai utca 16., valamint a Jancsár utca 31. szám alatt.
Tovább...
 
Szűz Mária és Szent István tisztelete hazánkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 02.
ImageA 331. Hétvezér Est előadóját, ifj. Tompó Lászlót, jól ismeri a Hétvezér Estek közönsége, hiszen visszatérő, rendszeres előadója ő e sorozatnak. Ifjú Tompó László irodalomtörténész, író, a Hunhír főmunkatársa, az Atilla Király Népfőiskola tanára, aki nagyon jó ismerője a magyar történelemnek, rendszeresen tart előadásokat a múlt eseményeiről és azok tanulságairól. Mostani előadásának témaválasztása nem véletlenül esett Szűz Máriára és Szent Istvánra.
Tovább...
 
Drogériában is lehet csekket befizetni Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. augusztus 01.
ImageA Magyar Posta Zrt. a Rossmann Magyarország Kft.-vel együttműködve a gyorsabb és rugalmasabb kiszolgálás érdekében csekkbefizető automatákat állít üzembe 25 drogériában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12959 - 12969 / 20393