Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kertépítő versenyen remekelt a Gyöngyvirág Óvoda Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. június 20.
ImageHarmadik helyezést ért el a Gyöngyvirág Óvoda - Székesfehérvár - Kindergarten Maiglöckchen az Apró kezek, csodakertek mosonmagyaróvári versenyén, amelyen az Arany János Óvoda és a Nagylóki Iskola csapata is részt vett. A fehérvárról induló két csoport speciális nevelési igényű gyermekekből állt, akik lelkesen és példásan álltak helyt a felkészüléstől a megmérettetésig. A versenyről az óvodaigazgató, a munkában résztvevő pedagógusok és a támogatók számoltak be.
Tovább...
 
Cukorbeteg gyerekekért jótékonykodtak a fehérvári hokisok Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. június 20.
ImageFehérvári diabéteszes gyerekekkel találkoztak az Alba Volán jégkorongozói az Egy Csepp Figyelem családi egészségnap és jótékonysági golfversenyén a tatai Old Lake Golf Clubban. Rajna Miklósék nem csak a sport jelentőségéről beszéltek a kicsiknek, de azt is megmutatták, hogy egy számukra idegen terepen, mint a golfpálya, hogyan küzdenek meg a kihívásokkal, vagyis egy számukra idegen sportággal. A jótékonysági rendezvénnyel a sportolók és a többi résztvevő az alapítvány „ Belevalók” ingyenes diabétesz oktató programját támogatták.
Tovább...
 
Rekordbevételt hoz a foci Eb Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. június 18.
ImageA négy évvel ezelőtti lengyel-ukrán közös rendezésű Eb-hez képest 50 százalékkal nagyobb bevételt vár az idei, franciaországi tornától az Európai Labdarúgó-szövetség. Nem csak pénzben, nézőszámban is rekordot hoz a megmérettetés, köszönhetően annak, hogy minden eddiginél több, 24 csapat vehet részt az eseményen.
Tovább...
 
Virágos Székesfehérvár! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. június 18.
ImageSzékesfehérváron járt és nézte meg a város közterületeit a Virágos Magyarországért Környezetszépítő Verseny zsűrije. A bizottság számos állomást tartalmazó, többórás bejárást tett a Bregyó Sportközponttól a Belvárosig. Fehérvár célja, hogy az évről évre fejlődő közterületeivel, és többmilliárdos zöldterületi fejlesztéseivel idén is szép eredményt érjen el a versenyen.
Tovább...
 
Köszönet  Szolgálati Jel átadó ünnepség Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. június 18.
ImageMigrációs Válsághelyzet Kezeléséért Szolgálati Jelet vehetett át kilencvenhét katona az MH Összhaderőnemi Parancsnokság állományából Székesfehérváron. A kitüntetések a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet kezelésével kapcsolatos tevékenység során tanúsított kiemelkedő helytállás elismerésére adományozhatóak.
Tovább...
 
Somogyfoki Gáborné kapta a Székesfehérvár Ifjúságáért díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. június 18.
Második alkalommal adták át a Székesfehérvár Ifjúságáért díjat a Hiemer-házban megrendezett ünnepség keretében. Az elismerést ezúttal Somogyfoki Gáborné, a Ciszterci Szent István Gimnázium tanára kapta, aki évek óta rendkívül aktív szervezője a város diákéletének. Külön köszöntötték azokat a pedagógusokat, akik a diákönkormányzatok munkáját segítik az intézményekben.
Tovább...
 
Jó biziért ingyen nyaralás Aligán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. június 16.
ImageJól tanult a gyerkőc év közben, és minimum négyes átlaggal büszkélkedhet? Akkor most ingyen csobbanhat a Balatonban! Ha még nem múlt el a gyermek 12 éves, és az év végi bizonyítványban minimum négyes az osztályzatok átlaga, akkor jutalmul ingyenesen vendégül látják a Club Aligában!
Tovább...
 
Itt a vakáció!  várják a jelentkezőket a városi táborokba Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. június 15.
Megújult és kibővült programkínálattal várják a székesfehérvári általános iskolákban tanuló gyerekeket idén is az Önkormányzat által szervezett táborokban. Hat turnuson át tart a Napraforgó Városi Napközis Tábor, melyben ismét nagy szerepet kapnak a helyi civil szervezetek, intézmények.
Tovább...
 
Az Alcoa konszolidálja a Globális Szolgáltató Központját Magyarországon Nyomtatás E-mail
Írta: Sas Erika   
2016. június 15.
ImageA könnyűfémek piacának vezetője, az Alcoa bejelentette a magyarországi Globális Szolgáltató Központjának (Global Shared Services) további konszolidációját.
Tovább...
 
Permetezik a gesztenyefákat csütörtöktől Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. június 15.
ImageNövényvédelmi munkákat végeznek csütörtöktől a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. megbízásából. A gesztenyefák permetezése során felhasználásra kerülő szerek a méhekre nem, a vizekre azonban kifejezetten veszélyesek.
Tovább...
 
Településrendezési eszközök felülvizsgálata, újak készítése kezdődött Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. június 15.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 37.§-ban foglaltaknak megfelelően elindítja Székesfehérvár MJV településrendezési eszközeinek - jogszabályban előírt - teljes felülvizsgálatát, új településrendezési eszközök elkészítését.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13113 - 13123 / 20469