Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az Alcoa konszolidálja a Globális Szolgáltató Központját Magyarországon Nyomtatás E-mail
Írta: Sas Erika   
2016. június 15.
ImageA könnyűfémek piacának vezetője, az Alcoa bejelentette a magyarországi Globális Szolgáltató Központjának (Global Shared Services) további konszolidációját.
Tovább...
 
Permetezik a gesztenyefákat csütörtöktől Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. június 15.
ImageNövényvédelmi munkákat végeznek csütörtöktől a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. megbízásából. A gesztenyefák permetezése során felhasználásra kerülő szerek a méhekre nem, a vizekre azonban kifejezetten veszélyesek.
Tovább...
 
Településrendezési eszközök felülvizsgálata, újak készítése kezdődött Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. június 15.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 37.§-ban foglaltaknak megfelelően elindítja Székesfehérvár MJV településrendezési eszközeinek - jogszabályban előírt - teljes felülvizsgálatát, új településrendezési eszközök elkészítését.
Tovább...
 
Újraélesztő készülék a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. június 15.
ImageÚjraélesztő készüléket adományozott a Panorama Offices a városnak, amelyet a Bregyó Sportcentrum portáján helyeztek el. A készülék átadásán jelen volt Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, Kis-Márton Vidor, a Panoráma Offices ügyvezető igazgatója és Bozai István városgondnok. A délelőtt folyamán a Sportcentrumban a Mentőszolgálat munkatársai elsősegély-oktatást tartottak a helyben dolgozó edzőknek és munkatársaknak.
Tovább...
 
A borsóból készült finomságoké lesz a főszerep Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. június 15.
A Székesfehérvári Kertbarát Egyesület és A Szabadművelődés Háza szombaton délelőtt 10.00 órától második alkalommal rendezi meg a Borsófesztivált a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Parkban. A jelentkezők bármit süthetnek és főzhetnek borsóból, nevezési díj nincsen. Az első három helyezettet és a közönség választottját a zsűri különdíjban részesíti a szombati gasztronómiai eseményen. A részletekről kedden délelőtt sajtótájékoztató keretében számoltak be.
Tovább...
 
Kitüntették a velencei polgárőrt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. június 14.
ImageA rendőrség mellett egyre nagyobb szerep hárul a közbiztonság fenntartásában a polgárőrökre, akik társadalmi munkában, szabadidejükben végzik igen fontos tevékenységüket. Ennek tükrében külön öröm, hogy rangos kitüntetésben részesült a Velencei Polgárőrség vezetője, Fehér István, akinek dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke - az indoklás szerint a polgárőr mozgalomban végzett tevékenysége elismeréseként – a „Polgárőr Érdemkereszt" ezüst fokozata kitüntetést adományozta.
Tovább...
 
Befejeződött a gyalogos- és kerékpárút felújítása a Lövöldén Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. június 12.
ImageTeljes hosszában megújult a gyalogos- és kerékpárút a Lövölde úton. Az első ütem tavaszi befejezését követően az elmúlt hónapokban elkészült a beruházás második üteme.
Tovább...
 
Új játszótérrel gazdagodott Palotaváros Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. június 12.
ImageKözel tizenkét millió forintból létesült új játszótér Palotavárosban. A Csapó utcai zöldterületen családias környezetben, több új és modern eszköz is a gyerekek rendelkezésére áll.
Tovább...
 
Hétfőtől irtják a szúnyogokat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 12.
ImageIdén június 13-án veszi kezdetét a központi finanszírozású országos szúnyoggyérítési program azokon a területeken, amelyeken a legtöbb vérszívó rovar található. A helyzetet és az elvégzett munkát ellenőrző szakértők, valamint magát a gyérítést végző szakemberek is készen állnak a munkálatok megkezdésére.
Tovább...
 
Épületbejárás a Sörházban és a Sörház-malomban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 12.
Június 14-én kedden 15 órától bejárást szervez a Sörház és a Sörház-malom épületében az Alapítvány a Magyar Műemléki Topográfia Támogatására és a Magyar Városkutató Intézet. A szakvezetéssel egybekötött séta során az érdeklődők lemerészkednek az ászokpincékbe is, ahol a söröket tárolták. A bejárást Csutiné Schleer Erzsébet építész, műemlékvédelmi szakmérnök és Szakál Csaba építész vezeti, gyülekező a Kodolányi János Főiskola Igazgatósági épületének bejáratánál lesz a Fürdő sor 1. szám alatt.
Tovább...
 
A nyár kihívásairól lesz szó a kutyaiskola nyílt napján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 10.
ImageIsmét nyílt napot tart Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő szombaton délelőtt az Új Csóri úti kutyaiskolában. Ezúttal a nyár kihívásai, a hőguta megelőzése lesz a téma és tájékoztatnak a kifejezetten a gyerekeknek szóló nyári tanfolyamról is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13124 - 13134 / 20472