Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Múzeumi szakkör apró muzeológusoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 07.
Kedden délután 17.00 órakor kezdődik a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum „Múzeumi szakkör apró muzeológusoknak” című foglalkozása - az égi oltalmazókról, védőszentekről. A hozzájuk tartozó attribútumoknak, ereklyéknek, híres ábrázolásoknak bemutatására is sor kerül, játékkal, kézműveskedéssel, múzeumi kutakodással. A foglalkozást 6-12 éves gyerekek részére hirdetik.
Tovább...
 
Újraindítja baba-mama klubját a SZÉNA Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 06.
ImageÚjraindítja baba-mama klubját a SZÉNA Egyesület a Családokért. Június 6-án, hétfőn tartják az első foglalkozást, melyen a kisgyermekek beszédtanulásáról lesz szó.
Tovább...
 
A Jótékonysági Estély a gyermekotthont is támogatta Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. június 06.
ImageA Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban járt dr. Cser-Palkovics András polgármester: szimbolikusan átadta Deresné Tanárki Máriának, az intézmény igazgatójának az V. Székesfehérvári Jótékonysági Estélyből befolyt, az otthonnak szánt támogatást.
Tovább...
 
Gyémánt Díj Velencének Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. június 06.
Igen komoly szakmai díjat könyvelhet el Velence városa és a helyi rendezvények szervezésében is élen járó Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület. A szervezet eredményesen pályázott a Magyar Marketing Szövetség Országos Városmarketing Díjára a méltán egyre népszerűbb Velencei Karnevállal. A télűző programot a Rendezvény-esemény kategóriában Városmarketing Gyémánt Díjjal honorálták az ítészek, így a rangos címet védjegyként is használhatja a város és a TDM egyesület e rendezvény kapcsán.
Tovább...
 
A Nemzeti Összetartozás Napja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 03.
ImageAz Országgyűlés 2010. május 31-én nyilvánította június 4-ét, a trianoni békeszerződés aláírásának napját a Nemzeti Összetartozás Napjává. Ehhez kapcsolódóan szombaton délelőtt 10.00 órától megemlékezést és műsort tartanak a Nemzeti Emlékhelyen. Nagyváradi és gyergyószentmiklósi fiatalok is jelen lesznek az eseményen, akik pár napot Székesfehérváron, illetve Fejér megyében töltenek.
Tovább...
 
Járdafelújítás kezdődik a Mikes Kelemen utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. június 02.
A Mikes Kelemen utcában a holnapi naptól járdafelújítás kezdődik. A munkaterületet tegnap délelőtt adták át a kivitelezőnek, ahol jelen volt a körzet önkormányzati képviselője, dr. Horváth Miklósné is. A felújítás ideje alatt az utcában lakók gépjárművei a közeli Mancz János utcában ingyen parkolhatnak a Városgondnokságnál mai naptól igényelhető ingyenes parkolásra jogosító egy hónapos bérlet kiváltásával.
Tovább...
 
3 nap alatt a Föld körül a 20 éves Fehérvár Travellel Nyomtatás E-mail
Írta: Lénia2 Kft., Fraller Ildikó, Kész Mónika   
2016. június 02.
A 3 napos Föld körüli utazás helyszíne a Városház tér lesz, ahol ízelítőt kaphat bárki annak a hat földrésznek a kultúrájából és szokásaiból, ahova az ország piacvezető kulturális körutazás szervező irodájának útjai vezetnek. Minderről Ribi Péter, a Fehérvár Travel Utazási Iroda ügyvezető igazgatója és Posch Ede, a Lénia 2 Kft. ügyvezetője számolt be közös sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Kabalafigura ötletpályázatot hirdetett a Koronás Park Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 01.
ImageKabalafigura ötletpályázatot hirdetett Székesfehérvár népszerű játszóparkja, a Koronás Park. Arra biztatják a gyerekeket, hogy tervezzenek egy vidám, szerethető, a közékor hangulatát idéző figurát.
Tovább...
 
Testközelben az építőipari szakma Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. június 01.
ImageElső alkalommal hirdették meg a „Kreatív Építő Kezek” elnevezésű szakmai vetélkedőt. A Jáky József Középiskola meghívását tíz iskola fogadta el, két határon túli és nyolc magyarországi. A versenyre Keszthelyről, Debrecenből, Győrből, Békéscsabáról, Sepsiszentgyörgyből, Szombathelyről, Salgótarjánból, Szabadkáról, Pécsről és Egerből is jöttek diákok.
Tovább...
 
Fehérvári ezredekről mesél a Városház tér Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. június 01.
Image„Kik acél falakként állották a vártát, orosz ingovány s Doberdo tetején..." címmel másodszor nyílt kültéri tablókiállítás az I. világháborús székesfehérvári alakulatokról a Városház téren. A Városi Levéltár és Kutatóintézet által önkormányzati támogatással szervezett tárlatot, amely idén a balkáni és a galíciai front eseményeit mutatja be, Brájer Éva alpolgármester nyitotta meg, a kiállítás anyagáról Horváth Péter kurátor beszélt. A rendezvényen közreműködött a Kákics zenekar.
Tovább...
 
újra indul a SZÉNA baba-mama klub Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 01.
ImageVannak gyerekek, akik később kezdenek el beszélni és vannak, akik már másfél évesen mondatokban beszélnek. Mit tehetnek a szülők, ha három évesen is csak néhány szót használnak a gyerekek? Június 6-án, hétfőn délelőtt Szentes Ágnes gyógypedagógus, logopédus és beszédtechnika tanár ad tanácsokat az érdeklődőknek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13146 - 13156 / 20469