Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A gyógyszerészet és a hit kapcsolatáról tartanak szimpóziumot Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 08.
ImageA gyógyszerészet és a hit a témája a XIII. Nyári Egyetemnek, amelyet gyógyszerészek, kutatók, egyetemi tanárok, a szakma iránt érdeklődők, muzeológusok, egyetemisták részvételével rendeznek Székesfehérváron a Csók István Képtárban.
Tovább...
 
Szövetségben a honvédelemért Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. július 08.
ImageTöbboldalú együttműködési megállapodást írt alá öt, Székesfehérváron tevékenykedő, hazánk fegyveres védelmének ügye iránt elkötelezett civil szervezet. A szerződésben közreműködő Honvéd Hagyományőrző Egyesület Fejér Megyei Tagozata, a Magyar Tartalékosok Szövetsége Fejér Megyei Szervezete, a Történelmi Vitézi Rend Fejér Megyei Szervezete, a Veterán Repülők és Ejtőernyősök Fejér Megyei Szervezete és a Wathay Ferenc Bajtársi Egyesület célja, hogy közös összefogással segítsék a honvédelem ügyének támogatását.
Tovább...
 
Sportolj, főzz, művészkedj! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 08.
ImageSzínes palettát kínál a következő hét a táborozási lehetőségekben: a kézműves, sportos, kirándulós, kommunikációs, főzős, katonás, művészeti, vagy filmkészítő programok között mindenki találhat kedvére valót. Részletek a Tele Élettel Székesfehérvári programportál táboros gyűjteményében olvashatók.
Tovább...
 
Júliusban kétszer is lesz véradás a Fehér Palotában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 08.
ImageEbben a hónapban kétszer is lesz véradás a Fehérváron Palota Üzletközpontban. Legközelebb 8-án, pénteken, majd 27-én délután várják az önkéntes segítőket az üzletközpont emeletén.
Tovább...
 
Kamatmentes fejlesztési hitelekről döntöttek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. július 08.
ImageA Városházán tartotta soros ülését pénteken a Városkörnyéki Koordinációs Bizottság. A szervezet kamatmentes hitelek iránti kérelmekről tárgyalt. A döntések értelmében útjavítás, járdaépítés, önkormányzati tulajdonú épületek felújítása és munkagépvásárlás valósulhat meg a kérelmeket benyújtó településeken.
Tovább...
 
Járda- és útfelújítások a Felsővárosban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. július 06.
A második szakasszal befejeződött a járdafelújítás a felsővárosi Szövetség utcában. A beruházást sajtótájékoztató keretében mutatta be Földi Zoltán, a városrész önkormányzati képviselője. Bejelentette továbbá, hogy mától elkezdődött és várhatóan augusztus végéig befejeződik az út- és járdafelújítás az Attila utcában, a Berényi út-Koppány utca közötti szakaszon.
Tovább...
 
Mire figyeljünk, ha nagy a forróság? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. július 06.
ImageSokan nagyon várták, vártuk, hogy tomboljon a nyár, elérkezzen a bulizás és a strandolás, nyaralás időszaka. Meg is kaptuk, hiszen június közepe óta túl vagyunk már hőségriadós időszakokon, balatoni, Velencei-tavi strandrohamokon, ám még a főszezon igazából most kezd kibontakozni.
Tovább...
 
A 100 legjobb gluténmentes étel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 05.
Akár lisztérzékenyek vagyunk, akár csak pusztán jobban érezzük magunkat, ha gluténmentesen étkezünk, pontosan tudjuk, hogy a megfelelő élelmiszerek kiválasztása milyen fontos a jó közérzethez. - Könyvajánló
Tovább...
 
Öreghegyi Disputa id. Ocskay Gáborral Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 05.
Minden sportot kedvelőt, jégkorongért rajongót szeretettel várnak az Öreghegyi Közösségi Házba július 5-én, kedden 18 órára, ahol ezúttal a disputa id. Ocskay Gábor és a házigazda Bobory Zoltán közt zajlik majd.
Tovább...
 
Pót szúnyogirtás lesz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. július 05.
ImagePót szúnyogirtást tartanak Székesfehérváron. A permetezésre az országos katasztrófavédelmi szúnyoggyérítési program keretében kerül sor július 5-én, kedden. Rossz idő esetén július 6-7-én végzik a munkát.
Tovább...
 
Biztonságosabb vezetékhálózat épül Csalán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 05.
ImageMunkaterületet adtak át Székesfehérvár-Csalán: a hatósági engedélyeztetés után az eddig a lakóházak fölött futó légvezetékek helyett biztonságos, a lakóingatlanokat kikerülő kábelekkel oldják meg az áramellátást.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13091 - 13101 / 20472