Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hullladékkezelő cégek ellenőrzése Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. augusztus 01.
ImageLezárult a DEPÓNIA Hulladékkezelő és Településtisztasági Nonprofit Kft. ellenőrzése. Az Állami Számvevőszék a 2011 és 2014 közötti időszakra nézve értékelte a társaság közfeladat ellátását érintő gazdálkodási tevékenysége szabályszerűségét. Az ellenőrzés megállapította, hogy az önkormányzat részéről a tulajdonosi joggyakorlás, továbbá a DEPÓNIA NKft. pénzügyi gazdálkodása szabályszerű volt. A vagyongazdálkodásban, és annak nyilvántartásában kisebb hiányosságokat tárt fel az ellenőrzés. Az ÁSZ ütemezetten végzi az önkormányzati tulajdonú közszolgáltató gazdasági társaságok ellenőrzését.
Tovább...
 
Gyűjtés a beiskolázás segítéséért Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. július 31.
ImageJúlius 31-től augusztus 7-ig nyolc napon át gyűjtést szervez az augusztus 8-19. között esedékes, BEISKOLÁZÁSÉRT TARTANDÓ BÖRZÉJÉRE a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Klubja.
Tovább...
 
Szombaton Azimutoló lesz Pákozdon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 30.
ImageAzimutoló lesz Pákozdon a IV. Emlékparki Nyár keretében július 30-án, szombaton. A program során a Mészeg-hegyre kilátogatók játékos formában próbálhatják ki a tájékozódás módját a hadtörténelemben, a katonai tevékenységekben, valamint tényleges tájékozódási ismereteket sajátíthatnak el. Az interaktív, izgalmas rendezvényre mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Gyógynövénytábort szerveztek Balinkán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 30.
Gyógynövény-ismertető és -gyűjtő tábort szerveztek a természet és házipatikák szerelmeseinek Balinkán. A résztvevők a begyűjtött növényekből levendula- és csalánszörpöt, körömvirágkrémet, orbáncfűkivonatot és immunrendszervédő tinktúrát is készítettek. Pénteken a Herbarius program legújabb kezdeményezésén Lencsés Rita mesélt kirándulós élményekről, kóstolókról, és megmutatta az eltelt nap készítményeit.
Tovább...
 
Megnyílt a székesfehérvári vasútállomás felújított utascsarnoka Nyomtatás E-mail
Írta: Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., Fraller Ildikó   
2016. július 30.
Megnyílt a székesfehérvári vasútállomás teljesen felújított utascsarnoka, a jegypénztárak is visszaköltöztek az épületbe. A kivitelezés jelenlegi állásáról Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere és Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs igazgatója tartottak sajtótájékoztatót.
Tovább...
 
40 gyermek táborozik az Öreghegyi Plébánián Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 27.
A Székesfehérvár-Öreghegyi Rk. Plébánia Karitász Csoportja 40 gyermek számára szervezett napközis tábort a Plébánián. Szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeknek teszik lehetővé ezen a héten, hogy programjaikkal tartalmas kikapcsolódásban legyen részük. A napközis táborban kedden látogatást tettek a szervezet munkáját segítő önkormányzati képviselők, a hagyományos kezdeményezésről Kádár Sándorné, a karitászcsoport vezetője mesélt.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. július 26.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat augusztus 24-25-én vehetik át. Az átadás helyszínei a Gyermekjóléti Szolgálat ügyeletének hivatalos helyiségei a Tolnai utca 16., valamint a Jancsár utca 31. szám alatt.
Tovább...
 
Szerdán búcsúztatják Dr. Takács Nándor nyugalmazott megyés püspököt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. július 26.
ImageA székesfehérvári püspök az egyházmegye papsága, a Sarutlan Kármelita Rend Magyar Tartománya, Székesfehérvár Megyei Jogú Város, Fejér Megye Önkormányzata és a rokonság nevében is tudatja, hogy Dr. TAKÁCS NÁNDOR JUSZTIN OCD nyugalmazott megyés püspök életének 89., áldozópapságának 65. és püspöki szolgálatának 29. évében, 2016. július 11-én szentségekkel ellátva elhunyt az Úrban.
Tovább...
 
Újabb véradásra várják az önkénteseket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 25.
ImageFolytatódnak a véradó akciók a Fehér Palotában. Legközelebb július 27-én, szerdán délután várják az önkénteseket az üzletközpont emeletén.
Tovább...
 
Ismét ingyenes nyílt nap lesz az Új Csóri úti kutyaiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 25.
ImageIsmét ingyenes nyílt napot szerveznek az Új Csóri úti kutyaiskolában július 26-án, kedden. Nyakas Gábor kutyaviselkedés szakértő tanácsadást tart a nyár végi problémákról, kiemelten a szeptemberi iskolakezdésről, amely megnehezíti a kutyás családok életét. Az eseményre sok szeretettel várják azokat is, akik információt szeretnének kapni a kutyatartásról.
Tovább...
 
Jogpontok - újra ingyenes jogi tanácsadások Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 25.
ImageÚjra várja Székesfehérváron az érdeklődőket a Közép-Dunántúli Jogpontok ingyenes jogsegélyszolgálat. Minden hónap első négy hétfőjén (16.15 óra és 19.15 óra között), valamint minden hónap első négy csütörtökjén (07.30 óra és 12.00 óra között) ingyenes jogi tanácsadással várják az érdeklődőket a Széchenyi u. 19. szám alatt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12970 - 12980 / 20393