Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
az irodai zaj is károsíthatja az egészségünket Nyomtatás E-mail
Írta: Premier Communications   
2016. június 09.
ImageEgy egész Európára kiterjedő kutatás szerint a magyarok 25%-a gondolja úgy, hogy hangos zajnak van kitéve a munkahelyén, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy a zaj következtében keletkező halláskárosodás Európában a leggyakoribb munkahelyi betegség. A zajnak ugyanakkor a halláskárosodás mellett komoly stressz keltő hatása is van.
Tovább...
 
Megjelentek a multitáborok és az extrém katonai táborok! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 09.
Image2016. június 15-e az utolsó tanítási nap, ezt követően tizenkét hetes nyári szünet veszi kezdetét. A vakációt felkészülten várják a táborszervezők is, soha ennyi tábor közül még nem választhattak az érdeklődők! A bővülés több újdonságot is tartogat, megjelentek a multitáborok, ahogy idén először igazán népszerűek a missziókat végrehajtó katonai táborok!
Tovább...
 
Újra a Szolnoknál az előny Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. június 08.
ImageA szombati, fölényes gyõzelem után az újabb siker reményében látogatott Szolnokra a férfi kosárlabda NB I döntõjének harmadik összecsapására a TLI-Alba Fehérvár.
Tovább...
 
Múzeumi táborok júniusban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. június 08.
ImageA nyári szünet első napjától várják izgalmas foglalkozásokkal a gyerekeket a Szent István Király Múzeumban. A júniusi napközis táborokban a résztvevők megismerkednek a Múzeum több kiállításával, kipróbálhatják a múzeumi kutatást, valamint ókori időutazáson vehetnek részt, fantasztikus kincsek után kutatva. A Mi a téMA? Majdnem Tábor a múzeumban és a Korszak-alkotó múzeumtábor az Országzászló téri, illetve a Rendház épületben lesz.
Tovább...
 
Robotprogramozás nem középiskolás fokon Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. június 08.
ImageHagyományos Tehetségnapját tartotta az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar. A bő kétórás program keretében a Geoinformatikai és a Mérnöki Kar hallgatóinak szerteágazó tevékenységét ismerhették meg a középiskolás diákok. Szintén kedden délután került sor a Bejczy Antal Műszaki Innovációs Emlékverseny díjkiosztó ünnepségére is, melynek keretében a három legjobban teljesítő csapatot díjazták.
Tovább...
 
Tábor: Military Camp Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 08.
Hamarosan kezdetét veszi a 2016-os év legjobb nyári tábora, a Military Camp! Jövő vasárnap szigorú korai érkezéssel várja a táborba látogató kis katonácskákat Putics-Bondor Virág admirális, Horváth Zsófia Ibolya tábornok, Sváb Orsi tábornok és Kalmár Dóri tábornok! Csütörtökön 16:00-kor veszi kezdetét a táborzáró fellépés a tábor területén, amely egyben katonai jelvényavató is! Minden kedves hozzátartozót várunak eme jeles napon, ezt leszámítva a tábor zárt körű. Belépés csak jelvényes tiszteknek!
Tovább...
 
Régi kertmozik hangulata elevenedik meg a Múzeum Díszudvarán Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. június 07.
ImageKülönleges újabb programelemmel csatlakozott a Szent István Király Múzeum a 17. Kortárs Művészeti Fesztiválhoz. Az intézmény filmvetítéseket szervez egészen szombat estéig, mellyel a régi kertmozik hangulatát szeretnék feleleveníteni.
Tovább...
 
kötelező a szelektív hulladékgyűjtés Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. június 07.
ImageA családi házas övezetekben élők díjmentesen használatra kapnak még egy kukát a szelektív hulladék számára. A szolgáltatás díja ezzel nem emelkedik, de a családi házas övezetekben is szelektíven kell gyűjteni a hulladékot.
Tovább...
 
Vakációnyitó a Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. június 07.
ImageVakációnyitó rendezvényt szervez a Székesfehérvári Családi- és Gyermekjóléti Központ június 10-én, pénteken délután a Palotavárosi Központi Parkban. A hasznos időtöltést és szórakozást egyaránt kínáló, ingyenes programon a gyerekek együtt búcsúztathatják el a tanévet és kezdhetik meg vidám hangulatban a nyári szünidőt. Lesz kézműveskedés, zenélés és többféle bemutató is. Szeretettel várják a családokat!
Tovább...
 
Nyugdíjba vonuló intézményvezetőket köszöntöttek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. június 07.
ImageJúnius első vasárnapján ünneplik világszerte a Pedagógusok Napját. Hagyományosan Székesfehérváron is köszöntötték a köznevelésben dolgozókat, az óvodapedagógusokat, a tanítókat és a tanárokat. A Hiemer-ház Báltermében megrendezett ünnepségen külön figyelmet szenteltek négy, nyugdíjba vonuló intézményvezetőnek, akiket Székesfehérvár polgármestere köszöntött a város nevében.
Tovább...
 
Szerdáig lehet jelentkezni a pogácsasütő versenyre Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 07.
Közeleg a Fehérvár Médiacentrum Nagy pogácsasütő versenyének nevezési határideje! Versenyünk keretében keressük 2016 legfinomabb sós aprósüteményét. A megmérettetésre bármilyen sós finomsággal lehet nevezni. A jelentkezéseket június 8-án 12 óráig névvel, telefonszámmal, a diák (7-18 év) vagy felnőtt (19-) korcsoport megnevezésével, a sós süti nevével, receptjével, ha van, e-mail-címmel a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen vagy levélben a 8000 Székesfehérvár, Szent Vendel utca 17/A címen, „Pogácsa” jeligével várják!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13135 - 13145 / 20469